×
اقتصادی
شناسه خبر : 206536
تاریخ انتشار :

پایان معاملات بورس با رشد 28 هزار واحد

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس با رشد بیش از 28 هزار واحد به رقم دو میلیون و 788 هزار واحد رسید.

نورنیوز-گروه اقتصادی: تالار شیشه‌ای پس از سرپوشی روز گذشته امروز هم با افزایش تقاضا مواجه شد؛ تا جایی که شاخص کل با رشد بیش از ۲۸ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.

پس از ریزش بازار سرمایه طی دو روز قبل، روز گذشته و امروز این بازار رشد کرد. در دوازدهمین روز از اولین ماه زمستان شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۸ هزار و ۷۹۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۱۳ واحد رسید.

روز چهارشنبه شاخص هم‌وزن هم پنج هزار و ۳۲۸ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۵۲ هزار و ۳۹۷ واحد ایستاد. در  آخرین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس ۲۱۲ عدد و سهام منفی ۱۱۶ عدد بود. به طور کلی بازار ۱.۰۴ درصد افزایش داشت. روز چهارشنبه حدود ۷۳۵ هزار فقره معامله به ارزش بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فارس، فملی و پارسیان به ترتیب بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به بپویا، وبملت و شستا اشاره کرد. روز ۱۲ دی ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۱۰ واحد کاهش یافت و به ۲۵ هزار و ۸۲۹ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۹۲۸ هزار فقره و ارزش آن ۵۳ هزار میلیارد تومان بود. بپاد و فجهان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما انتخاب اثر مثبت ایجاد کرد. خبرنا، کربن و آواک نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس حدود ۴۰ درصد رشد کرد که بیشترین میزان بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب مثل ارز، سکه و طلا از آن خود کرد.

یکشنبه ۲۷ آبان بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه ( چهارم آذر) از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد. سه‌شنبه (ششم آذر) پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر برای نخستین بار وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و پس از آن رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند؛ به طوری که ۲۴ آذرماه به کانال ۲.۶ میلیون دست یافت، یکم دی کانال ۲.۷ میلیون واحد را فتح کرد، چهارم دی وارد محدوده ۲.۸ میلیون شد اما ۹ این مجددا این کانال را از دست داد.

با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ در روز ۱۶ آبان، اگرچه بازار سهام در ایران منفی شد اما عمده نمادها در  گروه‌های معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا مثبت شدند. از چهار هفته قبل تا کنون نیز بورس روند مثبتی به خود گرفته بود.

به گزارش ایسنا، برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تا کنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفته‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۷ میلیون واحد شده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرحله جدید عملیات «وعده صادق 3» با حملات گسترده موشکی و پهپادی آغاز شد +فیلم
ترامپ: حاضرم برای حل مناقشه با ایران به خاورمیانه سفر کنم
هشدار فوری سفارت چین به شهروندانش در سرزمین های اشغالی
مکرون: آماده بازگشت به مذاکرات هسته ای جدی با ایران هستیم
هک‌شدن صداوسیما دروغ است
‍خروج معتادان از کمپ جاجرود بدلیل حملات دشمن صهیونی+فیلم
دفاع پدافند در شب مهتابی تهران+فیلم
شهادت کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد
هشدار و زنگ خطر برای مناطق سرزمین اشغالی صادر شد/ موشک‌ها رسیدند
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
اینترنشنال یک بار دیگر هویت اصلی‌اش را افشا کرد
منزل سردار شهید حاجی زاده فرمانده هوافضا سپاه + فیلم
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
پدافند ایران F-35 را به زمین نشاند؛ سقوط سهام لاکهید مارتین
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
تاکید نخست وزیر عراق بر توقف حملات رژیم صهیونیستی
نتانیاهو: ایران 20 هزار موشک دارد
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نورنما | زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است
تجاوز هسته‌ای اسرائیل، آزمون جدید برای آژانس
جزییات واریز مستمری خردادماه مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
پیام سخنگوی وزارت امورخارجه بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی؛ مجری صداوسیما
پیام رئیس صدا و سیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان
بیانیه دبیرخانهٔ شورای‌عالی امنیت ملی
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما +عکس و فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
X
آگهی تبلیغاتی