×
بین الملل
شناسه خبر : 208123
تاریخ انتشار :

واشنگتن‌پست: آتش‌نشان‌های کالیفرنیا آب برای خاموش‌کردن آتش نداشتند

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خرابی تجهیزات آتش‌نشانی و بی‌آب ماندن آتش‌نشان‌ها، ناتوانی دولت آمریکا برای مهار آتش در ایالت کالیفرنیا را مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در گزارشی با عنوان «همه بی‌خانمان شده‌اند»، سطح ویرانی های ناشی از آتش سوزی در کالیفرنیا را غیرقابل تصور ارزیابی کرد.

این رسانه آمریکایی با بیان اینکه فقط در منطقه «آلتادنا» در کالیفرنیا، هفت هزار خانه به طور کامل در آتش سوخته‌اند، افزود: آتش‌سوزی در منطقه «ایتون» یکی از پنج آتش‌سوزی فعالی است که به سوختن بیش از ۳۵ هزار هکتار از زمین های اطراف لس‌آنجلس و آواره شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر منجر شده است.

واشنگتن پست این سوال را مطرح کرد که آیا مقامات آمریکایی، به اندازه کافی برای کاهش خسارات آتش سوزی و خاموش کردن آن تلاش کرده اند و نوشت: مردم شوکه شده اند زیرا شیرهای آتش نشانی محلات از کار افتاده بودند. مردم خودشان ایست های بازرسی پلیس را رد می کردند تا به خانه هایشان برسند و با سطل آب، آتش را خاموش کنند؛ جلوی نشت گاز را بگیرند و جلوی سوختن باقی دارایی هایشان را بگیرند.

این روزنامه آمریکایی نوشت: خانه های مردم آمریکا در حالی می سوختند که در چند متری آنها، آتش نشان ها و خودروهای آتش نشانی حضور داشتند بدون اینکه بتوانند کاری انجام دهند. آنها نمی توانستند کاری انجام دهند چون آب نداشتند.

واشنگتن‌پست، سوختن ساختمان های تاریخی و نقاط دیدنی آلتادنا را یک ضربه بزرگ به جوامع محلی در کالیفرنیا ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از خانواده‌های آمریکایی در این منطقه، خانه و همه دارایی‌های خود را از دست داده اند و تعداد کمی از آنها توانسته اند بخشی از وسایلشان را از گزند آتش دور نگه دارند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات محلی نوشت: نصف کسب‌وکارهای مردم در آتش سوخته است. مردم می گویند در مقابل زبانه های آتش، کسی نبوده که از آنها دفاع کند و خودشان هم کاری نمی توانستند انجام دهند جز اینکه از بین رفتن زندگیشان را نظاره کنند.

واشنگتن‌پست:+آتش‌نشان‌های+کالیفرنیا+آب+برای+خاموش‌کردن+آتش+نداشتند
 

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند شمار جان باختگان آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها در منطقه لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا به ۱۱ نفر افزایش یافته و تا کنون به حدود ۱۵۳ هزار نفر از ساکنان منطقه، فرمان تخلیه محل سکونت خود داده شد.

براساس این گزارش، ۶ آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها که از روز سه‌شنبه آغاز شده، تاکنون نواحی مختلفی را در منطقه لس‌آنجلس از بین برده است.

براساس این گزارش، این آتش‌سوزی‌ها ۱۲ هزار و ۳۰۰ ساختمان را نابوده کرده است و پیش‌بینی می‌شود که آمار کشته‌ها و تخریب ساختمان‌ها افزایش پیدا کند.

«رابرت لونا» کلانتر منطقه لس‌آنجلس جمعه به وقت محلی گفت که پیش بینی می شود که برای ۱۶۶ هزار و ۸۰۰ تن از ساکنان منطقه فرمان تخلیه واحد های مسکونی خود داده شود.

وی افزود که ۵۷ هزار و ۸۳۰ ساختمان نیز با خطر تخریب و آسیب ناشی از آتش‌سوزی مواجه هستند.

در همین حال، آتش نشانان اعلام کردند که توانسته‌اند گسترش «آتش‌سوزی پالیسیدز» در غرب لس‌آنجلس و «آتش‌سوزی ایتون» در شرق این کلانشهر را مهار کنند.

با این حال، هزاران نفر بی‌خانمان شده و دود غلیظ ناشی از این آتش‌سوزی‌ها مقام‌های آمریکایی را بر آن داشت تا وضعیت اضطراری بهداشتی عمومی اعلام کنند.

شرکت خصوصی AccuWeather که در زمینه پیش‌بینی وضعیت آب و هوا فعال است، تخمین زده است که خسارت و زیان ناشی از این آتش‌سوزی ها ۱۳۵ میلیارد تا ۱۵۰ میلیارد دلار است.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا این آتش‌سوزی را یک فاجعه بزرگ خواند و روز جمعه در تماس با «گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا وعده داد که منابع لازم برای مقابله با آتش و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در اختیار این ایالت قرار خواهد گرفت.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی