×
سیاسی
شناسه خبر : 204819
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 14:07

عارف: نجات کشور در گرو حاکمیت گفتمان اصلاحات است

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد، گفت: مدیران دولت باید پایبند به گفتمان وفاق ملی باشند.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور گفت: هنر دولت این است که مشکلات و چالش‌های اساسی را که گریبانگیر دولت شده به افکار عمومی جامعه منتقل نکند. ذات دولت چهاردهم «نگفتن» و «حل کردن مسائل» است.

«محمدرضا عارف» امروز شنبه یکم دیماه ۱۴۰۳ در دیدار با اعضای هیأت‌رئیسه جبهه اصلاحات ایران با بیان اینکه اگر کشور بخواهد نجات یابد، راهی جز حاکمیت گفتمان اصلاحات ندارد، گفت: «مدیران دولت باید پایبند به گفتمان وفاق ملی باشند.»

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رئیس‌جمهور تأکید کرد: رئیس‌جمهور اگر در موضوعی به نتیجه‌ای برسد که به نفع کشور است، قطعاً ایستادگی می‌کند و نمونه بارز آن را طی روزهای اخیر مشاهده کردیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین به ناترازی‌های کشور، از جمله بحران برق اشاره کرده و خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای مؤثر برای رفع این ناترازی‌ها، حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر و به‌ویژه انرژی خورشیدی است که دولت چهاردهم برای تولید برق از این منابع، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را اتخاذ کرده است.

عارف با اشاره به بحران جدی آب در آینده تصریح کرد: باید نخبگان، مدیران و متخصصان علمی و دانشگاهی در این زمینه چاره‌اندیشی کنند و به دولت کمک نمایند.

وی، دیدارهای دوجانبه خود با امیر قطر و ولیعهد عربستان را بسیار مثبت و راه‌گشا دانست و با تأکید بر اهمیت و ضرورت بهبود روابط سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای جهان، به‌ویژه کشورهای همسایه و منطقه، گفت: فضای خوبی برای همکاری با کشورهای منطقه در دولت چهاردهم ایجاد شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط فعلی کشور، و ‌شباهت‌های آن با برخی مقاطع بعد از انقلاب اسلامی، اضافه کرد: «هنر دولت این است که مشکلات و چالش‌های اساسی را که گریبانگیر دولت شده است را به افکار عمومی جامعه منتقل نکند. ذات دولت چهاردهم «نگفتن» و «حل کردن مسائل» است.»

عارف با اشاره به مشارکت ۵۰ درصدی مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری تصریح کرد: در انتخابات گذشته، نیمی از جامعه آگاهانه به میدان نیامدند و نخبگان باید برای این عدم مشارکت ۵۰ درصدی، راهکار و راه‌حل ارائه دهند. زیرا سرمایه اجتماعی برای نظام جمهوری اسلامی ایران، مسئله‌ای مهم است و بخشی از جامعه که در انتخابات شرکت نکردند، باید به‌عنوان سرمایه اجتماعی حفظ شوند.

وی در خصوص مسئله قاچاق سوخت در کشور تصریح کرد: دولت چهاردهم با جدیت پیگیر جلوگیری از قاچاق و مقابله با مافیای سوخت است و توجه به این مسائل بسیار حیاتی است.

معاون اول رئیس‌جمهور در ارتباط با مسئله گزینش در به‌کارگیری و استخدام نیروها تأکید کرد: نباید به‌گونه‌ای باشد که نظام از خدمات نخبگان محروم و حرمت مدیران مخدوش شود. متأسفانه تاکنون این‌گونه بوده و این روند نیازمند اصلاح است.

عارف همچنین رابطه خوب سه قوه را فرصتی خوب برای همکاری‌های منجر به توسعه و پیشرفت کشور توصیف کرد.

