×
اجتماعی
شناسه خبر : 208342
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:12

شیر در مدارس غیر دولتی هم توزیع می‌شود

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت:همزمان با توزیع شیر در مدارس دولتی، این نوشیدنی مغذی در مدارس غیر دولتی نیز توزیع می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شیر یکی از مهم‌ترین منابع غذایی برای دانش‌آموزان به شمار می‌آید و نقش حیاتی در رشد آن‌ها دارد.

 این نوشیدنی مغذی حاوی کلسیم، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است که به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند. مصرف شیر می‌تواند به بهبود عملکرد شناختی و تمرکز دانش‌آموزان کمک کند که برای یادگیری در محیط‌های آموزشی بسیار حائز اهمیت است.

علاوه بر این، شیر به عنوان یک منبع انرژی طبیعی، می‌تواند خستگی را کاهش داده و قدرت بدنی دانش‌آموزان را افزایش دهد. با توجه به این فواید، تأمین شیر برای دانش‌آموزان می‌تواند به ارتقای سلامت عمومی و کیفیت تحصیل آن‌ها کمک کند.

حسین اسداللهی، دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش با بیان این که رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت به رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر آموزش و پرورش دستور پیگیری توزیع شیر را داده است؛ گفت: «از اول مهر وزیر آموزش و پرورش به درخواست رئیس جمهور دستور آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای توزیع شیر مدارس را دادند.»

حسین اسداللهی با بیان این که زیرساخت‌های لازم برای توزیع شیر و نظارت بر آن شکل گرفته‌اند؛ افزود: «از سال گذشته برای آماده سازی و نظارت بر توزیع شیر، تمهیدات خیلی خوبی در نظر گرفته شد و در این مورد مشکلی نداریم. سازمان برنامه و بودجه سال گذشته حدود ۳۸ هزار میلیارد ریال برای توزیع شیر به وزارت آموزش و پرورش تخصیص داده است. سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص اعتبار شیر به دنبال تامین اعتبار و محل تامین آن است.»

حسین اسداللهی با بیان این که مهمترین عامل عدم توزیع شیر، تامین اعتبار و محل تامین بودجه است؛ ادامه داد: «معمولا تامین بودجه بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها بوده و این سازمان وظایف گوناگونی دارد. اعتبار توزیع شیر همواره با چالش‌هایی روبه‌رو بوده است. دولت مجوز توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی را صادر کرده بود. دانش‌آموزان مقطع ابتدایی به دلیل این که در سن رشد هستند، همواره مورد توجه دولت‌ها بوده‌اند.»

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش‌وپرورش در پایان تاکید کرد: «به محض تامین اعتبارات، شیر در مدارس دولتی توزیع می‌شود. طرح توزیع شیر رایگان در مدارس با هدف تأمین نیاز‌های غذایی دانش‌آموزان و ارتقای سلامت عمومی جامعه در سال ۷۹ آغاز شد. بر اساس این طرح باید ۷۰ نوبت شیر در طول سال تحصیلی در میان دانش‌آموزان توزیع شود که اجرای کامل آن از سال ۸۴ در همه مدارس کشور آغاز شد؛ اما به مرور از میزان توزیع شیر در مدارس کاسته شد و در نهایت در سال ۹۶ به دلیل کمبود منابع اعتباری، این طرح متوقف شد.»

در این باره احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی نیز گفت: «هر فرایند و اتفاقی که در مدارس دولتی رخ دهد؛ سازمان مدارس و مراکز غیردولتی نیز موظف است برای دانش‌آموزان مدارس غیر دولتی انجام دهد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان این که هنوز در مدارس ابتدایی دولتی شیر توزیع نشده است؛ تصریح کرد: «همزمان با توزیع شیر در مدارس دولتی، این نوشیدنی مغذی در مدارس غیر دولتی نیز توزیع می‌شود؛ چرا که بین دانش آموزان مدارس دولتی و غیر دولتی هیچ تفاوتی وجود ندارد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیشنهاد افزایش سرمایه 88 درصدی تاصیکو
«زنگ سایبری» در مدارس به صدا درمی آید
فرصت‌ها و الزامات کشت قانونی خشخاش برای تأمین مواد اولیه دارویی
10بار قصاص و 10سال حبس برای کلثوم اکبری
پیاتزا: یک فینال با صربستان داریم
پوستر والیبال ایران و صربستان منتشر شد
بورس درجا زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 1 مهر 1404
باید به دیپلماسی فرصت داد
اهدای عضو به سه بیمار گیلانی زندگی دوباره ای بخشید
نورنما | روایت تلخ یک شعر از عبدالجبار کاکایی
عبور ترامپ از خطوط قرمز با اخراج مخالفان
مفتی اعظم عربستان درگذشت
اسپانیا: فلسطین باید عضو کامل سازمان ملل شود
سرلشکر عبداللهی: در دفاع از انقلاب و کشور از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم
چرا واریز سود سهام عدالت تاکنون محقق نشده است؟
چالش فراگیر اضافه‌وزن و چاقی در دانش‌آموزان
راز مرگ دختر 25 ساله در کلینیک غیرمجاز زیبایی فاش شد
عامل قتل‌عام خانوادگی کرمان شناسایی شد
ادای احترام کشتی‌گیران به پرچم ایران غیرت ملی ایرانیان را به دنیا نشان داد
پاداش 33 میلیارد تومانی برای 15 مدال آور کشتی در مسابقات جهانی
روابط ایران و آژانس نباید تحت تاثیر فعال‌سازی اسنپ‌بک باشد
پیام تبریک رئیس‌جمهور به پادشاه و ولیعهد سعودی به مناسبت روز ملی عربستان
کیم: کره‌شمالی به سلاح جدید مخفی دست یافته است
ترامپ جنبش «آنتیفا» را سازمان تروریستی اعلام کرد
دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) به افتخار قهرمانان کشتی فرنگی
پیشنهاد پوتین به ترامپ برای تمدید یک ساله پیمان نوواستارت
دفاع مقدس، پیروزی ملت ایران پس از 300 سال شکست های پی در پی بود
کاخ سفید درخواست ونزوئلا برای گفت‌وگو با ترامپ را رد کرد
سی‌ونهمین جلسه دادگاه پرونده منافقین برگزار شد
بحران آب، بزرگترین چالش جامعه جهانی
نشست‌ سه‌جانبۀ ایران، آذربایجان و روسیه با موضوع حمل و نقل و انرژی
تشکیل کارگروه برای معیشت مردم/ طی 7 سال گذشته بالاترین تولید نفت را داشتیم+فیلم
وزیر ارتباطات: همکاری فناورانه ایران و چین، پیوند راهبردی و آینده دیجیتال مشترک
اردوغان: انسان باوجدان نمی‌تواند در برابر غزه سکوت کند
جزییات حذف یارانۀ 2.8 میلیون نفر در شهریورماه+دهک های مشمول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 1 مهر1404+ جدول
اهمیت بنیادین بیانیهٔ روسیه و چین در دفاع از ایران
جای خالی 35 دانش آموز شهید در سال تحصیلی جدید
پزشکیان: مجمع عمومی سازمان ملل فرصت بسیار خوبی برای بیان مواضعمان است
موناکو فلسطین را به رسمیت شناخت
سیاست‌نامه | بازنمایی «ایران ایستاده»در میدان جهانی زاگرب
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 1 مهر +ساعت والیبال ایران
پهپادها پروازها را در فرودگاه‌های دانمارک و نروژ متوقف کردند
عراقچی: اموال فرهنگی غارت‌شده کشورها،به صاحبان حقیقی خود بازگردانده شوند
پزشکیان خطاب به دانش‌آموزان: بدانید همه شما طلا هستید+فیلم
دمبله فاتح توپ طلا شد
مدارس سیستان اول مهرماه تعطیل شد
خاموشی‌های تهران تمام شد
لوکزامبورگ، بلژیک و مالت فلسطین را به رسمیت شناختند
X
آگهی تبلیغاتی