×
اجتماعی
شناسه خبر : 201084
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/05 ساعت 13:57
تأثیر قطعی معدل کار درستی است/تکذیب اخراج سیاسی دانشجویان از دانشگاه‌ شهید رجایی

وزیر آموزش و پرورش:

تأثیر قطعی معدل کار درستی است/تکذیب اخراج سیاسی دانشجویان از دانشگاه‌ شهید رجایی

وزیر آموزش و پرورش گفت: کلیت مصوبه تأثیر قطعی معدل درست بوده است، اما نیاز به اصلاح دارد. این اصلاح نگرانی‌هایی را در جامعه ایجاد کرده است و تا زمانی که در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشده، نمی‌توان اظهار نظر دقیقی داشت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه اخراج دانشجویان دانشگاه رجایی سیاسی نبوده و صرفاً آموزشی بوده است، گفت: این اقدام به دلیل مشروط بودن دانشجویان در سه ترم متوالی و عدم رعایت شرایط ادامه تحصیل صورت گرفته است و در چارچوب قوانین دانشگاه انجام شده است.
علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش‌وپرورش، در جمع خبرنگاران درباره حقوق خدمتگزاران مدارس اظهار کرد: تلاش می‌کنم حکمی در خصوص حقوق خدمتگزاران مدارس در لایحه بودجه سال آینده گنجانده شود.

وی افزود: پیشنهادی در این زمینه داده‌ایم که در کمیسیون مربوطه تأیید شده است، اما هنوز در کمیسیون تلفیق اطلاعی در این خصوص نداریم. رایزنی‌های زیادی انجام شده و امیدواریم بخشی از زحمات این افراد جبران شود. البته باید بدانید که لایحه بودجه هنوز به صحن علنی مجلس نیامده است و تا زمانی که از کمیسیون تلفیق خارج نشود، هیچ اظهارنظری در این باره صحیح نیست.

خبری از لغو مصوبه کنکوری نیست

وزیر آموزش‌وپرورش درباره سرانجام اصلاحات مصوبه کنکوری گفت: این موضوع در اختیار آموزش‌وپرورش نیست، بلکه در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد. ما نیز نظرات کارشناسی خود را ارائه داده‌ایم و شورای عالی انقلاب فرهنگی نظرات بخش‌های مختلف را از طریق نظرسنجی استخراج کرده و پژوهشی در این زمینه انجام داده است.

کاظمی ادامه داد: مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در این زمینه فعالیت می‌کند. تمام نظرات جمع‌آوری می‌شود و در قالب طرحی برای اصلاح ارائه خواهد شد. مصوبه کنکوری لغو نخواهد شد بلکه اصلاح می‌شود چون اشکالاتی دارد.

تأثیر قطعی معدل کار درستی است

وی بیان کرد: کلیت مصوبه تأثیر قطعی معدل درست بوده است، اما نیاز به اصلاح دارد. این اصلاح نگرانی‌هایی را در جامعه ایجاد کرده است و تا زمانی که در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشده، نمی‌توان اظهار نظر دقیقی داشت.

اخراج آموزشی در دانشگاه رجایی

وزیر آموزش‌وپرورش درباره بازگشت دانشجویان دانشگاه شهید رجایی گفت: تقاضا داریم اخبار صحیح منعکس شود. اخراج دانشجویان به هیچ عنوان مطرح نبوده است. افرادی که در سه ترم متوالی مشروط شده‌اند و شرایط ادامه تحصیل را ندارند، در تمام دانشگاه‌های کشور نمی‌توانند ادامه تحصیل دهند.

کاظمی توضیح داد: وقتی گفته می‌شود دانشجویی اخراج شده است، این تصور ایجاد می‌شود که یک اقدام گسترده انجام شده است. بسیاری از افرادی که از تحصیل آنها جلوگیری شده به دلیل مشروط بودن چند ترم و شرایط تحصیلی خود بوده است که جزو قوانین دانشگاه‌ها است. با این وجود، ما گفتیم که پرونده‌ها بازبینی شوند و به هر کدام از دانشجویانی که امکان دادن فرصت مجدد وجود داشته باشد، این فرصت داده شود.

وی ادامه داد: مسئله دیگر درباره مسائل انضباطی دانشگاه است. ممکن است دانشجویی در طول دوره تحصیل دچار مشکلاتی شود. چون دانشجو چارچوبی دارد که باید در آن چارچوب عمل کند و نمی‌تواند هر رفتاری را در فضای دانشگاه انجام دهد. بنابراین، باید قانون را بپذیریم.

بررسی و تجدید نظر در پرونده‌ها

کاظمی افزود: ما گفته‌ایم که موارد انضباطی را نیز با نگاه مدارا و مهربانی بررسی کنند و در صورت امکان، پرونده‌ها مورد تجدید نظر قرار گیرد.

وزیر آموزش‌وپرورش درباره بازگشت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: دانشگاه فرهنگیان نیز همین‌طور است، اما دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی به دلیل تربیت معلمان با دیگر دانشگاه‌ها تفاوت دارند. دانشجویانی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، قرار است معلم و الگو شوند و به همین دلیل ما نسبت به شئونات معلمی، رفتارها و سطح علمی آنها حساسیت ویژه‌ای داریم.

وی ادامه داد: در دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی، ما انسان‌هایی را تربیت می‌کنیم که می‌خواهند معلمی فرهیخته و فرزانه باشند و برای دانش‌آموزان الگو شوند. بنابراین، هر نوع رفتار خلاف شئونات معلمی باید با تذکر همراه باشد و در صورت عدم رعایت، ممکن است طبق ضوابط و مقررات برخورد شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترکیه اعلام نیاز به گاز روسیه و ایران را علنی کرد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا
سازمان ملل: نیازهای بشردوستانه افغانستان همچنان بالا است
ادامه حمایت‌های غرب از ارتش اوکراین
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
حملات دوباره عربستان به شهر مرزی صعده در یمن
درگذشت احمدعلی دهقانی؛ هنرمندی که نشان درجه یک هنر داشت
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
راه‌اندازی اولین سامانه دفاعی موشک بالستیک آلمان
دستور پزشکیان برای تسریع در توسعه پروژه‌های ریلی حومه تهران
هشدار درباره آمار معلولیت 4 هزار نفری تصادفات جاده‌ای
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + عیادت رئیس جمهور
افشاگری معاریو؛ آمریکا پهپادهای ایرانی را کپی کرد
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
ادعای تازه ناتو : چین سلاح روسیه در جنگ اوکراین را تأمین می‌کند
تبعید مادورو به قطر؛ سناریوی تازه ترامپ برای ونزوئلا
ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین
عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی
کرملین جزئیات سفر پوتین به هند را اعلام کرد
کدام خودروها در تهران از شنبه حق تردد ندارند؟
بازیگر ایرانی به جمع داوران جشنواره فیلم روتردام پیوست
تصمیم نهایی اروپا برای پایان وابستگی به گاز روسیه
تکرار ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی
ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک
نخست‌وزیر بلژیک: شکست روسیه امکان‌پذیر نیست
تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس
کیم کئون هی به 15 سال زندان محکوم می‌شود
دیپلمات ارشد انگلیس: حامی دیپلماسی با ایران هستیم
مدال برنز برای امیرمحمد اشرافی
تصویب مجوز سامانه معامله برخط طلا و نقره
واکنش قاهره به ادعاهای کذب درباره بازگشایی گذرگاه رفح
خط قرمز ایران درباره خلیج فارس و تنگه هرمز
لحظات تحویل دادن جسد یک اسیر صهیونیستی + تصاویر
چرا چین، مقصد رییس جمهور فرانسه شد؟
ایتالیا: توافق معتبر با ایران ضرورت دارد
تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا
باکو سرکنسول جدیدش را به تبریز فرستاد
ابلاغ استفاده از 6 هزار شناور برای تقویت صیانت از دریا
عارف: نگاه دقیق راهبردی، لازمه توسعه علم و فناوری است
ادامه فعالیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه
افزایش عجیب مراجعه بیماران قلبی به اورژانس در روزهای آلوده
ابوالفضل زندی قهرمان تکواندو جهان شد
تغییر ساعت دیدار تراکتور و استقلال خوزستان
استرداد دو متهم به قتل توسط پلیس بین الملل
بازیگر فیلم «نُه» درگذشت
سفیر جدید آلمان در ایران مشخص شد
آمریکا پهپادهای نسخه‌برداری شده از طراحی ایرانی را مستقر کرد
شرایط جدید دریافت ارز مسافرتی اعلام شد+ جزئیات
ساعت شروع بلیت فروشی دربی اعلام شد
نواف سلام: آماده مذاکره فراتر از سطح نظامی با اسرائیل هستیم
X
آگهی تبلیغاتی