×
اجتماعی
شناسه خبر : 201913
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 10:02

خودروهای شوتی شناسنامه‌دار می شوند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از شناسنامه دار شدن خودروهای شوتی خبرداد و گفت:مشخصات خودروهای شوتی با بهره گیری از سامانه های هوشمند ثبت می شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یاداشتی بااشاره به چالش های خودروهای شوتی از شناسنامه دار کردن این خودرو ها خبر داد و اعلام کرد: مشخصات خودروهای شوتی با بهره گیری از سامانه های هوشمند ثبت می شود و با توجه به تردد این خودروها مبدا و مقصد آنها شناسایی می شود و در نهایت خودروهای شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد.

سردار حسین رحیمی در این یادداشت نوشت:« خودروهای قاچاق‌بر یا همان شوتی در سال های  اخیر مشکلات متعددی را در حوزه های مختلف ترافیکی ، اجتماعی ، اقتصادی به وجود آورده است؛ خودروهای شوتی با سرعت های سرسام آور و حرکات مخاطره آمیز علاوه بر اینکه جان خود را به مخاطره می اندازند بلکه جان  دیگران را نیز به خطر می اندارند.

خودروهای شوتی معلول علت های مختلفی است که یکی از مهمترین دلایل شکل گیری این پدیده شوم ، نابهنجار و خطرناک وجود برخی افراد منفعت طلب و فرصت طلب است که تلاش دارند تا اموالی را که به صورت قاچاق تهیه نموده اند را تیکه تیکه و خرد خرد وارد کشور نمایند و برای انجام این موضوع از هر وسیله و امکانی بهره می گیرند که در این میان استفاده از خودرو های شوتی یکی از متداول ترین و راحت ترین راه انتقال کالای قاچاق به جای جای کشور است پدیده ای که مشکلات متعددی را به دنبال دارد.

خودروهایی که برای رساندن سفارش به مقصد، قید جان و سلامت و آرامش و امنیت خود و دیگران را می زنند و با سرعت های خیلی زیاد و انجام تخلفات مکرر و پی در پی و پشت سر هم ، همه تلاش خود را بکار می گیرند تا بار خود را به مقصد برسانند و این در حالی است که این افراد شاید در بسیاری از موارد از نتایج اقدام خود اطلاع لازم را نداشته باشند بلکه صرفا هدف آنها کسب سود های آنچنانی باشد که صرفا با چند ساعت رانندگی به جیب می زنند و حتی کار خود را نوعی تلاش برای کسب درآمد بدانند اما این در حالی است که کسب درآمد از طریق کارهایی که موجبات زحمت و اذیت و گرفتاری را برای دیگران به همراه داشته باشد را نمی توان درآمدی مشروع و حلال بدانیم .
 
از این رو برای مقابله با این پدیده بغرنج و ناخوشایند که مشکلات متعددی را در حوزه ترافیکی و ... به همراه دارد پلیس امنیت اقتصادی فراجا طرح های مختلفی را برای مقابله با خودروهای شوتی در سطح سراسری، منطقه ای و استانی اجرا می کند که از جمله این طرح ها شناسنامه دار کردن خودروهای شوتی است.

مشخصات خودروهای شوتی با بهره گیری از سامانه های هوشمند ثبت می شود و با توجه به تردد این خودروها مبدا و مقصد آنها شناسایی می شود و با توجه به اطلاعات به دست آمده در نهایت خودروهای شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد  و انبار های محل نگهداری اجناس نیز بسته خواهند شد.

متاسفانه خودروهای شوتی علاوه بر اینکه در وهله اول جان و سلامت خود را به خطر می اندازند به موازات آن جان و سلامت و امنیت روانی و احساس امنیت راهها و شهروندان را به مخاطره می اندازند از این رانندگان خودروهای شوتی باید بدانند که خواسته و نا خواسته و یا دانسته و ندانسته علاوه بر اینکه ، اقتصاد کشور را به چالش می کشاند از سوی دیگر امنیت راهها و مسیرهای تردد را مختل می سازند و با اقدامات خود سلامت و امنیت و آرامش خاطر شهروندان را به مخاطره می اندازد.

