×
بین الملل
شناسه خبر : 201456
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 08:00

بازگشت سریع آوارگان لبنانی و یک پیام بزرگ

مردم لبنان با آمدن به خانه‌هایشان در حالی که صهیونیست‌ها همچنان در پناه‌گاه هستند اقتدار مقاومتی خود را به رخ دشمن می‌کشند و با بازگشت به خانه‌ایشان پیام شکست رژیم صهیونیستی را فریاد می‌زنند.

نور نیوز-گروه بین‌الملل: هنوز ساعتی از اعلام آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی نگذشته که خبری قابل تامل در فضای رسانه‌ای به خبری اصلی مبدل شد. این خبر رویکرد گسترده آوارگان لبنانی برای بازگشت به خانه‌هایشان بوده است. ساکنان جنوب لبنان در اولین ساعات آتش‌بس به خانه‌ها و سرزمین‌های خود بازگشتندهمزمان با اجرایی شدن توافق آتش‌بس رسانه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی از آغاز بازگشت مردم لبنان به خانه‌های خود در جنوب این کشور خبر می‌دهند. خبرنگار شبکه اسکای نیوز عربی در لبنان گزارش داد که در حال حاضر آسمان لبنان پس از چند ماه از جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خالی و بلافاصله پس از اجرایی شدن توافق آتش‌بس موج بازگشت آوارگان به سمت مناطق جنوب لبنان و نیز روند آواربرداری در ضاحیه جنوبی بیروت آغاز شده است.منابع رسانه‌ای همچنین تصاویری را از صف خودروهای آوارگان لبنانی در مناطق مختلف منتشر کردند که در حال بازگشت به خانه‌هایشان در جنوب این کشور هستند.

هر چند که آمریکایی‌ها، فرانسوی‌ها تلاش دارند تا این آتش بس را نتیجه دیپلماسی خود معرفی نمایند و نقش آفرینی جهانی خود را به نمایش گذارند و از سویی نیز سران رژیم صهیونیستی همچون نتانیاهو مدعی هستند که این آتش بس برگرفته از پیروزی در تحقق اهداف است که بازگشت سریع آوارگان لبنانی در حالی که صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی شمالی همچنان یا در پناه‌گاه‌ها هستند و یا قصد بازگشت ندارند پیامی ویژه را با خود به همراه دارد که تهی بودن ادعاهای غربی‌ها و صهیونیست‌ها را اشکار می سازد.

نخست آنکه این بازگشت نشانگر روحیه مقاومت و ایستادگی است که در ملت لبنان نهادینه شده است. هر چند که غرب بر آن بوده تا با حمایت کشورهای عربی طی سالهای گذشته با تحریم و فشار اقتصادی و نیز جنگ ادراکی و فرهنگی دوری ملت لبنان از مقاومت را رقم زند و صهیونیست‌ها نیز در طول یک سال گذشته با کشتار غیر نظامیان و ویران سازی منازل و زیر ساخت‌های لبنان به دنبال دلسرد سازی مردم از مقاومت و حزب‌الله بوده اما این بازگشت سریع نشان می‌دهد که روحیه مقاومت امری نهادینه شده در ملت لبنان است و این دستاوردی است که بزرگ مردانی همچون شهید سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله توانسته‌اند در طول سه دهه در سراسر لبنان محقق سازند.

این یعنی آنکه ادعای صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها مبنی بر زمینه سازی آتش بس برای خلع سلاح مقاومت و حذف لبنان از جبهه مقاومت یک توهم و تصور خیالی است و مقاومت در تمام ابعاد زندگی و درون مایه ملت لبنان نهادینه شده است. استراتژی دفاعی لبنان قانون بر سه اصل ارتش، مقاومت و مردم استوار است و این بازگشت سریع آوارگان لبنانی نشان می‌دهد که اولا خلع سلاح حزب الله تحت هیچ شرایطی صورت نخواهد گرفت و آن شبه نظامیان و گروه‌هایی مسلح غیر قانونی آنهایی هستند که در برابر مقاومت سلاح دست گرفته‌اند و یا در اردوگاه‌ها رعب و وحشت ایجاد می‌کند که ارتش موظف به مقابله با آنهاست. ثانیا ملت لبنان نشان داد که وفادار به استراتژی دفاعی کشورشان است و مقاومت را هرگز رها نخواهد کرد و چنانکه در طول یک سال گذشته حمایت همه جانبه از مقاومت داشته امروز با بازگشت سریع به خانه‌هایشان بعد دیگری از نهادینه بودن فرهنگ مقاومت و گوش به فرمان حزب الله بودن را به نمایش گذاشتند.

دوم آنکه این بازگشت سریع بیانگر اعتماد مردم به وعده‌های صادق حزب الله مبنی بر پیروزی بر دشمن صهیونیستی است. لبنانی‌ها به خوبی دریافته‌اند که وعده‌های شهید نصرالله یک به یک محقق خواهد شد چنانکه او روزی می‌گفت لبنان پیروز این جنگ است و خنده صهیونیست‌ها کوتاه و اشکشان طولانی خواهد بود. آتش بس در حالی سندی بر پیروزی حزب‌الله بوده که مردم لبنان اطمینان دارند که با وجود حزب الله رژیم صهیونیستی توان اشغالگری و جنایت علیه این سرزمین را نخواهد داشت و لذا با اطمینان خاطر به خانه خود باز گشته‌اند. لبنانی‌ها با این حضور و جشن پیروزی حزب‌الله این پیام را برای جهانیان دارند که امنیت خود را در سایه حزب الله و مقاومت می‌دانند و هرگز اجازه تعهدی و یا تحقق توهماتی همچون خلع سلاح حزب‌الله را نخواهند داد.

سوم آنکه این این بازگشت را می‌توان نشانه اطمنان مردم لبنان به شکست رژیم صهیونیستی دانست. ارتش صهیونیستی با چندین تیپ و لشگر ابتدای جنگ مدعی بود که کیلومترها از خاک لبنان را اشغال خواهد کرد و ساکنان اراضی اشغالی را باز می‌گرداند حال آنکه پس از دو ماه جنگ تمام عیار نه تنها به این اهداف نرسید بلکه در نهایت التماس کنان تن به آتش بس داده است. مردم لبنان برخلاف ادعای سران صهیونیست‌ها به خوبی دریافته‌اند که این رژیم فروپاشیده است و آتش بس آنها نه از روی قدرت بلکه نشات گرفته از شکست و ضعف آنهاست چنانکه بسیاری از رسانه‌های و سیاسیون این رژیم نیز با رد ادعای نتانیاهو به این شکست اذعان کرده‌اند.  گرچه ارتش رژیم صهیونیستی از مردم لبنان خواسته است که به سمت جنوب حرکت نکنند اما خروج پهپادهای متعدد از آسمان بیروت و ضاحیه جنوبی آن، حکایت از شکست سناریو تهدید اسرائیل دارد. رسانه‌های عبری زبان به صورت گسترده روند بازگشت پر شور آوارگان لبنانی به شهرها و روستاهای خود را تحت پوشش قرار دادند.این رسانه‌ها با ابراز ناامیدی نسبت به دیدن این صحنه‌ها اذعان کردند، بازگشت آوارگان لبنانی به خانه‌های خود در حالی انجام می‌شود که شهرک نشینان صهیونیست به شهرک‌های شمالی بازنمی گردند؛ این همان پیروزی مطلق است.عمیخای شترن شهردار کریات شمونه نیز اذعان کرد: من آماده نیستم شهرک نشینان را مانند گوشت قربانی به مناطق شمالی بازگردانم. من امنیت لازم را برای تربیت فرزندانم در کریات شمونه حس نمی‌کنم.

«دیوید آزولای» رئیس شورای محلی در شهرک متولا از شهرک‌نشینان صهیونیست خواسته در صورت امضای توافق حل و فصل میان رژیم صهیونیستی و لبنان به منازلشان بازنگردند. آزولای گفته است: ۷۰ درصد از منازل در متولا تخریب شده‌اند و روند بازسازی آنها دست کم ۲ سال زمان لازم دارد، تا زمانی که امنیت واقعی وجود ندارد ما تلاش می‌کنیم تا به آنجا بازنگردیم. در همین حال در یک شکست سنگین برای صهیونیست‌ها 61درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کرده اند گفتند "اسرائیل" بر حزب الله پیروز نشده است؛ فقط 25 درصد این رژیم را پیروز می دانند و 13 درصد هم گفتند که در این باره مطمئن نیستند.44 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خواستار پایان جنگ شدند و 37 درصد با آتش بس با حزب الله مخالفت کردند.

مردم لبنان با آمدن به خانه‌هایشان در حالی که صهیونیست‌ها همچنان در پناه‌گاه هستند اقتدار مقاومتی خود را به رخ دشمن می‌کشند و با بازگشت به خانه‌ایشان پیام شکست رژیم صهیونیستی را فریاد می‌زنند و تشت رسوایی شکست صهیونیست‌ها و دروغین بودن ادعاهای نتانیاهو و بایدن را با بازگشت خود بر زمین می‌اندازند. به عبارتی دیگر می‌توان گفت که ملت لبنان امروز بازگشت به خانه‌هایشان فریاد مقاومت خویش، حمایت از حزب الله، ایمان به پیروزی مقاومت و شکست رژیم صهیونیستی را فریاد می‌زنند و این پیامی است که امروز به سراسر جهان مخابره می شود و بار دیگر نشان می‌دهد که راه تحقق اهداف و مقابله با دشمنان مقاومت است که در نهایت ارتش صهیونیستی و حامیانش را به تسلیم شدن واداشته است. این مسئله یعنی آنکه لبنان برای ادامه امنیت خویش نیازمند قدرتمند‌تر شدن مقاومت و حزب الله است و راهکار کوبیدن آخرین میخ بر تابوت رژیم صهیونیستی حمایت از مقاومت غزه است که شکست سناریوی اشغالگرایان صهیونیست‌ها در این منطقه می‌تواند زوال این رژیم را تسریع نماید.

 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی