×
سیاسی
شناسه خبر : 203868
تاریخ انتشار :

سخنگوی وزارت دفاع: توانایی ساخت هواپیمای مسافربری را داریم

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای ساخت هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار رضا طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران اظهار داشت: این نمایشگاه در بر گیرنده بخشی از قابلیت‌های علمی و ملی ایران و نیز کشورهای شرکت‌کننده است.

سردار طلایی‌نیک ادامه داد: نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران از ظرفیت سازمان‌های صنعتی تا مراکز علمی و پژوهشی در هوانوردی و صنعت هوایی را در بر می‌گیرد که علاوه بر وزارت دفاع و سازمان‌های تابعه و همچنین ظرفیت‌های کشورهای دیگر، شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این نمایشگاه مشارکت دارند.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: حضور کشورهای چین، روسیه، پاکستان، مالزی و ایران در نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران نشان‌دهنده هم‌افزایی در تبادل علمی و فناوری‌های حوزه هوایی است که صنعت هوایی گستره متنوعی در زیرسامانه‌ها و صنایع مرتبط دارد؛ به گونه‌ای که علاوه بر حوزه اویونیک و ناوبری، در حوزه‌های الکترونیک و سایر زیرسامانه‌های صنعت هوایی در این نمایشگاه قابلیت‌های علمی، فنی و تولیدی، عرضه شده است.

وی عنوان کرد: حضور وزیر دفاع و جمعی از مقامات لشکری و کشوری در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران برای افتتاح و بازدید از این نمایشگاه، نشان‌دهنده اهمیت صنعت هوایی برای ایران است که در قانون برنامه هفتم توسعه یکی از اولویت‌های توسعه صنعتی و فناری‌های نوین در این صنعت تعیین شده است.

سردار طلایی‌نیک گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشنهادات مدونی را برای توسعه صنعت هوایی و استفاده از فناوری‌های دو منظوره دفاعی و ملی به دولت عرضه کرده است و پس از تصویب آیین نامه مشارکت ملی - دفاعی بر اساس ماده ۱۰۲ قانون برنامه هفتم توسعه، زمینه‌های گسترده‌ای برای مشارکت بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش‌های لشکری و کشوری در حوزه‌های گوناگون و به ویژه صنعت هوایی فراهم خواهد شد.

سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه ایران قابلیت علمی و ظرفیت بالقوه برای قرار گرفتن در تراز کشورهای سازنده هواپیماهای مسافربری و تجاری را دارد، افزود: بخش عمده‌ای از فناوری و صنعت هوایی ماهیت دو منظوره نظامی و غیرنظامی دارد، به همین علت در مشارکت‌های دفاعی - ملی یکی از اولویت‌های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم‌افزایی بین بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان و حوزه‌های صنعت دفاعی و همکاری با سایر کشورهاست که نمایشگاه بین‌المللی هوایی و فضایی ایران در کیش زمینه تفاهم‌نامه‌های جدید و همکاری‌های بیشتر با سایر کشورها را فراهم کرده است.

وی در پایان درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیماهای مسافربری نیز خاطرنشان کرد: مراحل ساخت هواپیماهای غیرنظامی در سازمان صنایع هوایی دنبال می‌شود؛ اما سرعت گرفتن و توسعه این ظرفیت مستلزم حمایت دولت و مشارکت‌های ملی است که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشنهادات مشخصی را برای تصمیم‌گیری در سطح کلان ملی در این حوزه، آماده کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
نقد درون‌ گفتمانی در حکمرانی
مرکز فرماندهی راهبردی؛ موتور آینده حکمرانی پسا جنگ
هشدار موج گرمای شدید در تهران؛ دما از مرز 40 درجه هم می‌گذرد
آخرین تحولات مربوط به انتقال پایتخت + فیلم
وزیر خارجه پاکستان: هیچ برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن اسرائیل نداریم
سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404+ جدول قیمت‌ها
بازگشت از عفو تا چوبه‌دار؛ فرجام تلخی که یک تروریست برای خود رقم زد
مراسم چهلمین روز شهادت حاج رمضان امروز با مداحی هلالی، پویانفر و نوشه‌ور برگزار می‌شود
اولین فیلم از آغاز حمله تروریست‌ها به دادگستری زاهدان منتشر شد +عکس
بی‌سیاستی مزمن درمورد مهاجران افغانستانی
آخرین خواهش الهه حسین‌نژاد از قاتلش چه بود؟ +عکس و جزئیات جدید از پرونده
مجلس به وزیر ارشاد کارت زرد داد!
تاکنون بیش از یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند +لینک‌سایت
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق از سوختن لوازم منزل‌مان جلوگیری کنیم؟
خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!
دوفوریتی | چرا بی‌آب و بی‌برق و بی‌انرژی شدیم؟
اولین حضور سرژ اوریه در ترکیب پرسپولیس +عکس
سرنشینان کشتی حنظله اعتصاب غذا کردند
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش از دیروز منتشر شده است +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی