×
بین الملل
شناسه خبر : 207380
تاریخ انتشار :

اخبار غزه؛

ابو عبیده: اشغالگران نمی‌توانند مقاومت کرانه باختری را بشکنند/تعویق سفر رئیس موساد

سخنگوی شاخه نظامی جنبش حماس در اظهاراتی ضمن تمجید از عملیات ضد صهیونیستی در شمال کرانه باختری، تلاش‌های رژیم اشغالگر برای از بین بردن مقاومت در این منطقه را محکوم به شکست توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «ابو عبیده» سخنگوی نظامی گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد: یک بار دیگر، قهرمانان سرسخت کرانه باختری ثابت کردند که در قلب نبرد «طوفان الاقصی» قرار دارند و همه شرط‌بندی‌ها برای شکستن آنها یا منصرف کردن آنها از حمایت از غزه توسط اشغالگران و مزدوران آنها محکوم به شکست است.

ابو عبیده افزود: دشمن باید بداند تا زمانی که به کشتار و تجاوزات خود به غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد، بهای سنگینی را با خون نظامیان و نیروهای متجاوز خود خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: دشمن صهیونیستی همچنین باید بداند تا زمانی که ملت فلسطین از امنیت برخوردار نشوند، این رژیم نیز روی امنیت و آرامش را نخواهد دید.

این بیانیه پس از آن صادر شد که ساعاتی پیش منابع خبری از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری و کشته شدن دست‌کم سه صهیونیست خبر دادند.

منابع صهیونیستی گزارش دادند که یک نفر از داخل یک خودرو در نزدیکی روستای «الفندق» در شرق «قلقیلیه» واقع در شمال کرانه باختری به سمت اتوبوس صهیونیست‌ها تیراندازی کرده است.

در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در این عملیات سه صهیونیست کشته و هفت نفر دیگر زخمی شدند که وضعیت سه نفر از آن ها بسیار وخیم است. مجری عملیات سوار خودرویی شده و محل را ترک کرده است.

گفته می‌شود که چند نفر در این خودرو بوده اند و به سمت نابلس رفته‌اند.

کشته شدن یک فرمانده صهیونیست در بیت حانون

منابع عبری زبان اعلام کردند که یک افسر صهیونیست در پی انفجار یک بمب در شمال غزه کشته شد.

منابع عبری زبان روز دوشنبه از کشته شدن یک نظامی صهیونیست در پی درگیری ها در نوار غزه خبر دادند.

به گفته این منابع، این افسر صهیونیست، معاون فرمانده یک گروهان در تیپ «ناحل» بود.

این افسر پیش از این در یگان دوفدوفان خدمت می‌کرد. 

این نظامی صهیونیست در انفجار یک بمب در بیت حانون در شمال غزه کشته شد و ساکن شهرک الی در نزدیکی نابلس بوده است.‌

پیشتر نیز ۲ نظامی اسرائیلی در نبردها در نوار غزه کشته شدند و چند نفر نیز زخمی شدند.

این ۲ نظامی بر اثر اصابت یک راکت ضد زره کشته شدند.

تعویق سفر رئیس موساد به دوحه برای حضور در مذاکرات آتش‌بس

منابع خبری رژیم صهیونیستی از تعویق سفر رئیس موساد به دوحه برای شرکت در مذاکرات آتش‌بس در غزه خبر داد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد سفر رئیس موساد به دوحه پایتخت قطر برای تکمیل مذاکرات غیرمستقیم با حماس در راستای تلاش برای دستیابی به توافق مبادله اسیرا و توافقنامه آتش بس در نوار غزه به تعویق افتاد.

هنوز دلایل دقیق این تأخیر مشخص نشده است اما اخباری مبنی بر ادامه مذاکرات داخلی در «اسرائیل» در مورد مسائل باقیمانده در مذاکرات از جمله اصرار تل آویو برای دریافت لیست اسامی اسرای اسرائیلی که هنوز زنده هستند وجود دارد.

دیروز خبرگزاری رویترز گزارش داد مقاومت فلسطین فهرستی متشکل از ۳۴ اسیر اسرائیلی ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی را برای پیشرفت در مذاکرات تصویب کرده است.

اما امروز سخنگوی رژیم صهیونیستی مدعی شد حماس هیچ لیستی شامل اسامی بازداشت شدگان به اسرائیل نداده است.

شهادت ۴۸ فلسطینی دیگر در غزه/شمار شهدا به ۴۵ هزار و ۸۵۴ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین از شهادت ۴۸ فلسطینی دیگر بر اثر بمباران ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود که شمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و۸۵۴ نفر افزایش یافت.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی مرتکب ۳ مورد کشتار در نوار غزه شد که در نتیجه آن ۴۸ نفر شهید و ۷۵ نفر دیگر مجروح شدند.

تا این لحظه نیز تعدادی از قربانیان زیر آوار و در خیابان ها مانده و نیروهای امدادی امکان کمک رسانی به آن ها را ندارند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۵ هزار و ۸۵۴ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۹ هزار و ۱۳۹ نفر رسید.

جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه در حالی ادامه دارد که سرمای شدید در کنار نبود مواد غذایی و وسایل گرمایشی و حداقل امکانات زندگی، با توجه به تداوم بارندگی شدید، شرایط مرگباری را برای آوارگان در چادرهای آبگرفته رقم زده است.

رنج آوارگان فلسطینی در غزه با تداوم بارش شدید باران و سرمای کشنده برای بیش از دو میلیون نفر مستقر در مدارس و اردوگاه های آوارگان بیشتر شده است. این آوارگان از سیلاب و کاهش شدید دمای هوا رنج می برند و سرپناهی ندارند. آب وارد چادرهای آنها شده است.

بارش باران شدید طی روزهای گذشته سبب شده که صدها چادر آوارگان غرق آب شود. این اوضاع در «دیرالبلح» و «مواصی» خان یونس و مراکز آوارگان در شهر غزه مشهودتر است. در این شرایط بر شمار آوارگانی که بر اثر سرما کشته می شوند، افزوده شده و به هفت نفر رسیده است، بیشتر این

افراد را کودکان تازه متولد شده تشکیل می‌دهند. وسایل گرمایشی و غذای مناسبی وجود ندارد.

آوارگان به علت شرایط بد آب و هوایی و کمبود امکانات، زندگی سخت دارند و در معرض خطر ابتلا به بیماری ها هستند، به ویژه کودکان و سالخوردگان شرایط بدتری دارند. غذایی وجود ندارد که سیستم ایمنی آنها را در برابر موج سرمای کشنده تقویت کند.

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست: زمان انعقاد یک توافق جامع و فراگیر رسیده است

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست امروز (دوشنبه) اعلام کرد که زمان انعقاد یک توافق جامع و فراگیر فرا رسیده است که تمامی اسرای زنده و کشته بازگردانده شود.

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست اعلام کرد: زمان انعقاد یک توافق جامع و فراگیر فرا رسیده است که تمامی اسرای زنده و کشته بازگردانده شود. ما هیچکس را رها نخواهیم کرد.

بر اساس گزارش وبگاه النشره، این مرکز همچنین تاکید کرد، خانواده‌های اسرای صهیونیست به دلیل فهرستی که صبح امروز (دوشنبه) منتشر شد در حالتی از شوک و سردرگمی به سر می‌برند.

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست از رسانه‌ها و مردم درخواست کرد تا زمان امضای قرارداد و همچنین در زمان اجرای آن نسبت به چنین اطلاعیه‌هایی حساس و مسئولیت‌پذیر باشند.

طبق گزارش‌ها، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با رژیم صهیونیستی بر سر فهرستی متشکل از ۳۴ اسیر برای آزادی در مرحله اول توافق آتش‌بس احتمالی به توافق رسیده است، اما این گروه فلسطینی از بیان جزئیات زنده بودن آنها خودداری کرد.

پیشتر وبگاه خبری «واللا» به نقل از یک مقام بلندپایه صهیونیست که نامش فاش نشده، گزارش داد که جنبش حماس این فهرست را در ازای دریافت «بهای مناسب» تایید کرده است، به معنای تعداد زندانیان امنیتی فلسطینی که قرار است به‌عنوان بخشی از توافق آزاد شوند.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نیز نوشت، با وجود پیشرفت در روند مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا، شکاف‌هایی وجود دارد و میانجیگران به دنبال یافتن راه‌حلی درباره خواسته رژیم صهیونیستی درخصوص ارائه لیست اسامی اسیران هستند.

این روزنامه عبری همچنین نوشت، کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آماده مذاکره برای عقب‌نشینی از محور فیلادلفیا در مراحل بعدی توافق تبادل اسرا است.

پیشتر،‌ هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست اعلام کرد، ۱۰۰ اسیر باقیمانده فرصتی برای انتظار عملیات ارتش رژیم اشغالگر که آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد، ندارند.

با وخیم‌تر شدن اوضاع اسرای صهیونیستی در غزه، تحرکات خانواده‌های این اسرا علیه کابینه رژیم صهیونیستی و فشار آنها برای توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است. آنها «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به اهمال‌کاری در روند مذاکرات متهم می‌کنند.

روز یکشنبه شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد، یکی از موانع اصلی پیش روی آتش‌بس غزه این است که جنبش حماس لیست اسامی اسیران صهیونیستی را که قرار است در مرحله آتش‌بس آزاد شوند، تحویل نمی‌دهد.

همچنین هنوز درباره تعداد اسیران فلسطینی که قرار است رژیم صهیونیستی آزاد کند و درباره درخواست رژیم صهیونیستی که در مرحله اول، سربازان زخمی تحت بازداشت آزاد شوند، توافقی نشده است.

با وجود صحبت‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات، اما شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد تاکنون دقیقا مشخص نشده که در مذاکرات روزهای اخیر چه پیشرفتی حاصل شده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی