×
بین الملل
شناسه خبر : 208955
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/28 ساعت 20:21

ممنوعیت «تیک‌تاک» را در آمریکا به طور رسمی اعلام شد

دیوان عالی ایالات متحده آمریکا به طور رسمی ممنوعیت پلتفرم «تیک‌تاک» را تأیید کرد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: دیوان عالی آمریکا روز جمعه حکم داد که ممنوعیت بحث‌برانگیز تیک تاک ممکن است آخر هفته جاری میلادی اجرایی شود و درخواست تجدیدنظر از این برنامه محبوب را که ادعا می‌کرد این ممنوعیت متمم اول را نقض می‌کند، رد کرد.

  کاخ سفید نیز  روز جمعه اعلام کرد که تیک تاک باید در دسترس آمریکایی‌ها باقی بماند، اما زمان‌بندی حکم دیوان عالی درباره  ممنوعیت این رسانه اجتماعی به این معنی است که سرنوشت این برنامه باید به دست دولت دونالد ترامپ بیفتد.

کاخ سفید در بیانیه ای گفت: «تیک تاک باید در دسترس آمریکایی ها باقی بماند، اما صرفاً تحت مالکیت آمریکا باشد که نگرانی های امنیت ملی را که کنگره در تدوین این قانون شناسایی کرده است، برطرف کند».

کاخ سفید ادامه داد:  "با توجه به زمان بندی، این دولت به رسمیت می شناسد که اقدامات برای اجرای قانون صرفاً باید در اختیار دولت بعدی قرار گیرد که روز دوشنبه شروع به کار می کند."

پیش از این، وزارت دادگستری آمریکا به عنوان بخشی از استدلال خود برای اجرای قانونی که به تازگی از سوی «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا تصویب شد و ممکن است فعالیت پیام رسان تیک تاک را در آمریکا متوقف کند، مدعی شده بود، این اپلیکیشن رسانه اجتماعی، اطلاعات مربوط به نظرات کاربران آمریکایی را در خصوص مسائل اجتماعی برای مهندسان در چین ارسال می کند.

در گزارشی از این وزارتخانه که به رویت خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز رسیده است، تیک تاک و شرکت مادر آن «بایت دنس» متهم شده اند که سامانه وبسایت داخلی موسوم به «لارک» (Lark) به کارکنان تیک تاک اجازه داده تا اطلاعات حساسی را درباره کاربران آمریکایی در اختیار مهندسان شرکت بایت دنس در چین بگذارند.

در این گزارش ادعا شده که چین با هدایت بایت دنس یا تیک تاک برای استفاده مخفیانه از الگوریتم های این اپلیکیشن می تواند فعالیت های نفوذ غیرقانونی خود را تقویت کرده و تلاش هایش را برای تضعیف اعتماد به دموکراسی و تشدید اختلافات اجتماعی در آمریکا گسترش دهد.

مقامات وزارت دادگستری آمریکا همچنین مدعی شدند که کارکنان تیک تاک و بایت دنس تاکنون در فعالیتی هم دخیل بوده اند که می تواند به تبلیغ درباره ویدئوهایی بپردازد که تعداد مشخصی بازدید کننده دارد؛ موضوعی که به گفته مقامات آمریکایی، می تواند به ابزاری در دست این شرکت برای ایجاد تفرقه تبدیل شود.

این گزارش بخشی از شکایت بزرگتر بین دولت آمریکا و شرکت تیک تاک بر سر لایحه ای است که بایدن آوریل گذشته (فروردین۱۴۰۳) آن را امضا کرد و فعالیت در تیک تاک توسط میلیون ها آمریکایی را منع می کند. با امضای این قانون، شرکت تیک تاک یا باید آن را به اپراتور آمریکایی مستقر در این کشور بفروشد یا فعالیت آن منع می شود. شرکت تیک تاک این لایحه را غیرقانونی می داند.

تصویب این لایحه مورد حمایت دو حزب اصلی آمریکا قرار گرفته و مقامات دولتی و قانونگذاری در این کشور مدعی اند که مقامات چینی ممکن است بایت دنس را مجبور کند تا اطلاعات کاربران آمریکایی را در اختیار بگذارد و یا دیدگاه های آنها را به سمت منافع چین منحرف کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حمله رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن
ماشه‌ای که گیر کرده است؛ تحریم‌های نمادین در میدان بی‌اثر
درخواست صدها فعال سینمایی در جهان برای پرداختن به جنایات تل‌آویو
حماس: نتانیاهو مانع اصلی قراردادهای تبادل اسرا است
مهرداد اسکویی مقام نخست عکاسی خبری آنالوگ را کسب کرد
سود سهام عدالت تا پایان شهریورماه واریز خواهد شد
عراقچی عازم جده شد
موضع‌گیری مصر در قبال پرونده هسته‌ای ایران
لاوروف: کشورهای غربی در تلاش‌اند تا مذاکرات صلح اوکراین را مختل کنند
معرفی نامزدهای بهترین فیلم پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان سینمایی ایران
تظاهرات گسترده استرالیایی‌ها علیه اسرائیل پس از اعلام قحطی در غزه
علی‌اف: ترامپ واقعاً شایسته جایزه صلح نوبل است!
تجزیه کشورها؛ پروژه مرگ خاموش غرب
اینترنت شرکت ریمون اسرائیل هک شد
تقویت حضور نظامی مصر در مرزهای شرقی برای مقابله با تهدیدات رژیم اسرائیل
وزارت دفاع آمریکا: پنتاگون از حمله اوکراین به عمق روسیه جلوگیری کرده است
قیمت انواع خودرو امروز 2 شهریورماه 1404 + جدول
وام 750 میلیونی مسکن ویژه ایثارگران
چه عواملی باعث کاهش رشد اقتصادی آمریکا در دولت ترامپ شده است؟
گزارش تصویری| حضور و سخنرانی رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شهادت امام رضا علیه‌السلام
تخصیص 21.2 میلیارد دلار ارز توسط بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و دارو
خشک شدن سد نیلوفر و بحران کمبود آب در بورسا ترکیه
رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود
مهاجرانی: عدالت آموزشی و آرامش دو اولویت کلیدی دولت است
داوران هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
پوستر خاص باشگاه سپاهان به یاد استاد فرشچیان
قیمت‌گذاری بنزین سوپر به چه صورت انجام می‌شود؟
توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا
رئیس‌جمهور ایرلند: سازمان ملل باید اقدامات نظامی برای کمک به غزه انجام دهد
رزمایش اقتدار 1404؛ نماد معماری نوین دفاعی ایران
تصاویری از مراسم تشییع و وداع با شهدای تروریستی شهرستان ایرانشهر
توهم «اسرائیل بزرگ» خطری وجودی و تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی
خبر تیراندازی در فرودگاه بغداد شایعه بود؟
ایران در صدر فهرست برترین کشورهای چهار فصل جهان
سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد
تاکسی اینترنتی شهرداری باید به بخش خصوصی واگذار شود
حادثه در نیروگاه هسته‌ای روسیه پس از سقوط پهپاد اوکراینی
اعلام رسمی سازمان ملل درباره قحطی در غزه/تخریب گسترده خانه‌های فلسطینیان در جبالیا
رسانه عبری: تلاش اسرائیل برای ترور رئیس ستاد کل ارتش یمن نافرجام ماند
امامعلی حبیبی دار فانی را وداع گفت + تصویر و افتخارات
شانس‌های از دست رفته رونالدو برای قهرمانی
افزایش 130 درصدی نرخ حق التدریس نیروهای آزاد +جزئیات
موشکهای چند مرحله‌ای یمنی به فرودگاه بن گورین رسید
مهرداد فلاحتگر بازیگر سینمای ایران درگذشت
خبر خوش برای پرسپولیس؛ مربی آلمانی به ایران رسید
همکاری دانشمند ایرانی با ناسا در ثبت انفجارهای ستاره‌ای
آمریکا فروش موشک‌های کروز به اوکراین را تأیید کرد
مرگ مشکوک یک فعال گردشگری ؛ ماجرا چه بود؟
پیوند عمیق دولت، ملت و نیروهای مسلح؛ ضامن تحقق چشم‌انداز ایران قوی است
تمجید حماس از استعفای شجاعانه وزرای هلندی