×
بین الملل
شناسه خبر : 202278
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/13 ساعت 10:51

تلاش اسرائیل برای ایجاد ناامنی و تخریب سوریه

«جواد منصوری» دیپلمات پیشیشن کشورمان گفت: آمریکا و متحدانش در منطقه با توجه به اهمیت استراتژیک غرب آسیا طی 2 دهه گذشته نسبت به تشکیل گروه‌های تروریستی برای ایجاد ناامنی و جلوگیری از عادی شدن وضعیت در منطقه و به ویژه بعد از شکست در سازماندهی جدید خاورمیانه، اقدام کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منصوری افزود:  در ماه‌های اخیر اسرائیل برای ایجاد ناامنی و تخریب سوریه اقدام به تجهیز و آماده سازی گروه‌های تروریستی تحت عنوان گروه‌های تجدیدنظرطلب کردند و در اقدام تهاجمی بخش مهمی از سوریه را تصرف کنند تا به نحوی به محور مقاومت فشار وارد کنند. بعد از آنکه اسرائیل مجبور شد آتش‌بس در لبنان را بپذیرد برای جبران آن طرح هجوم به سوریه توسط گروه‌های تروریستی را اجرا کردند.

وی ادامه داد: البته تجربه ۱۲ سال گذشته نشان می‌دهد این گروه‌ها جز تخریب، توهین و قتل عام توانایی دیگری ندارند و قادر به نگهداری و اداره منطقه پرجمعیت نیستند و هدفشان ایجاد شرایط بحرانی و از هم گسیختگی شرایط امنیتی در سوریه است.

این دیپلمات پیشین کشورمان تصریح کرد: شاید این حملات غافلگیرکننده بود، اما دولت سوریه به کمک دوستانش توانست بر اوضاع مسلط شود و در روزهای اخیر از پیشروی تروریست‌ها جلوگیری شده است، اما دولت‌های حامی جریانات تروریستی هم چنان تصورشان این است که می‌توانند بر سوریه فشار بیاورند تا شاید جای پایی در این کشور پیدا کنند و بخشی از سوریه را در اختیار بگیرند.

منصوری درباره دخالت برخی کشورهای منطقه در این مساله و حمایت لجستیکی و نظامی از تروریست‌ها خاطرنشان کرد: البته میزان دخالت دولت‌ها در این مساله دقیقا روشن نیست، اما قطعا برخی دولت‌های منطقه در این مساله دخالت دارند و به نوعی غیرمستقیم به حضور و ابراز رضایت از تنش و درگیری و ناامنی در سوریه اعتراف می‌کنند، اما آنها نمی‌توانند منافعی از این حرکت جدید داشته باشند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل درباره برخورد روسیه در موضوع حملات تروریست‌ها به سوریه اظهار کرد: دولت روسیه به خوبی می‌داند که می‌خواهند از سوریه در راستای تضعیف نقش روسیه استفاده کنند؛ هم‌چنان که دیگر دولت‌های منطقه مثل ایران، عراق و لبنان از تضعیف سوریه متضرر می شوند و به همین دلیل بوده است که این کشورها در سال‌های گذشته به سوریه به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های محور مقاومت کمک کردند و اتفاقا این کمک‌ها و حمایت‌ها موثر بوده است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به سفر وزیر امور خارجه کشورمان به سوریه در بحبوبه درگیری‌ها در برخی از شهرهای سوریه اظهار کرد: سفر آقای عراقچی به دمشق و تماس مقامات روسیه با سوریه و حمایت کامل آنها از دولت این کشور، تایید این مساله است که این کشورها حامی سوریه هستند و پشت آن را خالی نمی‌کنند.


کلید واژگان
اسرائیلسوریهجنگ
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 5 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
دستور پزشکیان به بنگاه‌ها: برای کارگران مسکن بسازید
رئیس قوه قضائیه : جلسه سران قوا مخصوصِ مقولاتی اضطراری و استثنایی است
نقره با ارزش محمد نژاد در اولین میدان جهانی + فیلم
قاتل متواری پس از 14 سال در تهران گرفتار شد
بحران تب‌دنگی در هرمزگان
تحولات منطقه و مذاکرات هسته ای محور گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و قطر
مجوز سازمان استاندارد برای خودروهای سواری وراداتی حذف شد
چهار وزن دوم کشتی بدون مدال طلا
ارسال یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه در نشست دوحه
مرگ کودک 11 ساله در حمله سگ‌های ولگرد
نخودی با شکست برابر حریف یونانی از رسیدن به فینال جا ماند + فیلم
درخواست نماینده دموکرات آمریکا برای توقف کمک‌ها به اسرائیل
توافق ایران با آژانس افتخاری بزرگ برای وزارت خارجه است
ممنوعیت ورود دانشجویان اسرائیلی به کالج سلطنتی بریتانیا
تعلیق یک پزشک بریتانیایی به دلیل حمایت از غزه
20 هزار نظامی صهیونیستی در مراکز توانبخشی بستری شدند
محکومیت یک یهودی اسرائیلی به اتهام همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران
کاخ سفید از تشکیل «اداره جنگ» خبر داد
یک نقره سهم تیم 12 نفره جودو ایران
رایزنی ایران در وین برای تصویب قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
لاپید: کابینه نتانیاهو روابط بین‌المللی ما را نابود می‌کند
برتری قاطع امیرحسین فیروزپور در مقابل آزادکار اسلواکی + فیلم
سخنان رئیس‌جمهور عملی نشود، فرصت بزرگی از دست خواهد رفت
زمان آغاز پیش‌فروش 3 محصول سایپا اعلام شد
درمان حمید هیراد در منزل ادامه دارد
دادستان شیراز: متخلفان مراسم هنجارشکن باغ جنت به دادگاه احضار می شوند
حذف علی مومنی از رقابت های قهرمانی جهان
نخودی به نیمه نهایی صعود کرد
X
آگهی تبلیغاتی