×
بین الملل
شناسه خبر : 202295
تاریخ انتشار :

حمله پهپادی اسرائیل به لبنان/تیم نظارت آتش‌بس به لبنان رفت/انتشار متن کامل توافق آتش‏‌بس

شبکه المنار از حمله پهپادی رژیم اسرائیل به شهرک «بیت لیف» در لبنان خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه المنار از حمله پهپادی رژیم اسرائیل به شهرک «بیت لیف» در لبنان خبر داد.

نقض مجدد آتش بس توسط رژیم صهیونیستی/۶ لبنانی شهید شدند

 منابع خبری اعلام کردند که رژیم صهیونیستی بار دیگر توافق آتش بس لبنان را نقض کرده است.

به گزارش المیادین، رژیم صهیونیستی در یک حمله پهپادی منطقه «حاریص» در جنوب لبنان را هدف قرار داد و در این حمله ۶ شهروند لبنانی از جمله یک زن و یک کودک به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت لبنان نیز ضمن تایید خبر شهادت ۶ لبنانی اعلام کرد که ۲ نفر دیگر نیز مجروح شدند.

رژیم صهیونیستی دوشنبه شب نیز حملاتی را به جنوب لبنان انجام داد.

در سایه تداوم نقض آتش بس از سوی رژیم اسرائیل، عصر روز دوشنبه ۹ لبنانی در دو حمله این رژیم به شهرک های حریص و طلوسه به شهادت رسیده و سه نفر دیگر زخمی شدند. در همین حال اسرائیل شهرک های جنوب لبنان را هم هدف قرار داد و جنگنده های آن نیز در ارتفاع پایین بر فراز بیروت و ضاحیه پرواز کردند.

از سوی دیگر، حزب الله روز دوشنبه به نقض آتش بس از سوی اسرائیل برای اولین بار از زمان برقراری آتش بس پاسخ داد و در بیانیه ای آن را دفاع اولیه هشدارآمیز دانست و طی حملاتی مرکز ارتش رژیم اشغالگر را در بلندی های اشغالی «کفرشوبا» هدف قرار داد.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین المللی، بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی بارها آن را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

نبیه بری رئیس پارلمان لبنان روز دوشنبه اعلام کرد: تعداد موارد نقض توافق آتش‌بس توسط اسرائیل از ۵۲ مورد فراتر رفته است.

الجزیره: تیم نظارت بر اجرای آتش‌بس به لبنان رفت

شبکه خبری الجزیره گزارش داد که تیم بین المللی نظارت بر آتش بس در لبنان، کار خود را آغاز کرد و مسئولان لبنانی و صهیونیستی بر پایبندی خود به آتش بس تاکید دارند.

به گزارش  شبکه الجزیره به نقل از منابع مطلع آمریکایی اعلام کرد که تیم نظارت بر اجرای آتش بس در لبنان وارد این کشور شده تا کار خود را شروع کند.

این منابع تاکید کردند که واشنگتن به همراه فرانسه، لبنان و رژیم صهیونیستی تلاش می کنند که تمام مسائل مربوط به آتش بس را حل کنند.

منابع آمریکایی می گویند که واشنگتن تمام تلاش خود را برای حفظ آتش بس انجام خواهد کرد و معتقد است که این آتش بس پایدار می ماند.

این منابع افزودند: واشنگتن تماس گسترده ای با مسئولان لبنان و اسرائیل در خصوص آتش بس دارد. مسئولان دو طرف بارها بر پایبندی خود به این آتش بس تاکید کردند.

این خبر در حالی منتشر می شود که رژیم اسرائیل در راستای تداوم نقض آتش‌بس دوشنبه شب نیز حملاتی را به جنوب لبنان انجام داد.

در سایه تداوم نقض آتش بس از سوی رژیم اسرائیل، عصر روز دوشنبه ۹ لبنانی در دو حمله این رژیم به شهرک های حریص و طلوسه به شهادت رسیده و سه نفر دیگر زخمی شدند. در همین حال اسرائیل شهرک های جنوب لبنان را هم هدف قرار داد و جنگنده های آن نیز در ارتفاع پایین بر فراز بیروت و ضاحیه پرواز کردند.

از سوی دیگر، حزب الله روز دوشنبه به نقض آتش بس از سوی اسرائیل برای اولین بار از زمان برقراری آتش بس پاسخ داد و در بیانیه ای آن را دفاع اولیه هشدارآمیز دانست و طی حملاتی مرکز ارتش رژیم اشغالگر را در بلندی های اشغالی «کفرشوبا» هدف قرار داد.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین المللی، بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی بارها آن را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

نبیه بری رئیس پارلمان لبنان روز دوشنبه اعلام کرد: تعداد موارد نقض توافق آتش‌بس توسط اسرائیل از ۵۲ مورد فراتر رفته است.

