×
حوادث
شناسه خبر : 203115
تاریخ انتشار :

دستگیری زن رمال هفت تیرکش

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری یک رمال حرفه‌ای، مشهور و مسلح در تهران خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث: این زن کلاهبردار که با وعده حل مشکلات مردم از طریق دعا نویسی و ایجاد امید کاذب برایشان، به فعالیت‌های خود ادامه می‌داد، مدعی بود که این کار درست و بر اساس اصول خاصی انجام می‌شود. جالب است بدانید که بیشتر مشتریان او زنان جوان تحصیل کرده بودند، در حالی که خود او تنها پنج کلاس بیشتر سواد نداشت. تلاش‌های بی‌وقفه مأموران پلیس امنیت در این پرونده منجر به شناسایی و دستگیری این فرد شد.

سرهنگ سعید راستی رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت عصر روز یکشنبه 18 آذر ماه در خصوص پرونده بازداشت زن روال معروف در تهران گفت: این زن رمال و دعانویس معروف در جنوب غرب تهران شناسایی و دستگیر شد.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس افزود: این فرد از طریق فضای مجازی و با ترفند حل مشکلات قضایی، مشکلات خانوادگی با همسر و مسائل مرتبط با ازدواج و طلاق مخاطبان خود را جذب می‌کرد، در حالی که تنها پنج کلاس بیشتر سواد نداشت. او به مراجعان یک نسخه کاغذی دست نوشته با حروف ناخوانا،سنگ های مخصوص، مهره مار و ورقه آهنی که حروف ابجد روی آن نوشته شده بود برای حل مشکلاتشان می‌داد.

این زن به‌طور خاص طعمه‌های خود را از میان زنان و دختران جوان انتخاب می‌کرد، برخی از آن‌ها تحصیل‌کرده و با مشکلات مختلف زندگی به او مراجعه کرده بودند. او با ایجاد فضایی به‌ظاهر مذهبی و روحانی در مخفیگاهش، از آن‌ها می‌خواست تا در قبال پرداخت مبلغی از ۵۰۰ هزار تومان تا چند میلیون تومان، برایشان دعا کرده و مشکلاتشان را حل کند.

جالب اینجاست که در تماس‌های تلفنی که مأموران از طریق شماره‌های کشف‌شده در وسایل او برقرار کردند، برخی از مراجعان اظهار داشتند که حتی مشکلاتشان حل شده و از کار او راضی بودند، اما نکته تعجب‌برانگیز این بود که این زن هیچ‌گونه تحصیلاتی در این زمینه نداشت و تنها تا کلاس پنجم ابتدایی خوانده بود.

سرهنگ راستی ادامه داد: این زن ۴۵ سال که سابقه ازدواج و طلاق داشته و یک پسر ۲۵ ساله دارد، برای جلب توجه و فریب بیشتر افراد، به دروغ خود را به عنوان یک متخصص رمالی معرفی کرده و برای حل مسائل شخصی، مشکلات اقتصادی و خانوادگی به مردم وعده می‌داد. این فرد در فضای مجازی به تبلیغ خود پرداخته و با وعده‌هایی چون رفع مشکلات جدی زندگی، طلاق، ازدواج و موفقیت در شغل و کسب‌وکار، توجه زنان و دختران جوان را به خود جلب می‌کرد.

این زن با به‌کارگیری ترفندهایی پیچیده، از همان ابتدا سعی می‌کرد افراد را جذب کند. وی حتی با کتمان حقیقت‌های خود، از جمله عدم داشتن هیچ‌گونه آموزش تخصصی در رمالی، از اعتماد مردم سوءاستفاده می‌کرد.

یکی از روش‌های جلب اعتماد او استفاده از وسایلی چون ورقه آهنی و کاغذهایی با نوشته‌های خاص و به‌ظاهر مذهبی بود که به مراجعان می‌داد. در برخی موارد، وی حتی به مراجعان خود توصیه می‌کرد که آب و گلابی که بر روی کاغذهای تهیه‌شده می‌ریزند، برای حل مشکلاتشان غسل کنند.

اما او تنها به فریب افراد بسنده نکرده و به‌طور پنهانی اقدام به خرید چندین خانه و ملک کرده بود. از آنجایی که این زن نه تنها به‌عنوان یک رمال عمل می‌کرد، بلکه از فعالیت‌های غیرقانونی دیگر نیز بهره می‌برد، پس از هماهنگی‌های قضائی و جمع‌آوری مستندات از سوی پلیس، مأموران پلیس امنیت عملیات دستگیری او را با موفقیت انجام دادند.

پس از دستگیری، مأموران در مخفیگاه او سلاح جنگی، بی‌سیم و تعدادی فشنگ جنگی کشف کردند. این رمال در اعترافات خود اظهار کرد که اسلحه‌ها را چند سال پیش تهیه کرده و آن‌ها را به‌منظور استفاده در مواقع ضروری نزد خود نگه‌داشته است. همچنین او از داشتن وسایلی چون شوکر، اسپری اشک‌آور و بی‌سیم دفاع کرده و گفته بود که در خیابان‌ها این‌گونه وسایل به‌وفور وجود دارند و هیچ‌گونه خطری در این‌باره احساس نمی‌کرد.

با وجود تلاش‌های اولیه برای نپذیرفتن جرم‌های خود، او در نهایت تحت فشار مأموران لب به اعتراف گشود و توضیح داد که کارش را یک "کمک به مردم" می‌دانسته و در این مسیر هیچ‌گونه احساس گناهی نداشته است. با تمام خودداری‌هایش، او در برابر دوربین‌ها ظاهر شد و گفت که هدفش تنها کمک به مردم بوده است، اما در حقیقت، تمام این تلاش‌ها تنها برای جلب مال و ثروت از افراد ناتوان و گرفتار بوده است.

به گزارش رکنا، این زن رمال کلاهبردار به‌منظور شناسایی بیشتر شاکیان و روشن شدن تمام زوایای پرونده، به پلیس امنیت تهران تحویل داده شد تا تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
X
آگهی تبلیغاتی