×
بین الملل
شناسه خبر : 200945
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/04 ساعت 15:54

بورل: تصمیم دادگاه لاهه درباره نتانیاهو سیاسی نیست+ فیلم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم گفت: این تصمیم سیاسی نیست و همه باید به آن احترام بگذارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا متعهد شد این اتحادیه ۲۰۰ میلیون یورو برای حمایت از نیروهای مسلح لبنان بپردازد. او همچنین گفت همه باید به تصمیم دیوان لاهه درباره نتانیاهو و گالانت احترام بگذارند.

 جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان سفر به بیروت خواستار اعمال فشار بر کابینه رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان برای پذیرش پیشنهاد آتش‌بس آمریکا شد و گفت: دولت آمریکا در لبنان مذاکراتی را انجام داد و نبیه بری، رئیس مجلس لبنان هم در جریان بود و پیام آنها به کابینه اسرائیل منتقل شد. امیدواریم که این سری کابینه تل‌آویو قبول کند.

وی تاکید کرد: تمام طرف‌ها و کشورها در این مسئله کمک کنند تا آتش‌بس اتفاق بیفتد و در لبنان آتش‌بس داشته باشیم. یک راه بیشتر نداریم باید هر چه سریع‌تر آتش‌بس در لبنان برقرار شود و نیروهای اسرائیلی باید به شمال اسرائیل برگردند. بیش از ۳۵۰۰ نفر در لبنان کشته شده‌اند، یعنی سه برابر بیشتر از  سال ۲۰۰۶ و این بسیار اسف‌بار است. بعد از گذشت ۲ ماه جنگ، منطقه جنوب لبنان دچار خسارت شدیدی شده است. خسارت‌های مادی و جانی در لبنان بسیار اسف‌بار است. مجروحان زیادی بر جای مانده و نیروهای درمانی کشته شدند. حملات اسرائیل به لبنان کارکنان پزشکی و بیمارستان‌ها را هدف قرار می‌دهد. لبنان در آستانه فروپاشی است و ده‌ها روستا در جنوب به طور کامل ویران شده است. 

بورل تصریح کرد: هنوز امیدواریم جلوی گسترش جنگ در منطقه را بگیریم، صلح در منطقه نه تنها برای منطقه، که برای کل دنیا مهم است. درگیری در خاورمیانه ابعاد بین‌المللی دارد و جامعه بین‌المللی نمی‌تواند منفعل بماند. ما حمایت خود را از آنروا که نقشی بی‌بدیل در غزه و لبنان ایفا می‌کند، تجدید می‌کنیم. یونیفل در محیطی که چالش‌ها در حال افزایش است، نقش کلیدی ایفا می‌کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: آمریکا و فرانسه اقداماتی را برای برقراری صلح و آتش‌بس در لبنان انجام دادند. من دیروز با دبیرکل سازمان ملل صحبت کردم و از ایشان خواستم تمام تلاش خود را بکند تا قتل‌عام در غزه و لبنان تمام شود. ما می‌خواهیم از طریق زمین، دریا و هوا حاکمیت لبنان را بازیابی کنیم.

بورل همچنین از رهبران لبنان خواست تا رئیس‌جمهور خود را برای پایان دادن به خلاء قدرت ۲ ساله در این کشور انتخاب کنند. به گفته او، رهبران لبنانی نیاز دارند تا مسئولیت سیاسی خود را بر عهده بگیرند، باید به مشکل قدرت در لبنان پایان بدهند تا صلح به لبنان برگردد.

وی همچنین متعهد شد که این اتحادیه ۲۰۰ میلیون یورو برای حمایت از نیروهای مسلح لبنان بپردازد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین درباره تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم گفت: این تصمیم سیاسی نیست و همه باید به آن احترام بگذارند. دولت‌های اتحادیه اروپا نمی‌توانند تصمیم بگیرند که آیا حکم بازداشت صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی را اجرا کنند یا خیر. تعهدات کیفری بین‌المللی برای کشورهایی که آرزوی پیوستن به اتحادیه اروپا را دارند نیز الزام‌آور است. هر بار که کسی با سیاست کابینه‌های اسرائیل مخالفت می‌کند، به یهودستیزی متهم می‌شود. من حق دارم از تصمیمات کابینه اسرائیل، خواه نتانیاهو یا هر فرد دیگری، انتقاد کنم. اسرائیل از گرسنگی به‌عنوان یک سلاح استفاده می‌کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی