×
اجتماعی
شناسه خبر : 201739
تاریخ انتشار :

نحوه ثبت نام برای «سنجش سلامت» نوآموزان

والدین برای سنجش سلامت فرزندان خود در سامانه سیرت 2 ثبت نام کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از سنجش سلامت ۲۶۰ هزار نوآموز بدو ورود به پایه اول ابتدایی برای سال تحصیلی آینده خبر داد.

سالار قاسمی، گفت: ۱.۵ میلیون دانش‌آموز سال آینده تحصیلی وارد پایه اول ابتدایی خواهند شد که تاکنون ۲۶۰ هزار دانش آموز سنجش سلامت شده‌اند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: والدین برای سنجش سلامت فرزندان خود ابتد باید در سامانه سیرت ۲ ثبت نام و مرکز سنجش را انتخاب کنند.

قاسمی افزود: حدود ۹۰۰ مرکز جامع برای سنجش نوآموزان در نظر گرفته شده و برای نزدیکی این مراکز به محل سکونت و تسهیل سنجش برخی مدارس نیز اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: اگر نوآموز مسئله و مشکلی داشته باشد، متخصصان مراکز سنجش سلامت مداخله خواهند کرد تا مشکل مرتفع شود ولی اگر کار تخصصی نیاز داشته باشد به مراکز تخصصی وزارت آموزش و پرورش ارجاع داده می‌شود.

وی همچنین گفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سنجش و توانبخشی دانش آموزان استثنایی برای خرید تلویزیون‌های هوشمند و میز و صندلی برای دانش آموزان cp و معلولان جسمی و حرکتی در نظر گرفته شده است که تا پایان سال این میزان اعتبار افزایش خواهد یافت.

قاسمی افزود: این اعتبار برای همه مدارس استثنایی سراسر کشور در نظر گرفته شده تا این تجهیزات تامین شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: تلویزیون‌های هوشمند برای سنجش سلامت نوآموزان در ۹۰۰ مرکز سنجش تهیه خواهد شد.

وی گفت: بر اساس تفاهم نامه با سازمان بهزیستی بخش قابل توجهی از وسایل مورد نیاز دانش آموزان نیازمند از جمله سمعک، عینک و وسایل کمک آموزشی و ویلچر تهیه و تحویل این دسته از دانش آموزان خواهد شد.

قاسمی گفت: برای رایگان شدن سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی, ۱۲۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده است که در صورت تامین اعتبار همه دانش آموزان استثنایی به صورت رایگان از سرویس ایاب و ذهاب استفاده خواهند کرد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در سال جاری چهارصد میلیارد تومان اعتبار برای استفاده رایگان دانش آموزان استثنایی از سرویس ایاب و ذهاب اختصاص یافته است.

قاسمی درباره جذب کادر متخصص در مراکز آموزش استثنایی نیز گفت: با مرکز نیروی انسانی هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است تا بخشی از نیروهای تخصصی مراکز جامع تامین شود تا خدمات بهتری ارائه شود تا مردم به جاهای دیگر ارجاع داده نشوند.

 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه توانبخشی که قبلا زیر نظر سازمان بهزیستی بود و هم اکنون زیر نظر وزارت علوم است طبق تفاهم نامه سه جانبه بین سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش استثنایی و وزارت علوم قرار شده تا بخشی از نیروهای متخصص در کنار دانشگاه فرهنگیان از همان مراکز تخصصی مثل دانشگاه توانبخشی تامین شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
X
آگهی تبلیغاتی