×
سیاسی
شناسه خبر : 207583
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 20:34

عارف: از ابتدای انقلاب هیچکس را به‌خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام

معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار تعدادی از نمایندگان مجلس گفت:‌ خداوند شاهد است که از ابتدای انقلاب اسلامی هیچگاه تصمیم سیاسی نگرفته‌ام و هیچگاه هیچکسی را به خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با تعدادی از نمایندگان جوان مجلس شورای اسلامی، گفت: در حالی که مشکل اصلی برنامه‌ریزی در کشور ما تفکر «کوتاه‌مدت» است، اعتقاد قلبی‌ام این است که مجلس شورای اسلامی به جوانان متخصص و نخبه‌ای‌ نیاز دارد که برای درازمدت و آینده برنامه‌ریزی کنند.

در این دیدار که در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، بعد از آنکه هشت نفر از نمایندگان جوان مجلس، دغدغه‌ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را در مورد موضوعات «ملی» و «بین المللی» با معاون اول رئیس جمهور در میان گذاشتند، عارف با بیان اینکه داشتن تفکرسیاسی متفاوت و مختلف امری عادی است گفت: اختلاف عقیده و اختلاف نظر چیز بدی نیست بلکه معتقدم که اختلاف «حرکت» می‌آفریند و تمامی پیشرفت‌های بشری و فرضیه های علمی به خاطر اختلاف نظرهایی بوده که در مورد مسائل مختلف وجود داشته‌ است اما وقتی اختلاف نظر به باندبازی رسید و خدای ناکرده به خاطر تفکر باندی رای دادیم، آنوقت «اخلاق» را که اساس اسلام است کنار گذاشته‌ایم. 

معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: ما ممکن است در مسائلی با دیگران اختلاف نظر و دیدگاه داشته باشیم اما اخلاق را نباید فدای اختلاف نظر کنیم، ما و دوستانمان در مجلس حتی اگر در مواردی هم اختلاف داشته باشیم اما در عین اخلاق‌مداری، همه مان برای یک هدف آمده ایم که آن هم «حاکمیت اسلام»، «پاسخگویی به مطالبات مردم» و «تحقق شعارهای انقلاب» می باشد.

عارف تصریح کرد:‌ خداوند را شاهد می گیرم که از ابتدای انقلاب هیچگاه تصمیم سیاسی نگرفته‌ام و هیچگاه هیچکسی را به خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده ام و همیشه معتقد بوده‌ام که «تنگ نظری» آفت اصلی است که امروز به آن دچار شده‌ایم‌. 

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: در تمامی دوران‌های پیروزی انقلاب و پس از آن، جوانان تاثیرگذار بوده اند .وی با اشاره به روش و منش شخصیتی دکتر پزشکیان، گفت: شهادت می‌دهم که اگر دکتر پزشکیان از وفاق می‌گوید اعتقاد راسخی به وفاق ملی دارد و البته که وفاق مد نظرایشان،‌ «وفاق در چارچوب نظام» است، همانگونه که وقتی منافع نظام مطرح می‌شود چپ و راست موضوعیتی ندارد و همه همدل می‌شویم، در دولت هم ما تنها بر اساس منافع نظام، شایستگی و کارآمدی و شرایط کنونی کشور، افراد را انتخاب می‌کنیم تا هر چه سریعتر کار پیش برود.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در عین اختلاف سلایق و حتی دیدگاه‌های سیاسی، می‌توان با دیگران به خوبی همکاری کرد، گفت: در دورانی که به عنوان رئیس دانشگاه تهران فعالیت می‌کردم، در عین حال که همکاران و معاونانم دیدگاه‌های سیاسی مختلفی داشتند اما به آرامی و وفاق با هم کار کردیم و شخصا همیشه از اختلاف نظر استقبال می‌کنم چرا که آن را عامل «رشد و حرکت» می‌دانم.

در این جلسه، عارف درباره سیاست خارجی نیز گفت: ما در سیاست خارجی طبق راهبرد اعلامی رهبر معظم انقلاب  عزت،حکمت و  مصلحت و منافع ملی را سرلوحه قرار  دادیم  و اولویت ما نیز در این حوزه، در مرحله اول ارتباط نزدیک و دوستانه با همسایگان، کشورهای اسلامی و کشورهایی که در حوزه تمدنی ما قرار دارند است. 

معاون اول رئیس جمهور افزود: عده ای خیال می کنند در مذاکره با کشورهای خارجی ‌ هرچه  ما بگوییم آنها باید بپذیرند در حالیکه آنها هم مانند ما به منافع ملی خودشان فکر می‌کنند ولحاظ کردن این موضوع در تصمیم‌گیری‌ها بسیار مهم است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
X
آگهی تبلیغاتی