×
بین الملل
شناسه خبر : 207401
تاریخ انتشار :

آکسیوس: اروپایی‌ها خواستار توافق جدید هسته‌ای با ایران هستند

رسانه آمریکایی به نقل از دیپلمات‌های اروپایی اعلام کرد که تروئیکای اروپایی خواستار انعقاد توافق هسته‌ای تازه با ایران است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: همزمان با نزدیک شدن به دور تازه گفت‌وگوهای ایران و ۳ کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان در  تاریخ ۱۳ ژانویه (۲۴ دی ماه)، منابع رسانه‌ای بیشتری به نقل از منابع دیپلماتیک اروپایی از اراده این سه کشور برای انعقاد توافق هسته‌ای تازه با ایران خبر می‌دهند.

در همین راستا، پایگاه خبری «آکسیوس» در گزارش اخیر خود که شامگاه دوشنبه منتشر شده است با اشاره به مصاحبه اخیر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران با شبکه مرکزی چین و اظهارات او مبنی بر آمادگی و خواست ایران برای از سرگیری مذاکرات با قدرت‌های جهانی از جمله آمریکا برای رسیدن به توافق هسته‌ای تازه، نوشت: «با وجود همه بحران‌های جاری در سراسر جهان، دیپلمات‌های ارشد تروئیکای اروپایی خواستار توافق هسته‌ای تازه با ایران هستند.»

پایگاه خبری آمریکایی افزود: «با توجه به پایان یافتن تحریم‌های اعمال شده علیه ایران در اکتبر سال جاری (میلادی)، هیأت‌های غربی (اروپا و آمریکا) نگران از دست رفتن اهرم فشار اقتصادی خود علیه ایران هستند.»

آکسیوس نوشت: «در همین راستا، هیأت‌های اروپایی در دیدار اخیر خود با مقامات ایرانی در ژنو، تهران را به فعال کردن مکانیزم ماشه تهدید کرده‌اند، هیأت ایرانی نیز در پاسخ تهدید اروپا اعلام کرده در صورت فعال شدن مکانیزم ماشه از پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای خارج خواهد شد.»

پایگاه خبری آمریکایی به نقل از دیپلمات‌های اروپایی و ۲ مقام آگاه دیگر افزود: «به همین علت، کشورهای اروپایی خواستار رسیدن به توافق هسته‌ای تازه با ایران تا تابستان هستند. زیرا به باور آن‌ها، توافق کنونی به پوسته‌ای توخالی تبدیل شده و برای بررسی برنامه هسته‌ای کنونی ایران به توافق تازه‌ای نیاز است.»

گزارش آکسیوس درباره خواست اروپا برای رسیدن به توافق هسته‌ای تازه درحالی است که «کاظم غریب آبادی» در حاشیه مراسم «گرامیداشت سالگرد شهادت شهید سلیمانی و شهدای ترور» در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در مورد زمان برگزاری دور جدید ‌ گفت‌وگوها بین ایران و سه کشور اروپایی عضو برجام گفت: دور جدید گفت‌وگوها بین ایران و سه کشور اروپایی در سیزدهم ژانویه (۲۴ دی) در ژنو برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: «ما اهل پیش‌بینی نیستیم و باید وارد گفت‌وگوها شویم تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. همان‌طور که قبلا اعلام کرده‌ایم، این‌ها گفت‌وگو است و مذاکره نیست.»

معاون وزیر خارجه افزود: «این گفت‌وگوها برای تبیین موضوعات و رایزنی‌های بشتر است تا ببینیم اگر قرار است مذاکراتی شکل بگیرد، باید در چه سیاق و روش و در چه چارچوبی باشد.»

از طرفی، همزمان با روی کار آمدن دولت دوم «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور منتخب آمریکا، بسیاری از تحلیلگران آمریکایی خواستار از دست نرفتن «فرصت» مذاکره با ایران توسط ترامپ شده‌اند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی
گزارش زنده: گام بلند تراکتور برای قهرمانی با دو گل در ابتدای مسابقه+ فیلم
نتیجه پر گل بازی استقلال(4) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + فیلم
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
جولان مرگبار سگ‌های ولگرد در دماوند
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
X
آگهی تبلیغاتی