متن کامل توافق آتش‏‌بس لبنان و اسرائیل

در پی توافق میان اسرائیل و حزب‌الله لبنان، متن توافقنامه اعلام آتش‌بس و تعهدات مرتبط برای بهبود ترتیبات امنیتی و در راستای اجرای قطعنامه۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل منتشر شد.

متن کامل توافقنامه اعلام آتش‌بس بدین‌شرح است:
 پس از گفت‌وگو با دولت‌های جمهوری لبنان (از این پس «لبنان») و دولت اسرائیل (از این پس «اسرائیل»)، ایالات متحده آمریکا و فرانسه درک می‌کنند که لبنان و اسرائیل به دنبال پایان پایدار به تشدید فعلی درگیری‌ها در طول خط آبی هستند و هر یک آماده‌اند گام‌هایی برای ایجاد شرایط مناسب جهت دستیابی به یک راه‌حل دائمی و جامع بردارند.

 این تفاهم‌ها اقداماتی را بازتاب می‌دهد که اسرائیل و لبنان برای اجرای کامل قطعنامه۱۷۰۱ شورای امنیت متعهد به آن هستند و اذعان دارند که این قطعنامه، اجرای کامل قطعنامه‌های پیشین شورای امنیت از جمله «خلع سلاح تمام گروه‌های مسلح در لبنان» را نیز خواستار شده است، به‌گونه‌ای که تنها نیروهای مجاز به حمل سلاح در لبنان، نیروهای مسلح لبنانی (ارتش لبنان)، نیروهای امنیت داخلی، اداره کل امنیت، اداره کل امنیت دولت، گمرک لبنان و پلیس شهرداری (از این پس «نیروهای نظامی و امنیتی رسمی لبنان») باشند. در این راستا، ایالات متحده و فرانسه نکات زیر را درک می‌کنند:
 
1.اسرائیل و لبنان از ساعت ۴بامداد ۲۷نوامبر ۲۰۲۴، آتش‌بس را مطابق با تعهدات شرح داده‌شده در زیر اجرا خواهند کرد.
 
2.از ساعت ۴بامداد ۲۷نوامبر ۲۰۲۴، دولت لبنان مانع از انجام هرگونه عملیات توسط حزب‌الله و سایر گروه‌های مسلح در خاک لبنان علیه اسرائیل خواهد شد و اسرائیل نیز هیچ عملیات نظامی تهاجمی علیه اهداف لبنانی، شامل اهداف غیرنظامی، نظامی یا دیگر اهداف دولتی، در خاک لبنان به‌صورت زمینی، هوایی یا دریایی انجام نخواهد داد.
 
3.اسرائیل و لبنان اهمیت قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل برای دستیابی به صلح و امنیت پایدار را به رسمیت می‌شناسند و متعهد به برداشتن گام‌هایی در جهت اجرای کامل آن بدون نقض آن هستند.
 
4.این تعهدات مانع از استفاده اسرائیل یا لبنان از حق ذاتی دفاع از خود مطابق با قوانین بین‌المللی نخواهد بود.
 
5.بدون خدشه به نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان (یونیفل) و مسئولیت‌های آن یا تعهدات قطعنامه ۱۷۰۱ و قطعنامه‌های پیشین، نیروهای نظامی و امنیتی رسمی لبنان، زیرساخت‌ها و تسلیحات آن تنها گروه‌های مسلح، تسلیحات و تجهیزات مرتبطی خواهند بود که در منطقه جنوبی لیتانی، مطابق با طرح استقرار ارتش لبنان (پیوست)، مستقر می‌شوند.
 
6.مطابق با قطعنامه ۱۷۰۱ و قطعنامه‌های پیشین، برای جلوگیری از بازسازی و مسلح‌سازی مجدد گروه‌های مسلح غیردولتی در لبنان، هرگونه فروش یا تأمین تسلیحات و تجهیزات مرتبط به داخل لبنان تحت نظارت و کنترل دولت لبنان خواهد بود. همچنین، تمام تولید تسلیحات و تجهیزات مرتبط در داخل لبنان نیز باید تحت نظارت و کنترل دولت لبنان باشد.
 
