×
سیاسی
شناسه خبر : 205905
تاریخ انتشار :

قالیباف: امروز بصیرت اهمیت ویژه‌ای دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حماسه 9 دی گفت: تأکید رهبر انقلاب بر جهاد تبیین بویژه در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد ذهن ملت ایران را از ارزش‌های خود دور نگاه دارد، نشان می‌دهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره) که امروز شنبه، 8 دی ماه 1403 در بهارستان برگزار شد، با بیان اینکه در آستانه 9 دی روز بصیرت قرار داریم، گفت: تأکید رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین به خصوص در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد در جنگ نابرابر ترکیبی و شناختی که راه انداخته است، ذهن ملت ایران و امت اسلام را از باورها و ارزش‌های خود دور نگاه دارد، نشان می‌دهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه دشمن در چند دهه قبل از طریق جنگ سخت به دنبال بلعیدن منابع ما بودند، گفت: امروز این جنگ به‌صورت نرم و اتکا به قدرت هوشمند انجام می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دشمن به دنبال یافتن افراد تأثیرگذار در جامعه ماست تا آنها را از مسیر انقلاب اسلامی جدا کند، تأکید کرد: از این رو امروز جنگ نرم و حضور در این عرصه بسیار با آنچه در گذشته داشتیم، متفاوت است و لذا باید بیش از پیش تلاش کنیم.

وی با تأکید بر اینکه هر کجا هستیم باید در راه خدا گام برداریم، اظهار داشت: خداوند در قرآن فرموده است مشتری شما در این دنیا صرفاً من هستم و بهای شما نیز بهای بهشت است و اگر مجاهد راه خدا باشید، بهای بهشت را دارید. از این رو اگر خود را به هر چیز و هر کس غیر از خدا بفروشیم، ارزان فروخته‌ایم.

قالیباف تأکید کرد: ما عمر، روح، فکر، ذهن، جسم و قوت خود را با صاحب اصلی آن معامله می‌کنیم، لذا باید هر صبحی که از خواب بر می‌خیزیم به این نکته توجه کنیم که قرار است امروز در چه مسیری گام برداریم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه قطعاً زندگی در ابعاد مختلف خود از حوزه مادی گرفته تا معنوی در حوزه فردی تا خانواده و جامعه، دارای فراز و نشیب و سختی است، یادآور شد: حضرت امام(ره) می فرمایند، کار برای خدا هرگز دلسردی به همراه ندارد و اگر روزی از زندگی مادی و معنوی خود خسته شدیم باید به خاطر بیاوریم که کار برای خدا خستگی ندارد که کار برای خدا ضمانت الهی را برای اجر دنیوی و اخروی به همراه دارد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در همه جوامع از سطح خانواده گرفته تا ملی در حوزه اداری یا میدان رزم، اعتماد بزرگ‌ترین سرمایه است، عنوان کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا سرمایه اعتماد را در جامعه افزایش دهیم؛ همین اعتماد رمز موفقیت در دوران دفاع مقدس بود. اگر این اعتماد وجود داشته باشد، سایر ویژگی‌های بعدی نیز به دنبال آن خواهد آمد اما زمانی که اعتماد در یک جامعه از بین برود، محبت، گذشت، انسجام، رابطه عاطفی و خیر و برکت از بین خواهد رفت و در کنار آن سختی، بی انگیزگی، اختلاف، سرخوردگی، غیبت و دروغ به وجود می‌آید.

قالیباف در ادامه با تأکید بر این که فلسفه وجودی همه سازمان‌ها و نهادهای وابسته به مجلس و ادارات قوه مقننه این است که نمایندگان بتوانند به امر قانونگذاری و نظارت بپردازند، افزود: ستاد مجلس نیز می‌تواند در افزایش توانایی، تصمیم‌گیری‌های خوب و حل مشکلات مردم، مؤثر باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که ستاد مجلس باید برای تصمیم‌گیری‌های درست و دقیق نمایندگان بسترسازی کند، اظهار کرد: جدیت من در رفتار با همکاران حوزه قوانین به دلیل این است که هر کدام از آنها در حوزه قانونگذاری بسیار مؤثر هستند و برخی از آنها سابقه بیشتری از نمایندگان در این حوزه دارند لذا باید دقت عمل بیشتری داشته باشند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تندیس از برگزیدگان پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره) قدردانی کرد.


نورنیوز
کلید واژگان
قالیباف9 دیبصیرت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گوگل از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران زیر 18 سال استفاده می‌کند
آتش سوزی شدید در محدوده بیمارستان قائم مشهد + فیلم
جزییات نرخ جدید حق بیمه درمانی اعلام شد
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
نشست وزیران خارجه سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو
95 درصد کشتی‌ها از پهلوگیری در بندر ایلات امتناع می‌کنند
سرژ اوریه به صورت رسمی به پرسپولیس پیوست
فرونشست و بحران آب نتیجه توسعه بدون توجه به محیط زیست است
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: تهران در آستانه بحران جدی آب / چمن‌کاری ممنوع!
ایران رکورد دمای زمین را شکست/ امیدیه با 51 درجه، داغ‌ترین نقطه کره زمین
در صورت گم‌شدن گذرنامه اربعین در عراق چه کنیم؟
حریق اتوبوس مسافربری بدون مصدوم در محور سمنان-مشهد
تحریم یا جنگ؟ خزانه‌داری آمریکا زیرساخت‌های اقتصادی ایران را نشانه گرفت
«کریدور زنگزور» ابزار خفگی ژئوپلیتیکی ...
واکنش هند به تعرفه‌های ترامپ: از منافع خود دفاع می‌کنیم
افزایش 75 درصدی واردات برنج
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(60) «بِزَنجان»
تا وقتی با هم هستیم، هیچ‌ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند
پنج ضلعی افکار ایرانیان از جنگ 12 روزه
بازتعریف روابط با قاهره
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
حمله به مقر نظامی ارتش سوریه در لاذقیه
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 مرداد +پخش زنده
صدور کارت ملی برای نوزادان در آستانه تصویب نهایی +فیلم
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
راهپیمایی اعتراضی زائران پاکستانی در واکنش به ممنوعیت سفر زمینی اربعین
شرط ازسرگیری مذاکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
آیا همدلی روزهای جنگ را به شکاف در دوره صلح تبدیل می‌کنیم؟
سقوط جنگنده اف 35 نیروی دریایی آمریکا +فیلم
کانادا قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنج‌شنبه 9 مرداد
چرا اظهارات ایلان ماسک درباره جنگ نگران‌کننده است؟
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
فاکس نیوز: از غزه تا گرینلند، مکرون برای بحران‌های جهانی راهی متفاوت از ترامپ پیش گرفت
نقش نوشابه‌های رژیمی در ایجاد دیابت نوع 2
انفجار نخستین موشک ماهواره‌بر استرالیا تنها 14 ثانیه پس از پرتاب +فیلم
تهدید هوایی از یمن با نفوذ پهپاد به اراضی اشغالی
جنگ اقتصادی واشنگتن با تهران با هدف گیری شبکه فروش و انتقال نفت
ثبت‌نام سفر عمره 1404 از 11 مرداد آغاز می‌شود + جزئیات اعزام
زمان و مکان آزمون عملی هنر در کنکور 1404 اعلام شد + جزییات
قیمت جهانی طلا در سراشیبی
تحرکات نظامی تازه در غرب عراق /درگیری عشایر با دروزیها
عنوان قهرمانی جهان به تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران رسید
پزشکیان: گام اساسی در مبارزه با مواد مخدر، آگاهی‌سازی است
گزارش قالیباف از اجلاس ژنو: تمرکز بر بحران غزه و دیپلماسی منطقه‌ای
«وزیر سابق اطلاعات» قائم‌مقام معاونت امور مجلس ریاست جمهوری شد
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از 11 مرداد + جزییات
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 8 مرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی