چهارشنبه 8 مرداد 1404 | ساعت 7:23
چهارشنبه 8 مرداد 1404 | ساعت 7:23
×
ورزشی
شناسه خبر : 202636
تاریخ انتشار :

کارشناس فوتبال:

تعویض‌های تاکیکی سبب پیروزی پرسپولیس مقابل الشرطه شد

یک کارشناس فوتبال گفت: تعویض‌های تاکیکی سهم به‌سزایی در پیروزی تیم پرسپولیس مقابل الشرطه داشت.

نورنیوز- گروه ورزشی: تیم فوتبال پرسپولیس در هفته ششم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا روز دوشنبه ۱۲ آذر از تیم الشرطه عراق در کشور قطر میزبانی کرد و در حالی که تا دقیقه ۸۸ با یک گل از حریف خود عقب بود اما در نهایت با دو گل اوستون ارنونوف و گئورگی گولسیانی با نتیجه دو بر یک موفق به شکست دادن این تیم شد تا به نخستین پیروزی خود در فصل جاری رقابت‌های آسیایی دست یابد.

محمود شافعی کارشناس فوتبال، در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با این بازی اظهار کرد: به نظرم نیمه اول پرسپولیس شرایط تاکتیکی خوبی نداشت. یکی از مهم‌ترین دلایل آن این بود که الشرطه عراق سمت راست پرسپولیس را کاملاً بسته بود. بازیکنان تأثیرگذار الشرطه در آن منطقه بازی می‌کردند و از همان‌جا برای نفوذ و دور زدن دفاع راست پرسپولیس تلاش می‌کردند تا به گل برسند.

پرسپولیس در نیمه اول تاکتیک خوبی نداشت

او ادامه داد: گاریدو تاکتیک خوبی در نیمه اول به کار نگذاشته بود، مخصوصاً ترکیب خط دفاعی که کانال‌های بین خطوط را باز گذاشته بود. همین موضوع باعث شد فضا برای مهاجمان و وینگرهای الشرطه ایجاد شود. در نتیجه، پرسپولیس در نیمه اول سردرگم و بدون برنامه بود.

پرسپولیس
 

تعویض های گاریدو باعث تغییر در روند بازی شدند

کارشناس فوتبال تصریح کرد: تغییرات تاکتیکی و تعویض‌های هجومی در نیمه دوم کاملاً تأثیرگذار بود. بیرون آوردن کنعانی‌زادگان و اضافه کردن سروش رفیعی و عیسی آل کثیر، به همراه بازیکنان کناری، باعث شد پرسپولیس از حبس در یک‌سوم دفاعی خود خارج شود. تیم توانست فشار بیاورد و حتی یک گل هم به ثمر رساند که مردود اعلام شد. اما در مجموع پرسپولیس سوار بازی بود و تغییر سیستم و تعویض‌ها واقعاً تأثیر زیادی داشت.

شافعی در پاسخ به این سوال که کدام یک از بازیکنان پرسپولیس عملکرد بهتری را از خود در این بازی به جا گذاشتند، گفت: به نظرم گولسیانی بهترین عملکرد را داشت. او هم در خط دفاعی بسیار خوب کار کرد و هم در ضربات ایستگاهی و کرنرها اضافه می‌شد. حتی پنالتی او که منجر به سه امتیاز شد، اهمیت زیادی داشت. از نظر فنی و هوش بازی‌خوانی، گولسیانی در این بازی بهترین بازیکن بود.

پرسپولیس
 

پرسپولیس در خط دفاع سردرگم بود

نقاط ضعف و قوت پرسپولیس چه بودند؟ او در پاسخ به این سوال تصریح کرد: در خط دفاعی، مخصوصاً نیمه اول، سردرگمی زیادی وجود داشت و گولسیانی هم بازی‌خوانی لازم را نداشت. این موضوع باعث شد الشرطه در حملاتش موفق باشد. در خط حمله هم عملکرد علیپور و ژوائو ضعیف بود. علیپور از شرایط آرمانی خود دور بود و ژوائو هم کاملاً از چرخه هجومی تیم خارج شده بود. اما در نیمه دوم، با اضافه شدن عیسی آل‌کثیر و حضور سروش رفیعی در خط هافبک، پرسپولیس شرایط بهتری پیدا کرد و موفق شد تأثیرگذارتر بازی کند.

کارشناس فوتبال در رابطه با نقاط قوت تیم حریف خاطر نشان کرد: به نظرم خط حمله و هافبک الشرطه نقطه قوت اصلی این تیم بود. آن‌ها با بازی دو ضرب و سرعت بالا توانستند خط هافبک پرسپولیس را تحت تأثیر قرار دهند و در موقعیت‌های ضدحمله، دفاع پرسپولیس را به چالش بکشند.

پیروزی مقابل الشرطه اعتماد به نفس پرسپولیس را افزایش داد

به گزارش مهر، او افزود: برد پرسپولیس تأثیر زیادی داشت، به ویژه اینکه النصر هم مقابل السد قطر شکست خورد. این نتیجه باعث می‌شود پرسپولیس با روحیه و اعتماد به نفس بیشتری برای بازی‌های آینده آماده شود. اگر شرایط میزبانی را هم در اختیار داشته باشیم، پرسپولیس می‌تواند با امتیازات و گل‌های بیشتری از این گروه صعود کند. پرسپولیس در دیدار با الشرطه توانست بازی را مدیریت کند و سه امتیاز مهم را به دست آورد. امیدوارم این تیم بتواند از مرحله گروهی صعود کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش آخر هفته
بلومبرگ: تعرفه‌های ترامپ 2 تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضرر می‌رساند
آینده‌ شغلی در تله هوش مصنوعی: فرصت یا تهدید؟
اسرائیلی‌ها خطاب به سرنشینان کشتی حنظله: «فلسطین وجود ندارد!» +جزئیات بدرفتاری صهیونیست‌ها
مجازات اجاره کارت بانکی اعلام شد؛ توقیف حساب در انتظار متخلفان
اولین فیلم از درگیری تروریست‌ها با مردم عادی داخل دادگستری زاهدان +عکس
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
«دیبا کارت» چه تاثیری روی اقتصاد زندگی خانواده‌های ایثارگر خواهد گذاشت؟
خسارت 1.5 میلیارد دلاری ایران به اسرائیل تایید شد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(59) «بزمان»
سخنگوی دولت: استرداد لایحه فضای مجازی مصوب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فروش ویژه ایران‌خودرو با سه محصول جدید آغاز شد +لینک سایت
خطای سیستمی در سامانه ارز اربعین ؛ زائران با پیام خطا مواجه شدند
واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
زن فلجی که با ذهنش نوشت؛ انقلابی در فناوری نورالینک و خواندن ذهن + عکس
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
X
آگهی تبلیغاتی