جمعه 17 مرداد 1404 | ساعت 3:51
جمعه 17 مرداد 1404 | ساعت 3:51
×
اجتماعی
شناسه خبر : 201135
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/05 ساعت 19:50

هشدار سازمان مدیریت بحران؛

کوهنوردان از صعود به ارتفاعات تهران پرهیز کنند

سازمان مدیریت بحران استان تهران با صدور هشدار زرد هواشناسی به کوهنوردان توصیه کرد از صعود به ارتفاعات پایتخت پرهیز کنند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حامد یزدی مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت دو سامانه بارشی و نفوذ و گسترش توده هوای سرد در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: سامانه اول امشب پنجم آذرماه آغاز و پنج شنبه هشتم آذرماه پایان می‌یابد و سامانه دوم از عصر چهارشنبه هفتم آغاز و تا روز شنبه ۱۰ آذرماه ادامه خواهد داشت.

یزدی مهر، در خصوص فعالیت سامانه بارشی، وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید هشدار داد و گفت: طی روزهای چهارشنبه و جمعه در گستره استان در بعضی ساعت‌ها شاهد بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید خواهیم شود که با توجه به احتمال خسارت به محصولات و صنایع کشاورزی توصیه می‌شود تمهیدات لازم اندیشیده و سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی مستحکم سازی شوند و افراد از قرار گرفتن کنار درختان کهن بپرهیزند.

وی در خصوص احتمال آب گرفتگی بعضی معابر و جاری شدن روان آب نیز هشدار داد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در ادامه با اشاره به پیش بینی هواشناسی نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید طی چهارشنبه شب تا پنجشنبه شب در ارتفاعات نیز هشدار داد و افزود: در دامنه‌ها بارش به صورت برف و وقوع مه و گاهی کولاک پیش بینی شده که از ظهر چهارشنبه تا پنجشنبه در ارتفاعات بالادست و قله‌ها با هوای مه آلود و بارش برف و کولاک مه غلیظ و بارش متوسط و گاهی سنگین، برف وزش سوزباد، گاهی توفان و کولاک شدید مواجه خواهیم بود.

یزدی مهر در خصوص کاهش محسوس دما و یخبندان در نیمه شمالی بطور میانگین بین ۸ تا ۱۲ درجه سلسیوس و در نیمه جنوبی بین ۶ تا ۱۰ درجه سلسیوس هشدار داد و بیان کرد: بازبینی و کنترل سیستم‌های گرمایشی کنترل دمای گلخانه‌ها و سالن‌های پرورش قارچ و طیور و دامداری‌ها از اهمیت ویژه برخوردار است و اکیداً توصیه می‌شود کوهنوردان از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

وی بر ضرورت عایق بندی لوله‌ها و سیستم‌های آب رسانی به ویژه در نیمه شمالی استان و استفاده از ضد یخ در خودرو و تأسیسات حساس به دما تاکید کرد و گفت: مدیریت حامل‌های انرژی به ویژه گاز و برق در دستور کار همه شهروندان قرار داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران تردد در نواحی و گردنه‌های کوهستانی را همراه با مخاطره دانست و گفت: جاده‌ها به ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها لغزنده می‌شوند و با توجه به احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ خطر سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی وجود دارد.

وی در ادامه در خصوص سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب بعضی رودخانه‌ها نیز هشدار داد و بر ضرورت عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در ارتفاعات و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و آب روها تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران ضمن توصیه جهت اتخاذ تمهیدات برای محافظت از محصولات و امکانات، کشاورزی به بهره برداران عرصه‌های منابع طبیعی برای مهیا بودن تجهیزات برف روبی در نواحی شمالی هشدار داد و تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی و امدادی در آماده باش کامل قرار بگیرند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | خبرنگاری جزو پرریسک‌ترین حرفه‌ها
بحران بی‌سابقه گرسنگی در غزه 12 هزار کودک زیر 5 سال را مبتلا به سوءتغذیه کرد
مکالمه با هوش مصنوعی طبیعی‌تر از هر زمان دیگر شد
صربستان در مقابل اروپا ایستاد؛ همراهی نکردن بلگراد با تحریم‌ها علیه ایران
وزارت خزانه‌داری آمریکا دوباره ایران را هدف گرفت
اربعین زیر سایه گران‌فروشی ایرلاین‌ها؛ قیمت مصوب بلیت پروازها چقدر است؟
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 850 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
ضربه بزرگ به مافیای احتکار در کشور
برخورد قاطع واتس‌اپ با کلاهبرداران سایبری
سقوط مرگبار 7 کارگر در چاه یک شرکت صنعتی
مدافع فیکس بارسا راهی لیگ عربستان شد
نتانیاهو: قصد اشغال کامل غزه را داریم!
ترامپ: راه‌حل مشکلات خاورمیانه، عادی‌سازی روابط با تل‌آویو است!
اپل با دادن هدیه‌ای خاص به ترامپ از تعرفه‌ها عبور می‌کند؟ +فیلم
خشم حامیان فلسطین در قلب فرانسه فوران کرد
بزرگ‌ترین توافق گازی اسرائیل با مصر امضا شد
نورویدیو | اعتماد به خبرنگاران رمز پیروز در دفاع مقدس 12 روزه
دولت لبنان به خلع سلاح حزب‌الله رأی داد!
همسر استاد فرشچیان خبر به کما رفتن او را تکذیب کرد
مسی و رونالدو باز هم از فهرست بهترین‌ها خط خوردند
خبرنگاران؛ مرزبان حقیقت در خط مقدم روایت
تأخیر در اعلام نتایج کنکور، شروع ترم دانشگاهی را عقب انداخت
عملیات نفس‌گیر اما موفق آتش‌نشانان در نجات 14 نفر از ساکنان خیابان کرمان شمالی
امید تازه برای دیپلماسی؛ چراغ سبز پوتین به زلنسکی
پوتین و ترامپ هفته آینده پای میز مذاکره می‌نشینند
بازتاب افشای اطلاعات خلبانان متجاوز اسرائیلی به خاک ایران در رسانه‌های خارجی +فیلم
متروی کرج و تهران با خط 5 به‌هم می‌پیوندند
رهبر انصارالله: فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است
پیام معنادار رهبر معظم انقلاب درباره مجاهدت‌های شهید رشید منتشر شد +فیلم
آیا چت جی‌پی‌تی ناخواسته در حال کمک به هکرهاست؟
تاریخ حراج بعدی شمش طلا مشخص شد
مراسم چهلمین روز شهادت سردار محرابی صبح فردا برگزار می‌شود +آدرس و جزئیات
پاسخ محکم دهلی‌نو به سیاست‌های تجاری واشنگتن
استقرار پاورباکس‌های همراه اول در حرم‌های مطهر عراق
احیای پناهگاه‌های قدیمی در دستور کار شورای شهر تهران
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی یکشنبه برگزار می‌شود +جزئیات
مغز متفکر تراکتور حالا در سپاهان!
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بقایی: گزارش آژانس بهانه حمله اسرائیل به ایران شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404
اولین پیام علی لاریجانی پس از بازگشت به شورای‌ عالی امنیت ملی
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
برزیل علیه تعرفه 50 درصدی آمریکا به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد
وزیر بهداشت: 5700 مجروح در جنگ 12 روزه داشتیم/ در مجامع بین‌المللی شکایت می‌کنیم
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
درخواست استقلال برای افزایش سقف قراردادها به کجا رسید؟
تحریم 64 شرکت کشتیرانی از سوی یمن
وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان 1403 در اولویت پرداخت پاداش هستند
تغییر دبیر شورای عالی امنیت ملی و تأثیرات احتمالی آن
گشت‌زنی مشترک نیروی دریایی روسیه و چین در دریای ژاپن
X
آگهی تبلیغاتی