×
ورزشی
شناسه خبر : 205540
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/05 ساعت 19:14

تمایل عربستان برای همکاری با ایران در جام‌جهانی 2034

سفیر عربستان سعودی در تهران در دیدار با وزیر ورزش و جوانان ایران از تمایل کشورش برای همکاری با ایران در فرایند برگزاری جام جهانی 2034 خبر داد.

نورنیوز- گروه ورزشی: در این دیدار وزیر ورزش و جوانان ضمن خوش‌آمد به سفیر عربستان و آرزوی سلامتی برای مردم این کشور اظهار کرد: در حوزه‌های کاری مشترک آمادگی کامل داریم با کشور عربستان ارتباطات بیش‌تری داشته باشیم. این موضوع مورد تاکید آقای رییس‌جمهور، جناب آقای پزشکیان است و یکی از ماموریت‌های بنده این است که با کشور شما در دو حوزه ورزش و جوانان ارتباطات را توسعه دهم و رفت و آمد بیش‌تری ایجاد کنم.

او با اشاره به میزبانی سال آینده عربستان در مسابقات کشورهای اسلامی اظهار کرد: از زمان حضورم در وزارت ورزش و جوانان تاکید و برنامه‌ریزی‌مان به گونه‌ای طراحی شده که حضور قدرتمندی در این مسابقات داشته باشیم. سال آینده ایران با کاروان بزرگی در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اهمیت این دو حوزه در گسترش روابط دو کشور ایران و عربستان گفت: نقطه نظرات مسئولان عربستان درباره موضوعات جوانان را که پیگیری می‌کردم، دغدغه‌های مشترکی بین دو کشور در این حوزه وجود دارد و با اقدامات و توسعه روابط بین دو کشور امیدوار به رفع دغدغه‌ها هستیم.

دنیامالی با بیان این که استحکام روابط دو کشور می‌تواند باعث امنیت بیش‌تر در منطقه شود، افزود: اعلام دعوت رسمی ما را به وزیر ورزش عربستان که هم جوان است و هم ورزشکار برسانید و امیدوارم به زودی و تا پیش از بازی‌های کشورهای اسلامی میزبان وزیر ورزش عربستان باشیم. امیدوارم گسترش روابط بین دو کشور در دو حوزه ورزش و جوانان با سرعت خوبی پیش رود.

وی با تبریک به عربستان برای کسب میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ به عنوان کشوری اسلامی اظهار کرد: علاقمند هستیم در فیفادی تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در دیداری دوستانه به مصاف هم بروند.

عبدالله بن سعود العنزی نیز در این دیدار با قدردانی از وزیر ورزش و جوانان برای میزبانی از این دیدار به نقش وزارت ورزش دو کشور برای گسترش روابط اظهار کرد: محبت و ارتباطی که بین ورزش دو کشور و به‌ویژه فوتبال عربستان و ایران وجود دارد، می‌تواند به تعمیق روابط دو کشور کمک کند. توسعه روابط با ایران برای کشور ما اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان این که پیام تبریک و سلام وزیر ورزش عربستان را به شما اعلام می‌کنم، افزود: امیدوارم در حوزه دختران و پسران جوان و دغدغه‌های مشترکی که به درستی به آن اشاره کردید، بتوانیم همکاری‌های لازمی داشته باشیم. جوانان عدد بزرگی را در جمعیت عربستان و ایران تشکیل می‌دهند و مسأله جوانان در توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

سفیر عربستان افزود: سیاست کلی که در عربستان به ما تاکید شده توسعه روابط به‌ویژه روابط در دو حوزه ورزش و جوانان است.

وی با اشاره به موفقیت عربستان در میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ اظهار کرد: ایران یکی از مهم‌ترین کشورهای حاضر در این رقابت‌ها خواهد بود و ما علاقمندیم قبل از میزبانی عربستان در جام جهانی گفت‌وگوهایی را در سطوح عالیه برای همکاری مشترک داشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت هوا قابل قبول است
روز و ساعت دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در مسابقات جهانی اعلام شد
هشدار ونزوئلا: در حالت آماده‌باش کامل قرار داریم
احزاب مخالف دولت آلمان خواستار حمایت از اقدامات اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی شدند
توافق وزیر ارشادبا کتابخانه ملی روسیه برای فهرست‌برداری نسخ خطی فارسی
حق پاسخ به رژیم صهیونیستی را محفوظ می‌دانیم
مودریچ بازیکن میلان در جلسه تمرین با کیک تولدش سوپرایز شد
مهلت دوباره برای ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 1404+زمان برگزاری آزمون
تصاویری از لحظه فرار مظنون ترور چارلی کرک منتشر شد + فیلم
جزییات تخریب یک ساختمان قدیمی درخیابان پیروزی + آمار مصدومین
تهران در برابر زلزله مقاوم تر شد
جاده چالوس یک طرفه شد
هشدار یونیسف از سوءتغذیه کودکان در جنوب آسیا
با بازگشت مقامات حماس، قطر دوباره هدف قرار خواهد گرفت
تیراندازی در پایگاه نظامی ان ناپولیس؛ وضعیت امنیتی در حال بررسی است + فیلم
ردّ خون روی پرده نقره‌ای
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 21 مرداد
میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را ابلاغ کرد+جزییات
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 21 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
X
آگهی تبلیغاتی