×
بین الملل
شناسه خبر : 206654
تاریخ انتشار :

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی: به مبارزه ادامه می‌دهم/تهدید بمب‌گذاری در دفتر حزب حاکم

رئیس‌جمهور کره جنوبی به حامیان محافظه‌کارش گفت: من علیه نیروهای ضد دولتی که حاکمیت ما را نقض می‌کنند و کشور ما را در خطر قرار می‌دهند، مبارزه خواهم کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دادگاه منطقه غربی سئول روز سه‌شنبه حکمی را علیه «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی به اتهام «اجرای حکومت نظامی در تاریخ سوم دسامبر، برانگیختن شورش و سوء‌استفاده از قدرت» صادر کرد و البته «دفتر تحقیقات فساد اداری برای مقامات عالی‌رتبه» نیز پس از اینکه یون سه احضاریه دادگاه را نادیده گرفت و برای بازجویی حاضر نشد، حکم بازداشت را ارائه کرد.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، همزمان با این مسئله و اینکه مجریان قانون آماده دستگیری رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌شوند، این رئیس‌جمهور عصر چهارشنبه پیام جسورانه‌ای را به حامیان محافظه‌کارش که در محوطه بیرونی اقامتگاهش جمع شده بودند، فرستاد و گفت: «من وعده می‌دهم که تا پایان علیه نیروهای ضد دولتی مبارزه کنم.»

او در ادامه این پیام خطاب به صدها نفر از حامیانش عنوان گفت: «من علیه نیروهای ضد دولتی که حاکمیت ما را نقض می‌کنند و کشور ما را در خطر قرار می‌دهند، مبارزه خواهم کرد. من همچنین از تلاش‌های شما جهت محافظت از دموکراسی آزاد کشور و دستورات قانون اساسی قدردانی می‌کنم.»

به‌رغم حضور گسترده پلیس، تعداد قابل‌توجهی از حامیان «یون سوک یول» صبح روز پنجشنبه نیز مجددا اطراف اقامت او تجمعاتی را برگزار کردند و در حالیکه پرچم‌های کره جنوبی و آمریکا را در دست داشتند، با بالا بردن پلاکاردهایی، اعتراض  و مخالفت خود را علیه استیضاح رئیس‌جمهور نشان دادند.

رئیس‌جمهور+کره‌جنوبی:+به+مبارزه+ادامه+می‌دهم
 

در تاریخ سوم دسامبر (۱۳ آذر) رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی حکومت نظامی اعلام کرد و مدعی شد که مخالفان با کره‌ شمالی همسو هستند و نقشه براندازی در سر دارند. اما مجلس از اعلامیه ریاست‌جمهوری سرپیچی کرد و به لغو حکومت نظامی رای داد. دفتر «وو وون شیک» رئیس پارلمان کره‌ جنوبی اعلام کرد حکومت نظامی رئیس‌جمهور در پی رای نمایندگان مجلس باطل است. پس از این، یون حکومت نظامی را لغو و از مردم کشورش عذرخواهی کرد.

از این تاریخ مذکور، کره جنوبی دچار بحران سیاسی شده و هم یون و هم جانشینش توسط مجلس استیضاح شده‌اند.

«یون سوک یول» در پی استیضاح،‌ از وظایف ریاست‌جمهوری خود خلع شده، اما تنها در صورتی رسما برکنار می‌شود که دادگاه قانون اساسی کشور نتیجه استیضاح او را تایید کند.

تهدید بمب‌گذاری در دفتر حزب حاکم کره جنوبی

یک رسانه کره جنوبی گزارش داد که دفتر مرکزی حزب قدرت مردم، به عنوان حزب حاکم، یک تهدید بمب گذاری دریافت کرده و نیروی ضربت به محل این دفتر در سئول اعزام شده است.

شبکه تلویزیونی YTN گزارش داد که تیم ضربت پلیس کره جنوبی روز پنجشنبه پس از دریافت تهدید بمب گذاری به مقر حزب حاکم که «یون سوک یول» رئیس جمهور استیضاح شده، رهبر آن است، اعزام شد.

طبق گزارش این شبکه، یک فرد ناشناس پیامی را از طریق فکس ارسال کرد، مبنی بر اینکه یک وسیله انفجاری در مقر حزب قدرت مردم در منطقه «یوییدو» در سئول نصب شده است.

این شبکه تلویزیونی افزود: حزب قدرت مردم که دریافت فکس را تایید کرد، بلافاصله آن را به پلیس گزارش داد. بر این اساس، پلیس از ساعت ۱۱:۵۰ صبح (به وقت محلی) به تفتیش گسترده مقر حزب قدرت مردم پرداخت.

پلیس همچنین عملیات جستجو در ورودی‌ها، راه پله‌ها، آسانسورها و سایر مناطق ساختمان ستاد حزب قدرت مردم را با سگ‌های کشف مواد منفجره انجام داد.

آتش نشانی نیز به همراه پلیس برای آمادگی در برابر هر گونه شرایط غیرمترقبه به محل اعزام شدند.

تهدید به بمب گذاری در مقر حزب حاکم کره جنوبی در حالی است که این کشور به دنبال حکومت نظامی نافرجام توسط رئیس جمهور «یون سوک یول» وارد یک بحران سیاسی و اقتصادی شده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آزادی در انتظار آبی‌پوشان؛ جباری و مأموریت دشوار برابر آلومینیوم +ترکیب احتمالی استقلال
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
جولان مرگبار سگ‌های ولگرد در دماوند
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
X
آگهی تبلیغاتی