7.برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ و با آغاز آتش‌بس طبق بند اول، دولت لبنان تمام اختیارات لازم از جمله آزادی حرکت را به نیروهای نظامی و امنیتی رسمی لبنان اعطا خواهد کرد و مطابق با قطعنامه ۱۷۰۱ و قطعنامه‌های پیشین به آن‌ها دستور خواهد داد:
 
الف. نظارت و جلوگیری از ورود غیرمجاز تسلیحات و تجهیزات مرتبط به لبنان و سراسر این کشور، از جمله از طریق گذرگاه‌های مرزی.
 
ب. از بین بردن تمام تأسیسات غیرمجاز تولید تسلیحات و تجهیزات مرتبط در منطقه جنوبی لیتانی و جلوگیری از ایجاد چنین تأسیساتی در آینده.
 
پ. برچیدن زیرساخت‌ها و مواضع نظامی غیرمجاز در منطقه جنوبی لیتانی و مصادره تمام تسلیحات غیرمجاز.
 
8.ایالات متحده و فرانسه قصد دارند از طریق کمیته فنی نظامی لبنان (MTC4L) زمینه استقرار ۱۰ هزار سرباز ارتش لبنان در جنوب این کشور را هرچه سریع‌تر فراهم کنند. آن‌ها همچنین قصد دارند با جامعه بین‌المللی برای حمایت از ارتش لبنان و افزایش سطح استقرار و توانمندی‌های آن همکاری کنند.
 
9.با آغاز آتش‌بس، اسرائیل و لبنان در هماهنگی با یونیفل سازوکار سه‌جانبه‌ای را اصلاح و تقویت خواهند کرد. این سازوکار به میزبانی یونیفل و ریاست ایالات متحده و با حضور فرانسه، نظارت و اجرای تعهدات را تضمین خواهد کرد.
 
10.اسرائیل و لبنان هرگونه نقض احتمالی را به سازوکار سه‌جانبه و یونیفل گزارش خواهند داد.
 
11.لبنان نیروهای نظامی و امنیتی رسمی خود را در تمام مرزها و گذرگاه‌های هوایی، دریایی و زمینی مستقر خواهد کرد.
 
12.اسرائیل نیروهای خود را به‌صورت تدریجی از جنوب خط آبی خارج خواهد کرد.
 
13.اسرائیل و لبنان از ایالات متحده درخواست می‌کنند که با همکاری سازمان ملل، مذاکرات غیرمستقیم میان اسرائیل و لبنان را تسهیل کند تا نقاط اختلاف باقی‌مانده در طول خط آبی، مطابق با قطعنامه۱۷۰۱، حل‌وفصل شود.
 
ایالات متحده و فرانسه درک می‌کنند که تعهدات فوق همزمان با این اعلامیه توسط اسرائیل و لبنان پذیرفته خواهد شد. این تعهدات در تلاش است تا امکان بازگشت امن غیرنظامیان در هر دو سوی خط آبی به سرزمین‌ها و خانه‌هایشان را فراهم کند. ایالات متحده و فرانسه همچنین قصد دارند تلاش‌های بین‌المللی را برای حمایت از ظرفیت‌سازی و توسعه اقتصادی در سراسر لبنان به منظور ارتقای ثبات و شکوفایی در این منطقه رهبری کنند.

حملات جنگنده‌های صهیونیست به جنوب لبنان/ ۱۰ تن شهید شدند

در پی حملات هوایی روز گذشته جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان تعدادی از شهروندان این کشور به شهادت رسیدند.

خبرنگار شبکه المیادین مستقر در جنوب لبنان گزارش داد که رژیم صهیونیستی روز گذشته مجدداً آتش بس در این کشور را نقض کرد.

حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ۱۰ شهید و چندین زخمی برجای گذاشته است. جنگنده‌های این رژیم روز گذشته مناطق حاریص و طلوسه واقع در جنوب لبنان را بمباران کردند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به حملات هوایی جنگنده‌های این رژیم علیه ۳۰ منطقه در لبنان اذعان کرد.

این اقدام تل آویو پس از آن صورت می‌گیرد که آمریکا و فرانسه نگرانی شدید خود را نسبت به نقض آتش بس توسط صهیونیست‌ها اعلام کردند و افزودند که این حملات می‌تواند آتش بس در لبنان را به شکست بکشاند.

حزب‌الله لبنان شامگاه گذشته نخستین واکنش خود به نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد: دشمن اسرائیلی توافق توقف اقدامات خصمانه را که آغاز آن از سپیده‌دم روز چهارشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ اعلام شد، به طور مکرر نقض کرده است. این نقض‌ها به گونه‌های مختلف از جمله تیراندازی به سوی غیرنظامیان، حمله‌های هوایی به نقاط مختلف لبنان و شهادت برخی شهروندان و زخمی‌شدن چند نفر در پی آن و تداوم نقض حریم هوایی لبنان از جمله بیروت از سوی جنگنده‌های اسرائیلی صورت پذیرفت.

