×
سیاسی
شناسه خبر : 206061
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/09 ساعت 18:53

آیت‌الله خاتمی: بی‌حجابی به انقلاب آسیب‌ می‌زند

عضو خبرگان رهبری گفت: نباید اجازه داد بی‌حجابی فضای کشور را به سمت بروز ناهنجاری‌های اجتماعی سوق دهد چون به انقلاب آسیب خواهد زد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله سید‌احمد خاتمی عصر امروز در آیین بزرگداشت نهم دی در ساوه بر ضرورت دشمن‌شناسی تاکید کرد و اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران ثمره فداکاری و مجاهدت صدها هزار شهید و جانباز و ایثارگر است و از توصیه‌های آیات و روایات توانمندی و قوی شدن در مقابل دشمنان است زیرا هرچه بتوانیم قدرتمندتر و توانمندتر شویم، ترس و وحشت دشمن از ما بیشتر خواهد شد البته باید مراقب دشمنان پنهان و مرموز که قصد توطئه‌افکنی علیه انقلاب اسلامی دارند، باشیم چراکه نباید اجازه داد دشمن آشکار و پنهان بخواهد به این انقلاب آسیب بزند.

وی افزود: با نگاهی به فتنه 88 می‌بینیم در انتخابات 88 سناریوی دروغین تقلب طرح شد تا به دین اسلام و انقلاب ضربه وارد کنند به طوری که برخورد و هتک حرمت عزاداران عاشورای سال 88 و هتک حرمت عزای حسینی در آن سال کاری جز دین‌ستیزی نبود، غافل از اینکه دین اسلام هویت انقلاب اسلامی است و مردم اجازه نخواهند داد سفره دین در این انقلاب جمع شود، برای همین بود که حماسه نهم دی در این کشور با حضور حماسی ملت ایران رقم خورد و بساط فتنه‌گران جمع شد، امروز نیز گسترش بی‌حجابی مصداق دین‌ستیزی است، چرا که بی‌حجابی و تبعیت نکردن از ولی فقیه، انقلاب اسلامی را منزوی خواهد کرد و از بین خواهد برد. نباید اجازه داد بی‌حجابی فضای کشور را به سمت بروز ناهنجاری‌های اجتماعی سوق دهد که برای انقلاب آسیب‌زاست.

خاتمی عنوان کرد: فتنه 88 از هجمه و تقابل با ولایت فقیه آغاز شد، به طوری که فتنه‌گران در فتنه 88 با کودتای مخملی به دنبال شکستن حریم ولایت و براندازی نظام اسلامی بودند اما خودشان شکستند و بصیرت مردم در حماسه نهم دی در تبعیت از ولی فقیه اجازه نداد به نظامی که مبنای قرآنی و الهی دارد خدشه وارد شود بنابراین شناخت و تفاوت قائل شدن بین ولایتمداران و ولایت‌شعاران امری مهم است چراکه ولایت‌ستیزی و دین‌ستیزی وجه مشترک تمامی فتنه‌هاست و این ولایت شعاران هستند که فریب فتنه‌گران را می‌خورند به طوری که سوءاستفاده از مردم و مقدسات را سناریوی دیگر فتنه‌گران در فتنه 88 بود، به طوری که فتنه‌گران در فتنه 88 عکس امام راحل را بالای سر قرار می‌دادند اما برعکس توصیه‌های امام مبنی بر تبعیت از ولی فقیه عمل کرده و علیه ولایت فقیه لشکرکشی کردند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: در فتنه 88 فتنه‌گران با همراهی بیگانگان ‌و فریب‌خوردگان داخلی اصول انقلاب را زیر سوال بردند، اما حماسه نهم دی و تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اجازه نداد این روند ادامه پیدا کند و ملت ایران هیچگاه از اصول انقلاب کوتاه نخواهند آمد به طوریکه رهبرمعظم انقلاب اسلامی در نمازجمعه تاریخیشان در سال 88 حقایق فتنه را برای مردم بیان کرده و پرده از چهره واقعی فتنه و فتنه گران انداختند و همین امر سبب شد حتی فریب خوردگان صف خود را از فتنه و فتنه گران جدا کنند.

خاتمی عنوان کرد: دروغ، لقمه فتنه‌گران بود، بطوری که وارونه جلوه نشان دادن وقایع و دروغ‌پردازی برنامه محوری فتنه‌گران بود و تلاش می‌کردند با ساخت سناریوهای دروغین مردم را تحت تاثیر القائات منفی خود قرار دهند. باید همواره مراقب دروغ افکنی‌های دشمنان در فضای مجازی در قالب جنگ رسانه‌ای و شناختی بود و در فتنه 88 دنیای استکبار به کمک فتنه‌گران آمد و تمام رسانه‌های خود را در اختیار جریان فتنه قرار داد، این درحالیست که حمایت دنیای استکبار از هر جریانی، نشان‌دهنده تلاش آن‌ها برای فتنه‌گری است و باید همواره مراقب بود و با بصیرت عمل کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
آغاز هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
افزایش سقف کارت رفاهی متصل به اوراق گام به 500 میلیون تومان
خنثی‌سازی تهدید امنیتی علیه ترامپ در نیویورک
درخشش 8 کودک و نوجوان ایرانی در مسابقه جهانی ژاپن
گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
رهبر معظم انقلاب امشب با مردم سخن خواهند گفت
سقوط پهپاد اسرائیلی در مرکز یونیفل
مخالفت پکن با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در افغانستان
روسیه: از مدت‌ها پیش حقوق فلسطینیان را به‌رسمیت می‌شناختیم
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!
تجلیل از تیم ملی کشتی‌ در «جشنی برای ایران» + ساعت و محل برگزاری
درهای کاخ گلستان باز شد
ایران (1) - صربستان (2) | نبرد مرگ و زندگی در مانیل
حمایت مدیران استقلال از ساپینتو
تصویب طرح مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان +جزییات
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
نورویدیو | معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج‌فارس!
اطلاعیه سپاه در خصوص صداهای ناهنجار این شب‌های مشهد
برنده بازگشت تحریم‌‌ها
دستیابی طلای جهانی به قله های جدید قیمتی
آغاز سال تحصیلی 5-1404 دانشگاه‌ها با حضور 3 میلیون دانشجو
انتقال یک زندانی ایرانی از بلژیک به کشور
پرداخت سود سهام عدالت توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس
تقویم مهرماه 1404، ماه مهر و مناسبت‌ها
وقتی مقاومت غزه معادلات جهانی را تغییر داد
شروع سال تحصیلی با هدایا و بسته‌های ویژه همراه اول
عوامل موثر در آسم کودکان زیر 5 سال را بشناسیم
دفتر نتانیاهو عملیات نظامی اسرائیل در قطر را فاش کرد +فیلم
زمان ثبت‌نام آزمون وکالت 1404 مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام شد
قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
پیشنهاد افزایش سرمایه 88 درصدی تاصیکو
«زنگ سایبری» در مدارس به صدا درمی آید
فرصت‌ها و الزامات کشت قانونی خشخاش برای تأمین مواد اولیه دارویی
10بار قصاص و 10سال حبس برای کلثوم اکبری
پیاتزا: یک فینال با صربستان داریم
پوستر والیبال ایران و صربستان منتشر شد
بورس درجا زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 1 مهر 1404
باید به دیپلماسی فرصت داد
اهدای عضو به سه بیمار گیلانی زندگی دوباره ای بخشید
نورنما | روایت تلخ یک شعر از عبدالجبار کاکایی
عبور ترامپ از خطوط قرمز با اخراج مخالفان
مفتی اعظم عربستان درگذشت
اسپانیا: فلسطین باید عضو کامل سازمان ملل شود
سرلشکر عبداللهی: در دفاع از انقلاب و کشور از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم
چرا واریز سود سهام عدالت تاکنون محقق نشده است؟
X
آگهی تبلیغاتی