×
بین الملل
شناسه خبر : 203373
تاریخ انتشار :

العربی الجدید؛

رژیم صهیونیستی کدام مواضع حساس سوریه را درهم کوبید؟

پایگاه خبری و تحلیلی العربی الجدید در گزارشی نوشت که اشغالگران صهیونیست تقریباً تمامی مواضع نظامی و حساس رژیم صهیونیستی را طی دو روز گذشته موشک باران کردند

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی در بی‌سابقه‌ترین موشک باران خود طی دو روز گذشته، بیش از ۳۰۰ هدف راهبردی و استراتژیک را در اراضی سوریه در هم کوبید.

پایگاه خبری و تحلیلی العربی الجدید در گزارشی نوشت که اشغالگران صهیونیست تقریباً تمامی مواضع نظامی و حساس رژیم صهیونیستی را طی دو روز گذشته موشک باران کردند تا بتوانند توانمندی نظامی و راهبردی سوریه شامل فرودگاه‌ها و مراکز مطالعات نظامی و ناوگان دریایی و مخازن و انبارهای مهمات و تسلیحات این کشور را از بین ببرند.

تل‌آویو طی روزهای یکشنبه و دوشنبه دست کم ۳۰۰ حمله به مراکز راهبردی سوریه انجام داد که از جمله مهم‌ترین آنها حمله به مراکز مطالعات علمی و نظامی در منطقه «جمرایا» بود که در پشت کوه‌های قاسیون و در فاصله ۱۰ کیلومتری شمال غرب دمشق پایتخت سوریه قرار دارد. این مرکز در دهه ۸۰ قرن گذشته میلادی تشکیل شده و گفته می‌شود سلاح‌ها و موشک‌های پیشرفته‌ای در آنها تولید شده بود که فرصت استفاده از آنها ضد اهداف رژیم صهیونیستی به دست نیامد.

یکی دیگر از مناطق راهبردی موشک باران شده توسط رژیم صهیونیستی، مرکز «برزه» است که در شمال شرقی دمشق قرار دارد. این مرکز نیز در دهه ۷۰ قرن گذشته با مشارکت سوریه و آژانس مطالعاتی دولت فرانسه تأسیس شده و تخصص اصلی آن توسعه تسلیحات شیمیایی و بیولوژیک بوده است.

تل آویو همچنین کارگاه‌های نظامی در منطقه «السفیره» واقع در جنوب شرق حلب که در فاصله ۲۰ کیلومتری این شهر قرار داشته را نیز موشک باران کرده است. این مرکز به عنوان مرکزی برای توسعه تسلیحاتی ارتش سوریه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

حمله به مراکز نیروی دریایی سوریه در آب‌های مدیترانه از جمله اقدامات روشمند رژیم صهیونیستی برای از بین بردن توانمندی‌های نظامی سوریه بوده است.

فرودگاه نظامی المزة واقع در غرب دمشق از دیگر اهداف حملات دو روز گذشته رژیم صهیونیستی به سوریه بود که در جریان آن ده‌ها بالگرد و جنگنده سوری منهدم شدند. این فرودگاه یکی از مهم‌ترین مراکز دولت سوریه بود.

سامانه‌های دفاع هوایی مستقر در داخل فرودگاه از جمله سامانه‌های اس ۲۰۰ و سامانه اوسا از دیگر اهداف حملات هوایی رژیم صهیونیستی بود که گفته می‌شود به صورت کامل منهدم شده است.

رژیم صهیونیستی همچنین تمامی فرودگاه‌های سوریه در حومه شرقی حمص را هدف حمله خود قرار داده است. از جمله این مواضع، فرودگاه الشعیرات است که در فاصله ۳۱ کیلومتری جنوب شرق شهر حمص و در مرکز سوریه قرار دارد و سامانه‌های پیشرفته راداری سوریه و کارخانه‌های تسلیحات نظامی در آن مستقر بوده است. روند تولید و نگهداری پهپادهای سوریه نیز در این مرکز انجام می‌شده است.

این فرودگاه شامل ۴۰ آشیانه سیمانی و دو باند پرواز بوده که طول هر کدام از آنها ۳ کیلومتر بوده است. این فرودگاه مجهز به سامانه‌های مستحکم دفاع موشکی شامل موشک‌های سام ۶ بوده و مرکز فرماندهی تیپ ۲۲ دولت بشار اسد در آن مستقر بوده است. آمریکا نیز در ۷ آوریل سال ۲۰۱۷ حملاتی را علیه این پایگاه انجام داده بود.

فائز الاسمر تحلیلگر مسائل نظامی در گفتگو با العربی الجدید تصریح کرد که تل‌آویو تقریباً هیچ مرکز نظامی را از حملات خود مستثنی نکرده است. این حملات، سوریه و ارتش این کشور را بیش از ۲۰ سال به عقب بازگرداند. وی افزود که این حملات، انبارهای تسلیحات و مهمات در حومه دمشق و تیپ ۱۲۱ در منطقه کناکر و تیپ ۱۲ در حومه درعا را منهدم کرده است.

به گزارش مهر، بنابر اعلام این کارشناس و تحلیلگر سوری، رژیم تل‌آویو، جنگنده‌های سوخوی و میگ ۲۹ سوریه و انبارهای مهمات در کوه‌های طرطب در حومه حس که و پایگاه نظامی فرودگاه قامشلی در دورترین نقطه شمال شرقی سوریه را هدف قرار داده است. این حملات همچنین تیپ‌های موشکی و شبکه‌های راداری سوریه را منهدم کرده تا اهداف تل آویو از خلع سلاح کامل سوریه محقق شود.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرصت‌سوزی در لیگ، امید در جام؛ استقلال با جباری به دنبال احیای تیم
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
جولان مرگبار سگ‌های ولگرد در دماوند
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
پرواز برای نجات+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
X
آگهی تبلیغاتی