×
اقتصادی
شناسه خبر : 203704
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/23 ساعت 16:55

مرغ و گوشت ارزان شد

سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی گفت: گوشت قرمز از معدود کالاهای اساسی است که در سه ماه گذشته کمترین افزایش قیمت را داشته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی گفت: قیمت گوشت در بازار واقعی مشخص است و مردم شاهد ثبات بازار گوشت و مرغ هستند.

داریوش یوسفی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها درباره افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار و انتشار اخباری مبنی بر هر کیلوگرم راسته گوسفندی به قیمت یک میلیون و ۲۳۹ هزار تومان افزود: قیمت محصولات کشاورزی و گوشت و مرغ در بازار واقعی مشخص است و مردم گوشت مورد نیاز خود را باید از فروشگاه های زنجیره‌ای نه از فضای مجازی خریداری کنند.

سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی اظهار داشت: در چند روز گذشته برخی از کانال‌ ها در فضای مجازی بدون تحلیل واقعی از تولید و بازار اقدام به نشر اخباری کردند که تلاش‌ مسئولان و متولیان صنف پروتئین کشور را خدشه دار کرده است.

وی افزود: تمام افرادی که کمی از قطعه‌ بندی و بسته‌ بندی گوشت و مصرف آن آگاهی دارند، می‌دانند که این کالا با شرایط عرضه «مغز راسته» از کالاهای لوکس به شمار می رود و به دلخواه و سلیقه مشتری بدون استخوان و چربی، با قیمت های خاص عرضه می‌شود.

یوسفی با بیان اینکه در سایر محصولات پروتئینی از قبیل گوشت گوساله، مرغ و ماهی نیز همین شرایط حاکم است، تصریح کرد: از سالهای گذشته نیز اینگونه کالاها که بنا به خواست مشتری و قیمت خاص تهیه و عرضه می‌شوند، ارتباط مستقیمی با قیمت‌ های متعارف نداشته و به طور معمول مشتری های خاصی دارند که قیمت برایشان اهمیت چندانی ندارد.

وی اظهارداشت: گوشت قرمز داخلی قیمت مصوب ندارد و عرضه و تقاضا تعیین کننده این قیمت‌ها است.

این مسئول در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تنها گوشت وارداتی قیمت مصوب دارد، گفت: گوشت وارداتی به صورت مخلوط در فروشگاه‌ های زنجیره‌ ای و میادین میوه و تره بار شهرداری با قیمت های مصوب عرضه می شود.

گوشت قرمز کمترین افزایش قیمت را داشته است

سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی یادآور شد: گوشت قرمز از معدود کالاهای اساسی است که از زمان استقرار دولت جدید کمترین افزایش قیمت را داشته است.

یوسفی تصریح کرد: با توجه به نرخ تورم حدود ۳۵ درصدی طی یک سال گذشته، تغییرات قیمتی گوشت کمتر از ۲۰ درصد بوده است.

وی افزود: دولت چهاردهم از همان ابتدای فعالیت خود تلاش کرده با افزایش واردات نهاده‌های کشاورزی و کاهش قیمت آن، به تقویت تولید و حمایت از تولیدکنندگان داخلی بپردازد.

به گفته وی، این روند موجب افزایش تولید داخلی و کاهش قیمت حدود ۱۰ درصدی این محصول در ۳ ماهه اخیر شده است.

وی اظهار داشت: دولت با واردات گوشت قرمز در حد کمتر از ۱۰ درصد و عرضه با قیمت مناسب و پایین‌ تر از قیمت بازار، تلاش در کنترل قیمت ها داشته است.

به گزارش ایرنا، یوسفی افزود: با تدابیر حمایتی دولت گوشت تولیدی داخلی به صورت توافقی از تولیدکنندگان خریداری تا ضمن عرضه در بازار مصرف، میزان نیاز بازار تا پایان سال و ماه مبارک رمضان مدیریت شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
آغاز مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
افزایش سقف کارت رفاهی متصل به اوراق گام به 500 میلیون تومان
خنثی‌سازی تهدید امنیتی علیه ترامپ در نیویورک
درخشش 8 کودک و نوجوان ایرانی در مسابقه جهانی ژاپن
گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
رهبر معظم انقلاب امشب با مردم سخن خواهند گفت
سقوط پهپاد اسرائیلی در مرکز یونیفل
مخالفت پکن با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در افغانستان
روسیه: از مدت‌ها پیش حقوق فلسطینیان را به‌رسمیت می‌شناختیم
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!
تجلیل از تیم ملی کشتی‌ در «جشنی برای ایران» + ساعت و محل برگزاری
درهای کاخ گلستان باز شد
حمایت مدیران استقلال از ساپینتو
تصویب طرح مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان +جزییات
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
نورویدیو | معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج‌فارس!
اطلاعیه سپاه در خصوص صداهای ناهنجار این شب‌های مشهد
برنده بازگشت تحریم‌‌ها
دستیابی طلای جهانی به قله های جدید قیمتی
آغاز سال تحصیلی 5-1404 دانشگاه‌ها با حضور 3 میلیون دانشجو
انتقال یک زندانی ایرانی از بلژیک به کشور
پرداخت سود سهام عدالت توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس
تقویم مهرماه 1404، ماه مهر و مناسبت‌ها
وقتی مقاومت غزه معادلات جهانی را تغییر داد
شروع سال تحصیلی با هدایا و بسته‌های ویژه همراه اول
عوامل موثر در آسم کودکان زیر 5 سال را بشناسیم
دفتر نتانیاهو عملیات نظامی اسرائیل در قطر را فاش کرد +فیلم
زمان ثبت‌نام آزمون وکالت 1404 مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام شد
قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
پیشنهاد افزایش سرمایه 88 درصدی تاصیکو
«زنگ سایبری» در مدارس به صدا درمی آید
فرصت‌ها و الزامات کشت قانونی خشخاش برای تأمین مواد اولیه دارویی
10بار قصاص و 10سال حبس برای کلثوم اکبری
پیاتزا: یک فینال با صربستان داریم
پوستر والیبال ایران و صربستان منتشر شد
بورس درجا زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 1 مهر 1404
باید به دیپلماسی فرصت داد
اهدای عضو به سه بیمار گیلانی زندگی دوباره ای بخشید
نورنما | روایت تلخ یک شعر از عبدالجبار کاکایی
X
آگهی تبلیغاتی