×
بین الملل
شناسه خبر : 204643
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/29 ساعت 21:12

شهباز شریف از پزشکیان برای سفر به پاکستان دعوت کرد

شهباز شریف با دعوت از رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به پاکستان عضویت ایران در سازمان بریکس را تبریک گفته و خواستار حمایت تهران از عضویت اسلام‌آباد در بریکس شد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  دفتر نخست وزیری پاکستان با اشاره به دیدار سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در قاهره اعلام کرد: دکتر پزشکیان و شهباز شریف با تجدید عهد متقابل برای گسترش همکاری‌های فی مابین بر تقویت یکصدایی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی توافق کردند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان در اسلام‌آباد، شهباز شریف نخست وزیر این کشور و مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران روز پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ در حاشیه یازدهمین اجلاس سران سازمان هشت کشور درحال توسعه موسوم به D-۸ در قاهره دیدار کردند.

در این بیانیه آمده است: نخست وزیر پاکستان در این دیدار سلام های گرم خود را به ملت ایران و همچنین آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ کرد.

شهباز شریف با دعوت از رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به پاکستان عضویت ایران در سازمان بریکس را تبریک گفته و خواستار حمایت تهران از عضویت اسلام‌آباد در بریکس شد.

وی بار دیگر تاکید کرد که پاکستان در همبستگی کامل با برادران و خواهران خود از غزه، فلسطین تا لبنان و سوریه می ایستد.

سران ایران و پاکستان با ابراز نگرانی شدید خود نسبت به نسل کشی فلسطینیان بیگناه توسط رژیم اسرائیل توافق کردند که به تقویت یکصدایی در حمایت از فلسطینیان مظلوم ادامه دهند.

آنان همچنین بر حمایت متقابل دو کشور در مورد مسائل اساسی یکدیگر تاکید و تعهد خود را برای حفظ تعاملات نزدیک در همه موضوعات دارای اهمیت منطقه‌ای و جهانی اعلام کردند.

در همین خصوص نخست وزیر پاکستان به منظور توسعه و بهبود معیشت در مناطق مشترک مرزی بر اهمیت عملیاتی شدن بازارچه های مرزی که قبلا افتتاح شده و افتتاح بازارچه های باقی مانده تاکید کرد.

وی خواستار استفاده از گستره وسیع همکاری های تجاری و اقتصادی دوجانبه، شناسایی بخش های جدید همکاری از طریق سازوکارهای نهادی موجود شد.

نخست وزیر پاکستان و رئیس جمهور ایران عزم خود را برای تقویت بیشتر روابط برادرانه میان دو کشور همسایه در همه زمینه‌های مورد علاقه دوجانبه، به‌ ویژه تجاری و اقتصادی، انرژی، امنیت و ارتباطات منطقه‌ای ابراز داشتند.

آنان ابراز امیدواری کردند که تصمیمات اتخاذ شده در اجلاس سران دی-۸ راه را برای افزایش همکاری بین کشورهای عضو این سازمان در زمینه های سودمند متقابل هموار کند.

در دیدار نخست وزیر پاکستان؛
پزشکیان:‌ تقویت روابط اقتصادی کشورهای اسلامی با ایجاد پول واحد ضروری است

 رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر پاکستان، وحدت و انسجام در جهان اسلام و تقویت روابط اقتصادی بین کشورهای اسلامی با ایجاد پول واحد و استفاده از ظرفیت بازارهای مشترک را در برهه حساس و خطیر کنونی جهان امری ضروری خواند و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این اهداف مهم در تعامل با همه کشورهای اسلامی به ویژه پاکستان تأکید کرد.

 مسعود پزشکیان که به منظور شرکت در یازدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری D۸ به مصر سفر کرده است، پنجشنبه شب ۲۹ آذر ۱۴۰۳ با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس جمهور در این دیدار روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان را دوستانه و برادرانه توصیف و بر ضرورت تقویت و توسعه تعاملات میان دو کشور از جمله در زمینه همکاری‌های مرزی و تحکیم مرزهای دو کشور به عنوان مرزهای صلح و دوستی، مبارزه مشترک با تروریسم و توسعه همکاری‌ها در زمینه انرژی تأکید کرد.

پزشکیان همچنین در این دیدار وحدت و انسجام در جهان اسلام و تقویت روابط اقتصادی میان کشورهای اسلامی با ایجاد پول واحد و استفاده از ظرفیت بازارهای مشترک را در برهه حساس و خطیر کنونی جهان، امری ضروری خواند و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این اهداف مهم در تعامل با همه کشورهای اسلامی به ویژه پاکستان تأکید کرد.

نخست وزیر پاکستان نیز در این دیدار با تأکید بر پیوندهای عمیق و مشترک ایران و پاکستان، مواضع دکتر پزشکیان در یازدهمین اجلاس سران کشورهای عضو D۸ را برای جهان اسلام بسیار حایز اهمیت و حیاتی عنوان و از ایده رئیس جمهور کشورمان در زمینه ایجاد پول واحد و استفاده از ظرفیت بازارهای مشترک کشورهای اسلامی استقبال و حمایت کرد.

شهباز شریف همچنین ضمن محکومیت اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه غزه، لبنان، سوریه و همچنین تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران، بر تقویت همکاری و هم‌افزایی امت اسلامی برای مقابله با تهدیدات مشترک تأکید کرد.

رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر پاکستان در این دیدار قرارداد گازی معطل مانده میان دو کشور را نیز مورد بررسی قرار دادند و در این زمینه توافق شد وزرای دو کشور موانع اصلی عدم اجرای این قرارداد را مشخص و ترتیبات رفع این موانع را فراهم کنند تا وزاری انرژی دو کشور در اسرع وقت نسبت به اجرای آن اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، همچنین در دیدار مقامات عالی ایران و پاکستان مسئله بروز برخی مشکلات برای تردد کامیون‌های ایران در مرز پاکستان مطرح و نخست وزیر پاکستان نسبت به رفع این مشکل قول مساعد داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتخاب مجدد حسن یزدانی در کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی
قیمت لوبیا چیتی به شدت کاهش یافت
فعالیت بیش از 17 هزار داروخانه در کشور
اقتصادنگار | شلیک «ماشه»به بازار بی‌رونق سرمایه
«چت‌جی‌پی‌تی» دچار سکته مغزی شد!
حضور سه نویسنده ایرانی در نخستین دوره جایزه ادبی بریکس
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
نورنما | رباتی که پابه‌پای انسان پینگ‌پنگ بازی می‌کند
اعتراض قاهره به استقرار دکل‌های مخابراتی اسرائیلی در مرز رفح
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 2 مهر 1404
رشد دوباره قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
وزیر علوم: دانشجویان، نگران سربازی نباشند
شرط ایتالیا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
تام باراک : اسرائیل و سوریه به توافق نزدیک شده‌اند
سفیر چین: تنها راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران، گفتگو است نه تحریم
ارزیابی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ منفی است
عارف: بیانات رهبر معظم انقلاب، راهبرد دولت است
بیانیه سفارت ایران به مناسبت سالروز شهادت «سید حسن نصرالله »
ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند
تفرقه و نزاع در اپوزیسیون در حاشیه سفر رئیس‌جمهور به نیویورک
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان
ایران‌فارما 1404؛ همگرایی جهانی در زنجیره دارو
ابوالغیط: هر گونه سازوکاری درباره غزه باید بر اساس خروج کامل اسرائیل باشد
سیاری: اسرائیل بدون حمایت آمریکا و ناتو توان ادامه جنگ را ندارد
علت صدای انفجار در شیراز / مردم نگران نباشند
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 2 مهر
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم+فیلم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
X
آگهی تبلیغاتی