×
بین الملل
شناسه خبر : 205846
تاریخ انتشار :

عماد خشمان*

یمن مصمم در حمایت از غزه

تهدیدات دشمن صهیونیستی، یمنی ها را نمی ترساند و آنها را از تصمیم خود در حمایت از غزه و ملت فلسطین باز نمی‌دارد. یمن با وجود اینکه از محاصره ظالمانه و حملات ددمنشانه 10 ساله رنج می برد، اما ذره ای از اصول اخلاقی و انسانی خود عقب ننشسته است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یکی از تحلیلگران لبنانی به سردرگمی و آشفتگی صهیونیستها در مقابله با حملات نیروهای مسلح یمن اشاره کرد و گفت: رژیم اسرائیل در برابر یمنی‌ها به عنوان پشتیبان غزه راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «عماد خشمان» افزود: تهدیدات دشمن صهیونیستی، یمنی ها را نمی ترساند و آنها را از تصمیم خود در حمایت از غزه و ملت فلسطین باز نمی‌دارد. یمن با وجود اینکه از محاصره ظالمانه و حملات ددمنشانه ۱۰ ساله رنج می برد، اما ذره ای از اصول اخلاقی و انسانی خود عقب ننشسته است.

وی ادامه داد: یمن محاصره دریایی علیه بنادر رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را اعمال کرده و کشتی هایی که به سمت این بنادر می روند را هدف قرار می دهد. همچنین عمق سرزمین های اشغالی و تل آویو را با موشک های بالستیک و با پهپادهای انتحاری پایگاه های نظامی و تاسیسات مهم این رژیم را هدف قرار می دهد.

این تحلیلگر به حملات یمن به رژیم صهیونیستی و فرار شهرک نشینان به سمت پناهگاه و شنیده شدن صدای آژیر خطر اشاره و اضافه کرد: دشمن دچار سردرگمی شده و توان مقابله با این موشکها را ندارد که از مسافتی هزاران مایلی می آید.

وی گفت: میان سران و فرماندهان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی درباره نحوه برخورد با تهدید یمنی ها اختلاف وجود دارد، آنها انتظار جنگ فرسایشی بلندمدت را دارند. تهدیدات توخالی آمریکایی ها و غربی ها علیه یمن با واکنش نیروهای مسلح این کشور در هدف قرار دادن ناوهای آمریکایی بدون هیچ گونه هراسی روبه رو می شود.

خشمان تاکید کرد: یمن همواره اعلام کرده که رفع محاصره بنادر رژیم صهیونیستی و توقف حملات به آن منوط به توقف جنگ غزه است. این رویارویی که وارد مرحله پنجم خود شده ادامه خواهد داشت و در مراحل آتی خود تشدید می شود و دشمن صهیونیست توان توقف آن را ندارد.

به گفته وی، حملات هوایی به یمن با مشارکت آمریکا و انگلیس راه به جایی نخواهد برد.

این تحلیلگر در عین حال درباره طرح های دشمن صهیونیست که به شیوه های مختلف به دنبال ضربه زدن به ملت یمن از طریق انجام اقدامات خصمانه امنیتی و نظامی تخریبی است، هشدار داد.

خشمان درباره مذاکرات مربوط به آتش بس در نوار غزه نیز گفت: خود اسرائیلی ها نیز در جدیت بنیامین نتانیاهو تردید دارند و این از اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی مشهود است. این تردید به عملکرد سابق نتانیاهو مربوط است که در لحظات آخر با قرار دادن شروط جدید، همه آرزوهای خانواده های اسیران صهیونیست را درباره بازگشت فرزندانشان بر باد داد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: نتانیاهو این بار هم با کارشکنی های خود اجازه موفقیت مذاکرات آتش بس را نمی دهد. او با ارتکاب کشتار غیرنظامیان به دنبال امتیاز گرفتن بیشتر از مذاکره کننده فلسطینی است، اما با توجه به صلابت مبارزان در غزه و ضربات مهلکی که روزانه به دشمن صهیونیست وارد می کنند این تحرکات نتانیاهو با شکست روبه رو خواهد شد.


کلید واژگان
غزهیمنحمایت
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آیا تراکتور، امروز در قزوین همه چیز را تمام می‌کند؟
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال انفجار در بندرعباس+ فیلم
پرواز برای نجات+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
اعلام نتایج اولیه کنکور در دهه دوم خرداد ماه+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
X
آگهی تبلیغاتی