به گزارش ایرنا، در ابتدای این دیدار، رئیس و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات ایران به تبیین نقطه‌نظرات خود در مورد کشور، از جمله تحولات منطقه، لزوم تعامل سازنده در عرصه روابط بین‌الملل در راستای منافع ملی و مردم، ضرورت گفتگوی بی‌واسطه با مردم، تقویت اجماع نخبگانی و تقویت ایده محوری دولت پرداختند.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
پاری‌سن‌ژرمن 4-0 آتلانتا | استارت قدرتمند قهرمان اروپا+خلاصه بازی
لیورپول3-2 اتلتیکو مادرید | پیروزی هیجان‌انگیز لیورپول مقابل اتلتیکو در آنفیلد+خلاصه
آمریکا با بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر به دنبال نفوذ است
محور رایزنی‌های رئیس سازمان اطلاعات ترکیه با «الجولانی»
اسلامی: ناتوانی و عدم استقلال آژانس نابخشودنی است
لیست نهایی و 8 نفره ایران برای رقابت های جهانی وزنه برداری نروژ
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیا 2 با جایگاه آخر استقلال
ساپینتو: این بدترین شکست دوران زندگی‌ام بود
نرخ نهایی خرید تضمینی گندم از کشاورزان برای سال زراعی 1405 - 1404 اعلام می‌شود
عربستان سعودی و پاکستان توافق‌نامه‌ راهبردی در زمینه دفاعی امضا کردند
محمد قاسمی در شنای 400 متر آزاد رکورد زد
7500 امضا برای به‌رسمیت‌شناختن فلسطین در سرزمین‌های اشغالی
استقرار جت‌های «اف-15» ژاپن در پایگاه‌های ناتو
کویت عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد
نورنما | روباهی در تهران در حال سرسره‌بازی
بازدید وزیر صمت از مرز مشترک ریلی ایران با افغانستان
انفجار پیجرها را انجام دادیم چون حزب الله از طرح هایمان بو برده بود
وزارت امور خارجه ایران اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب را محکوم کرد
جزییات توزیع شیر در مدارس اعلام شد+فیلم
قدردانی رئیس‌جمهور از تیم ملی کشتی آزاد ایران+فیلم
کالاس: پنجره دیپلماسی با ایران در حال کوچک‌شدن است
آمریکا چهار گروه شیعه عراقی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی
تکلیف تیم‌های اول و دوم چهار گروه والیبال مردان جهان مشخص شد
حمله موشکی به تجمعات دشمن صهیونیستی در خان‌یونس
تیک‌تاک در آمریکا باقی می‌ماند؟
زمان و مکان تشییع ثمینه باغچه‌بان مشخص شد
6 جاسوس اسرائیلی در شمال غزه اعدام شدند+اسامی جاسوسان
ارتباطات اینترنتی در غزه قطع شد
ورود 6 کشتی‌گیر جدید به رقابت‌های جهانی برای اولین بار
لحظه فرار دزدان طلا فروشی درگهان جزیره قشم با ماشین + فیلم
طرح حمایتی «نسیم مهربانی» برای دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار+فیلم
تهران خنک می شود
بررسی چهار سناریوی کلان جایگاه ایران در تعامل با سه ابرقدرت جهانی
سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها
جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
آیین‌نامه نحوه نام‌گذاری روزها و مناسبت‌های خاص بازنگری شد
افزایش قیمت شمش طلا در بورس کالا
ماجرای پلمب یک واحد تجاری در بازار بزرگ تهران چه بود + فیلم
آخرین آمار شمار شهدای غزه در 24 ساعت گذشته
در صورت نیاز بنزین یورو 5 تولید می شود
استقلال 1 - 7 الوصل | سنگین‌ترین شکست‌های تاریخ استقلال + خلاصه بازی
چیزی تا شروع فاجعه‌بار برای طارمی نمانده بود
شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه حلب
شیخ نعیم قاسم: اسرائیل سقوط خواهد کرد
چگونگی تعیین دهک‌بندی یارانه ها و نحوه اعتراض افرادمشخص شد+فیلم
جنگی فراتر از مرزها؛ بحران انسانی در حال انفجار
صعود مقتدرانه دختران بسکتبال ایران به نیمه نهایی کاپ آسیا
امیرمهدی یاحقی در اسکیت سرعت 100 متر جوانان مدال برنز گرفت+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی