×
بین الملل
شناسه خبر : 208613
تاریخ انتشار :

عبدالباری عطوان *

راز عجله آمریکا برای آتش‌بس در غزه چیست؟

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، به راز روی آوردن تل آویو و واشنگتن به آتش بس پرداخت و از عملکرد نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه نیز تمجید کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، به راز روی آوردن تل آویو و واشنگتن به آتش بس پرداخت و از عملکرد نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه نیز تمجید کرد.

به گزارش رای الیوم، عطوان با اشاره به رشادت ررزمندگان مقاومت در برابر نظامیان اشغالگر در غزه، به ناکامی صهیونیستها در تحقق اهدافشان در این منطقه شامل کنترل کامل و کوچاندن ساکنان آن اشاره کرد و به افزایش تلفات نظامیان صهیونیست و احتمال نافرمانی قریب الوقوع در فرماندهی ارتش اسرائیل به علت افزایش تلفات پرداخت.

وی افزود: شنبه گذشته نیروهای مقاومت موفق به هلاکت چهار نظامی اسرائیلی و زخمی کردن پنج نفر دیگر شدند که در میان آنها یک افسر ذخیره وجود دارد، این در شرایطی است که دشمن به منظور حفظ روحیه ارتش و شهرک نشینان به دنبال کم جلوه دادن شمار تلفات است. رزمندگان در غزه فقط پایداری نمی کنند، بلکه عملیات خود را توسعه داده و شیوه های جدیدی به ویژه با به کار بستن کمین در پیش گرفته‌اند و تحرکات ارتش اسرائیل را رصد می‌کنند و با دقت نظامیان صهیونیست را شکار و تانکها و خودروهای زرهی حامل نظامیان را منهدم می کنند و این اوج خلاقیت است.

عطوان ادامه داد: در حالی که نظامیان دشمن از غزه می گریزند و بیشتر نظامیان ذخیره از خدمت سر باز می زنند که هزاران مبارز، داوطلبانه به صفوف مقاومت می پیوندند. نظامی خوش شانس اسرائیلی فردی است که با جراحات شدید در این برهه از زمان زنده می ماند.

این تحلیلگر نوشت: با گذشت ۱۶ ماه از حمله به غزه، ارتشی که خود را پنجمین ارتش قوی خاورمیانه می نامد، به ۱۰ درصد تونلهای مقاومت نرسیده، همه تحرکات نظامیان و جنگنده ها و سیستم های جاسوسی آن برای آزادی اسیران یا رسیدن به انبارهای تسلیحات و کارگاه های ساخت آن در غزه ای که مساحت آن از ۳۶۰ کیلومتر مربع فراتر نمی رود و نیز فرماندهی مقاومت که روند جنگ را با زیرکی از حیث عملیاتی و اطلاعاتی مدیریت می کند، ناکام مانده است.

وی تاکید کرد: مقاومت در غزه خواستار آتش بس نشده و این رژیم اشغالگر و شهرک نشینان و نهادهای نظامی آن بوده که به علت طولانی شدن جنگ، تحت فشار است و در تحقق همه اهدافش که بارزترین آن پیروزی بر مقاومت است، ناکام مانده است.

سردبیر رای الیوم اضافه کرد: شانزده ماه است که از پیشرفت در مذاکرات مربوط به آتش بس در قاهره و دوحه می شنویم و اینکه پیش نویس نهایی آتش بس آماده است، اما واقعیت این است که این اظهارات گمراه کننده مانور و به دست آوردن زمان برای ارتش اشغالگر برای تداوم نسل کشی در غزه به امید شکستن اراده مقاومتی است که به خوبی از اهداف دشمن آگاه است و ذره ای از شروط خود عقب ننشسته و خواهان خروج کامل اشغالگران و آزادی شمار زیادی از اسیران از زندانهای اشغالگران و بازگشت همه آوارگان و شروع فوری بازسازی غزه است.

عطوان به شدت به تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری نیز تاخت و به خوش خدمتی آن در ازای دریافت پول حرام با به شهادت رساندن رزمندگان مقاومت در این منطقه اشاره کرد.

وی نوشت: اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین رویای حکومت در غزه به جای حماس را در سر می پروراند، مانند رویای رسیدن ابلیس به بهشت است، زیرا ساکنان غزه به این تشکیلات و نیروهای خائن آن روی خوش نشان نخواهند داد.

این تحلیلگر بیان کرد: مقاومت علیه اشغالگران در غزه تداوم دارد و در کرانه باختری نیز تشدید شده و این اوج وحدت میادین در وطن اشغالی است. در غزه مبارزان شریف حکومت خواهند کرد.

عطوان با اشاره به تداوم حمایت یمن از مردم غزه نیز نوشت: تشکر فراوان از یمنی ها که بر سر عهد خود ماندند و ناوهای آمریکایی و انگلیسی را هدف قرار دادند و با موشک و پهپاد انتحاری و نیز موشک فراصوت به قلب یافا، حیفا، اشدود و النقب شلیک و فرودگاه بن گوریون را چند بار در روز تعطیل کردند و چهار میلیون شهرک نشین را هر شب به پناهگاه می فرستند.

به گزارش ایرنا، وی نوشت: مقاومت فلسطین در کرانه باختری و غزه حرف آخر را خواهد زد و سربلند چه با آتش بس و شروط مدنظرش یا تداوم جنگ بیرون خواهد آمد و از تهدیدات دونالد ترامپ درباره گشودن درهای جهنم به روی آن نیز ترسی به دل راه نمی دهند، این مقاومت است که با ایستادگی خود درهای جهنم را به روی آمریکا و پایگاه های آن و رژیم اشغالگر خواهد گشود و پیروزی صبر نیاز دارد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی