×
بین الملل
شناسه خبر : 205497
تاریخ انتشار :

نورنیوز از نقش تحریرالشام در جنگ تبلیغاتی غرب علیه ایران گزارش می دهد؛

پشت پرده ادعاهای ضدایرانی تحریرالشام

ادعاهای بی اساس تحریرالشام بر علیه ایران، بیش از آنکه نشانی از ملی‌گرایی یا تلاش برای ثبات باشد، ابعاد دیگری از خوش رقصی آنان برای آمریکا و رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد.

نور نیوز-گروه بین الملل: گروه تحریرالشام که همچنان در فهرست گروه‌های تروریستی سازمان ملل و کشورهای غربی قرار دارد، این روزها با تغییر چهره و نمایش های سیاسی، در تلاش است تا وجهه‌ای متفاوت از خود ارائه دهد. یکی از محورهای کلیدی این تلاش، اظهارات ضدایرانی مقامات وابسته به این گروه است که با استقبال و بازنشر گسترده رسانه‌های غربی مواجه شده است.

 ادعاهای ضد ایرانی تحریرالشام

وزیر خارجه دولت موقت سوریه با ادعاهای واهی، ایران را به ایجاد هرج‌ومرج در سوریه متهم کرده و به «حاکمیت ملی» کشورش استناد می‌کند. این در حالی است که حضور مستشاری ایران در سوریه، نقشی حیاتی در شکست گروه‌های تروریستی همچون داعش و النصره داشته و چیزی که امروز به عنوان حاکمیت ملی از آن یاد می شود حاصل همکاری، حمایت و پشتیبانی ایران از دولت سوریه در جنگ با تروریسم است. شواهد حاکی از آن است که اگر اقدامات جبهه مقاومت به رهبری ایران نبود، این تروریست‌ها امنیت منطقه و حتی اروپا را به خطر می‌انداختند.

تلاش برای پنهان سازی جنایت های تروریستی

ادعاهای اخیر تحریرالشام و رسانه‌های همسو با آنها، بیش از هر چیز، تلاشی برای منحرف کردن افکار عمومی از ماهیت تروریستی و جنایات این گروه در سوریه است که همچنان در خاطره مردم منطقه وجود دارد. هدف این جنگ تبلیغاتی، تضعیف نقش ایران در حمایت از محور مقاومت و مبارزه با اشغالگری و تروریسم است.

تغییر ظاهر، تغییر ماهیت؟

سران تحریرالشام از جمله جولانی با تغییر لباس و استفاده از ادبیات سیاسی، تلاش دارند چهره‌ای جدید از خود نشان دهند. اما این تغییرات ظاهری، ماهیت تروریستی و وابستگی‌های آنان به برخی قدرت‌های خارجی را تغییر نمی‌دهد. حتی غرب که این گروه را ابزاری برای تحقق اهداف خود در سوریه می‌داند، همچنان آنان را در فهرست گروه‌های تروریستی نگه داشته است.

این واقعیت که غرب برای رهبران تحریرالشام جوایز میلیونی تعیین کرده، نشان‌دهنده تناقضی است که در سیاست‌های آنان وجود دارد. از این منظر، سخنان وزیر خارجه تحریرالشام، بیش از آنکه یک موضع‌گیری دیپلماتیک از سوی نماینده یک کشور باشد، تهدید آشکار یک گروه تروریستی علیه کشوری مستقل است.

غفلت از اشغالگری واقعی

در حالی که اسرائیل، ترکیه و آمریکا بخش‌هایی از خاک سوریه را اشغال کرده‌اند، تحریرالشام به جای پرداختن به این تجاوزات آشکار، ادعاهای واهی علیه ایران مطرح می‌کند. این رفتار، چیزی جز همراهی با اشغالگران و تضعیف وحدت سوریه نیست.

این تناقض زمانی بیشتر آشکار می‌شود که دولت موقت تحریرالشام به جابه‌جایی جمعیت و تغییر ترکیب قومی در مناطق مختلف سوریه اقدام می‌کند، رفتاری که ماهیت انحصارطلبانه و غیرمردمی آنان را نشان می‌دهد.

غرب و سرنوشت گروه‌های تروریستی

تاریخ نشان داده است که غرب از گروه‌های تروریستی همچون القاعده، داعش و تحریرالشام تنها تا زمانی حمایت می‌کند که منافعش تامین شود. این گروه‌ها، پس از پایان تاریخ مصرفشان به قربانیان سیاست‌های غرب تبدیل می‌شوند. نمونه‌های تاریخی از رفتار آمریکا با داعش در عراق و القاعده در افغانستان، آینده مشابهی را برای تحریرالشام ترسیم می‌کند.

آمریکا به گروههایی از این دست که احتمال چرخش آنان به سمت اعتقادات افراطی همواره وجود دارد هیچگاه به عنوان شریک یا حتی همکار نگاه نمی کند بلکه از ظرفیت این مجموعه ها با نگاه کاملا ابزاری بهره برداری کرده و در نهایت آنها را قربانی اهداف خود خواهد کرد

آنچه امروز از سوی تحریرالشام به‌عنوان حاکمان جدید سوریه مطرح می‌شود، بیش از آنکه نشانی از ملی‌گرایی یا تلاش برای ثبات باشد، ابعاد دیگری از خوش رقصی آنان برای آمریکا و رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد. این اقدامات، هزینه‌های سنگینی را برای آنان به همراه خواهد داشت، چرا که ملت سوریه بارها نشان داده‌اند در برابر اشغالگران و وابستگان به بیگانه ایستادگی خواهند کرد.

جبهه مقاومت، به‌رغم این تلاش‌ها، نه‌تنها از مواضع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد، بلکه با اتحاد ملت‌های منطقه، نقش خود در مقابله با اشغالگری و تروریسم را تقویت خواهد کرد. سرنوشت منطقه، نه توسط گروه‌های تروریستی و حامیان غربی آنان، بلکه توسط ملت‌های آزادی‌خواه و مقاومت مردمی رقم خواهد خورد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای وزارت خارجه آمریکا: ترامپ دنیایی در صلح می‌خواهد!
موج دهم وعده صادق 3؛ پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی +فیلم
نحوه فعالیت بانک‌های تهران در 28 خرداد اعلام شد
دو راهی خطرناک ترامپ: نجات تل‌آویو یا حفظ شعار «جنگ‌نکن»؟
عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران
آژیر خطر در بحر المیت در نزدیکی مرز اردن و فلسطین اشغالی به صدا درآمد
«وعده صادق 3» پایگاه‌های هوایی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت+فیلم
هزینه دفاع موشکی برای اسرائیل هر شب چقدر هزینه دارد؟
سپاه: بر آسمان سرزمین های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم+فیلم
واکنش مدیر کل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به حملات اسراییل به ایران
ابراز نگرانی متا از حذف اپ های جاسوسی رژیم صهیونسیتی توسط ایرانیان
واکنش جواد نکونام درخصوص حمله اسرائیل به ایران
برنامه مسابقات امروز 28 خرداد + پخش زنده
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
متن کامل پیام تصویری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
X
آگهی تبلیغاتی