نگرانی آمریکا از خطر فروپاشی توافق آتش‌بس در لبنان

آکسیوس به نقل از منابع آگاه مدعی شد که دولت بایدن نگران است که آتش‌بس در لبنان پس از تبادل آتش از هم فروبپاشد.

 آکسیوس به نقل از منابع آگاه با اعلام اینکه «اسرائیل و لبنان پایبندی خود را به آتش بس با وجود نقض مرزی به کاخ سفید اعلام کرده‌اند» مدعی شد که دولت بایدن نگران است که آتش‌بس در لبنان پس از تبادل آتش از هم فروبپاشد.

آکسیوس به نقل از منابعی گزارش داد که دولت بایدن نگرانی خود را به اسرائیل در مورد تعداد حملاتی که در روزهای اخیر در لبنان انجام داد، ابراز کرده است.

به گفته این منابع، یک مقام آمریکایی حملات اخیر اسرائیل به لبنان را یک «بازی خطرناک» توصیف کرد.

با وجود نقض مکرر آتش بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی، سایت صهیونیستی «واللا» مدعی شد که « ران درمر» وزیر امور راهبردی اسرائیل به «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته که اسرائیل در صدد حفظ توافق آتش بس با لبنان است.

کانال دوازده رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ارتش این رژیم به 30 هدف در لبنان حمله کرده است.

در دو حمله هوایی رژیم اسرائیل به دو شهرک حاریص و طلوسه در جنوب لبنان، 9 نفر شهید و سه نفر دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی که پیش از این بارها  آتش بس در لبنان را نقض کرده، امروز با تجاوز به مناطق مختلف لبنان، عملا خطر فروپاشی آتش بس را بیش از پیش افزایش داد.

رسانه عبری: اسرائیل در صدد حفظ توافق آتش بس با لبنان است!

با وجود نقض مکرر آتش بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی، یک رسانه صهیونیستی مدعی شد که اسرائیل در صدد حفظ توافق آتش بس با لبنان است.

  سایت صهیونیستی «واللا» مدعی شد که « ران درمر» وزیر امور راهبردی اسرائیل به «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته که اسرائیل در صدد حفظ توافق آتش بس با لبنان است.

کانال دوازده رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ارتش این رژیم به 30 هدف در لبنان حمله کرده است.

در دو حمله هوایی رژیم اسرائیل به دو شهرک حاریص و طلوسه در جنوب لبنان، 9 نفر شهید و سه نفر دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی که پیش از این بارها  آتش بس در لبنان را نقض کرده، امروز با تجاوز به مناطق مختلف لبنان، عملا خطر فروپاشی آتش بس را بیش از پیش افزایش داد.

اذعان رژیم اسرائیل به نقض آتش بس و تجاوز به ۳۰ هدف در لبنان

رسانه های صهیونیستی مدعی هدف قرار دادن ۳۰ نقطه در لبنان در دور جدید تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان خبر دادند.

کانال دوازده رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ارتش این رژیم به 30 هدف در لبنان حمله کرده است .

در دو حمله هوایی رژیم اسرائیل به دو شهرک حاریص و طلوسه در جنوب لبنان، 9 نفر شهید و سه نفر دیگر زخمی شدند.

رسانه های لبنانی از تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به مسیر رودخانه لیتانی در جنوب لبنان خبر دادند. از جزئیات بیشتر این خبر گزارشی منتشر نشده است.

رژیم صهیونیستی که پیش از این بارها  آتش بس در لبنان را نقض کرده، امروز با تجاوز به مناطق مختلف لبنان، عملا خطر فروپاشی آتش بس را بیش از پیش افزایش داد.

آتش بس بین لبنان و رژیم اسرائیل از روز چهارشنبه صبح (هفتم آذر) با وساطت برخی کشورها مانند آمریکا و فرانسه آغاز و برقرار شد ولی رژیم اسرائیل همانند گذشته و دفعات قبل، به این توافق‌ها و آتش‌بس‌ها پایبند نبوده و تاکنون بیش از 50 بار آتش بس را نقض کرده است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدن
زنگ خطر زلزله در کرج؛ هشدار بزرگی برای آینده
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی با پاراگوئه| 13 اردیبهشت
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | برخورد قاطع پلیس با راننده تبریزی که در فضای مجازی ترند شد
تخلف کالابرگی با طعم پنیر پیتزا! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی نفس‌ها را درسینه حبس کرد!
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 /بی ثباتی در قیمت‌ها
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
X
آگهی تبلیغاتی