ضربه زدن به اقتصاد و معیشت مردم و به تعطیلی کشاندن مراکز تولیدی، افزایش تصادفات جاده ای، تهدید سلامت و امنیت سایر شهروندان هر کدام به تنهایی جرم بزرگی است که توامان توسط رانندگان خودرو های شوتی ایجاد می شود و این افراد باید بدانند که با اقدام مجرمانه خود چه مشکلات بزرگی را برای کشور ایجاد می کنند.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی در ریاض دنبال چیست؟
هنوز به مردم هدف واقعی مدیریت انرژی توضیح داده نشده است+ فیلم
پرواز مشکوک هواپیمای جاسوسی انگلیس نزدیک مرز روسیه
شرایط صدور معافیت نظام وظیفه برای دانشجویان اعلام شد
صورتجلسه همکاری راه‌آهن ایران و پاکستان امضا شد + فیلم
پیگیری قطعنامه منع حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران ادامه دارد
دیدار امیر قطر و وزیر خارجه آمریکا
رابرت ردفورد، ستاره سینما، دارفانی را وداع گفت+علت فوت
اقدامات اسرائیل در قطر باعث بی‌ثباتی منطقه و تهدید صلح جهانی است
تجاوز اسرائیل به قطر تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و جهانی است
جاده چالوس یک‌طرفه شد
راهبرد برای دوره بعد چیست؟
پای یک اوکراینی به پرونده مرموز نورد استریم باز شد
دیدار سفیر جدید ایران در ساحل عاج با عراقچی
سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شد
واکنش دوباره تند لندن و متحدانش به حمله اسرائیل به قطر
نتانیاهو: باید به انزوای اقتصادی روی بیاوریم
واکنش وزارت بهداشت به اخبار تحریف‌شده درباره سقط جنین و سندروم داون
فشارهای سیاسی مانع حمایت کشورهای بیشتر از قطعنامه ایران شده است
خروج بی سابقه قانونگذاران از کنگره پیش از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا
دستور عجیب طالبان: اینترنت بلخ برای جلوگیری از «منکرات» قطع شد!
شرط روسیه برای دیدار سه‌جانبه با آمریکا و اوکراین
از تکرار تحقیر سازی تا خیانت لندنی‌ها به اروپا
حمله هوایی اسرائیل به اطراف بیمارستان الشفا غزه
هدیهٔ 48 میلیون تومانی دولت به مادران
مرد مرده‌ای که زنده در جهرم فارس دستگیر شد
قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در جهان را تبریک گفت
آغاز حملات زمینی ارتش صهیونیستی برای اشغال کامل غزه
نماینده سینمای ایران در اسکار انتخاب شد
سکوت سازمان ملل، عامل جسارت اسرائیل در حمله به ایران
فصل جدید همکاری راه‌آهن‌های ایران و پاکستان
عارف: زمینه بازگشت ایرانیان به ویژه هنرمندان فراهم شود
جزئیاتی جدید از سفر مهم پزشکیان به آمریکا
رشد قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 25 شهریور 1404+ جدول قیمت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 23 شهریور 1404
آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده برخورد ماموران شهرداری قزوین با دستفروشان
پزشکیان: با بهره‌وری بالا می‌توان هزینه‌های درمان را کاهش داد
نورنما | وضعیت نپال سه روز بعد از اعتراضات سراسری در کشور
پیگیری اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونی در دادگاه‌های بین المللی
مکتب زندگی، مذهب عزا؟
از فریب اینستاگرامی تا گروگان‌گیری در مرکز تهران
40 درصد ارز صادراتی به بازار آزاد می‌رود
لاریجانی وارد ریاض شد+فیلم
60 تا 70 هزار نفر مشمول عفو و تخفیف مجازات خواهند شد
ترامپ و نتانیاهو؛ دو روی یک جنگ نسل‌کشی
نذر یک خانواده تبریزی، باعث آزادی دو زندانی شد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 25 تا 29 شهریورماه در محورهای مواصلاتی کشور
شهادت 2 مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران
لیبرمن: نتانیاهو جان اسرای صهیونیست را فدای بقای خود می‌کند
ستاره نوظهور والیبال ایران مقابل تونس درخشید
X
آگهی تبلیغاتی