×
بین الملل
شناسه خبر : 203123
تاریخ انتشار :

نقشه نتانیاهو برای جولان سوریه

نتانیاهو با حضور در یکی از نقاط مرزی با سوریه، سقوط نظام حاکم بر سوریه را فرصتی جدید و بسیار مهم برای اسرائیل توصیف کرد و علنا گفت که »توافق آتش‌بس سال 1974 با سوریه فروپاشیده است و امروز روزی فراموش‌نشدنی در تاریخ خاورمیانه است».

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در نخستین روز سقوط دمشق، رژیم صهیونیستی با زیر پا گذاشتن توافق سال ۱۹۷۴ با سوریه، وارد جنوب این کشور شد و مناطق جدیدی از سوریه را اشغال کرد.

ساعاتی پس از اعلام سقوط دمشق در روز هشتم دسامبر (دیروز)، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با پشتیبانی نیروی هوایی خود و بمباران نقاط نظامی در استان‌های جنوبی سوریه، وارد خاک سوریه شدند.

نظامیان صهیونیست با عبور از دیوار مرزی در جولان اشغالی، با تانکهای خود وارد مناطقی در استان قنیطره در جنوب سوریه و بلندی‌های جولان شدند و این مناطق را اشغال کردند.

روزنامه اسرائیل هیوم امروز نوشت که رژیم صهیونیستی مساحت‌های جدیدی را در منطقه حائل در بلندی‌های جولان سوریه اشغال کرده است.

 اشغال منطقه حائل در بلندی‌های جولان سوریه، شب گذشته در نشست کابینه جنگ رژیم صهیونیستی اتخاذ شد.

  اکسیوس نیز به نقل از یک مقام اسرائیلی نوشت که اسرائیل از قبل به ایالات متحده آمریکا اطلاع داده بود که کنترل منطقه حائل در بلندی‌های جولان و تعدادی از مواضع سوریه را به دست خواهد گرفت.

نخستین روز سقوط دمشق؛ توافق 1947 زیر پای نتانیاهو

  به این ترتیب بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نخستین روز سقوط دمشق، توافق ترک مخاصمه میان سوریه و اسرائیل امضا شده در سال ۱۹۷۴ در خصوص جولان را زیر پا گذاشت و دستور تصرف منطقه حایل را صادر کرد تا به این ترتیب بخش دیگری از جبل الشیخ با هدف «تقویت تفوق جغرافیایی» اسرائیل در جولان، به اشغال این رژیم درآید.

نتانیاهو با حضور در یکی از نقاط مرزی با سوریه، سقوط نظام حاکم بر سوریه را فرصتی جدید و بسیار مهم برای اسرائیل توصیف کرد و علنا گفت که »توافق آتش‌بس سال ۱۹۷۴ با سوریه فروپاشیده است و امروز روزی فراموش‌نشدنی در تاریخ خاورمیانه است».

وضعیت ساکنان القنیطره

یک منبع محلی در استان قنیطره به روزنامه العربی الجدید گفت که ارتش اشغالگر تا شهر البعث پیشروی کرده و به پل الرقاد، بلندترین نقطه در کوه هرمون، خان ارنبه و الحمیدیه رسیده است.

وی تصریح کرد که نظامیان صهیونیست ضمن پیشروی در خاک سوریه، شماری از ساکنان استان القنیطره را که در مقابل آنها، مقاومت کردند، دستگیر کردند.

این منبع توضیح داد که پیش از ورود نظامیان صهیونیست به القنیطره، اعلامیه‌هایی  از آسمان بر سر مناطق مختلف این استان ریخته شد و به شهروندان هشدار داده شد که در مقاومت در مقابل پیشروی نظامیان پرهیز کنند و در منازل خود باقی بمانند تا تانکهای اسرائیلی پیشروی مد نظر خود را که 11 کیلومتر مربع برآورد می‌شود، انجام دهد.

العربی الجدید نوشت که در سایه سکوت عربی در قبال تحولات سوریه و تماشاگر ماندن کشورهای عربی در قبال جنایات اسرائیل، ساکنان روستاهای القنیطره از بیم جنایات احتمالی نظامیان صهیونیست علیه فرزندانشان در خانه‌هایشان مانده‌اند.

این در حالی است که همزمان با عملیات زمینی اسرائیل در القنیطره، جنگنده‌های اسرائیلی مقرهای نظامی در جنوب سوریه را بمباران می‌کنند و رسانه‌های اسرائیلی مدعی هستند که این اقدام، احتیاطی و پیشگیرانه و به منظور جلوگیری از تلاش احتمالی شورشیان مسلح سوری برای حمله به رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد. در حالی که شورشیان دست دوستی به سوی اسرائیل دراز کرده‌اند و روابط حسنه‌ای با این رژیم دارند.

جزئیات حملات اسرائیل در سوریه

بر اساس این گزارش، اسرائیل حدود شش حمله به پایگاه هوایی در شمال سویدا، چهار حمله به تیپ 90 در نزدیکی نوار مرزی و حملات سنگین به سامانه‌های پدافند هوایی، انبارهای موشک، کارخانه‌های توسعه و تولید در منطقه، فرودگاه المزه انجام داد. همچنین پادگان‌های گارد جمهوری و لشکر چهارم در پای قاسیون و آزمایشگاه‌های علمی و دفاعی در دمشق، رصدخانه‌ها و تپه‌های مرتفعی که مخفیگاه‌های مهمی محسوب می شدند را هدف قرار داد.

کانال 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که نیروی هوایی اسرائیل، شبانه به ده‌ها هدف ارتش سوریه حمله کرده و ده‌ها جنگنده را نابود کرده است.

اشغال مناطق بیشتر در منطقه حائل سوریه

امروز  وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اسرائیل کاتص نیز گفت که ارتش اشغالگر شب گذشته نقاط دیگری را در منطقه حائل با سوریه تصرف کرده است.

کاتص گفت: «به ارتش دستور دادم که به کار برای انهدام سلاح‌های سنگین و راهبردی در سراسر سوریه ادامه دهد و برای جلوگیری و توقف ارسال سلاح از ایران به لبنان از طریق سوریه اقدام کند».

به نوشته یدیعوت آحارانوت،  وزیر جنگ اسرائیل همچنین بر لزوم انجام اقدامات فوری برای «جلوگیری از فعال‌شدن مجدد مسیر ارسال سلاح از ایران به لبنان از طریق سوریه» تاکید کرد و اعتراف کرد که «دستور دادم برای ایجاد فضای امنیتی عاری از تسلیحات راهبردی سنگین و زیرساخت‌هایی که اسرائیل را تهدید می‌کند، اقدام شود».

بهانه رژیم صهیونیستی برای تجاوز به سوریه

به گزارش فارس، رژیم صهیونیستی تجاوز به خاک سوریه را با گفتن اینکه تلاش می‌کند از امنیت ملی خود حفاظت کند و هر مکانی که ممکن است قطعه‌ای بسازد، ارتقا دهد یا برای طرفی بفرستد که خطری علیه اسرائیل باشد، باید هدف قرار گیرد.

اما رسانه‌های اسرائیلی مدعی هستند که این اقدامات اسرائیل پیش‌دستانه در مقابل شورشیان حاکم بر دمشق است تا به فکر تعدی به این رژیم نیفتند!


کلید واژگان
سوریهنتانیاهوجولان
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران در آستانه خاموشی؟ هشدار جدی شرکت برق به پرمصرف ها!
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب،
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
تصاویر تکان دهنده از شدت انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی