×
سیاسی
شناسه خبر : 200914
تاریخ انتشار :

محمدکاظم انبارلویی*

زورچین در جورچین قدرت!

در حالی که فریاد محکومیت آمریکا و اسرائیل از آسمان 5 قاره جهان شنیده می‌شود. غرب هم در جنگ سخت و هم در جنگ نرم در «جورچین» قدرت جهان شکست‌خورده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: 1- آن هنگام که امام خمینی (ره) در 12 فروردین سال 1358 با رفراندوم نودوهشت و دودهم درصدی پرچم جمهوری اسلامی را در سرزمین ایران اسلامی بالا برد دو قدرت مسلط جهان پیام به او دادند؛ دنیا تقسیم‌شده است.

شما دیر آمدید! این ما هستیم که تعیین می‌کنیم در «جورچین قدرت» در جهان هر کشور باید کجا باشد!

2- امام (ره) با اعلام راهبرد نه غربی نه شرقی به آمریکا و شوروی پیام دادند؛ «زورچین» در «جورچین» قدرت جواب نمی‌دهد. این ملت ما و ملت‌های جهان هستند که تعیین می‌کنند «جورچین» قدرت بر مبنای یک قیام حسینی و مهدوی در تاریخ معاصر به کدامین سو برود و چگونه باشد!

3- آمریکا و شوروی در سال‌های 56 و 57 با کشتار مردم در تظاهرات خیابان‌های شهرهای ایران با رژیم شاه همکاری کردند آن‌ها نمی‌خواستند جمهوری اسلامی شکل بگیرد. اما در بهمن 57 که انقلاب به پیروزی رسید، شمشیرها را از رو بستند با جنگ داخلی، ترور رهبران ایران و کودتاها و جنگ تحمیلی و... می‌خواستند جلوی شکل‌گیری و تعمیق قدرت ملی در قیام موسایی امام را بگیرند که نشد.

4- قیام امام (ره) علیه قدرت فرعونی حاکم بر جهان یک قیام موسایی بود هر قیام موسایی با سه پدیده زور یعنی فرعون زر یعنی قارون و تزویر یعنی سامری روبه‌روست. امام خمینی(ره) از این سه سد عبور کرد و نظامی که می‌گفت و دفاع از آن از اوجب واجبات است، تأسیس کرد.

5- خداوند در 34 سوره قرآن 136 مرتبه نام حضرت موسی را آورده است و 900 آیه قرآن مختص ماجرای قوم بنی‌اسرائیل است. پیام اصلی این آیات به مسلمانان این است که شما در جهاد اکبر گرفتار صهیونیسم هستید باید حق این نبرد را اداء کنید!

آمریکا و شوروی در تأسیس اسرائیل در «جورچین» قدرت در غرب آسیا به «زور» متوسل شدند. این «زور» زیر ضربات قدرتمند امامین انقلاب و نیروی مقاومت در منطقه سال‌به‌سال، ماه‌به‌ماه و اکنون روز به روز رو به استهلاک است.

صهیونیست‌ها از حالت تهاجمی سال‌های تأسیس بیرون آمدند و حالت دفاعی گرفتند. «دیوار حائل» اولین نشانه‌های آن بود. پذیرش شکست در جنگ 33 روزه دومین نشانه‌های عقب‌نشینی از تداوم اشغال بود، عملیات طوفان‌الاقصی نشان داد «دیوار حائل» جواب نمی‌دهد.

جنگ به داخل سرزمین‌های اشغالی از زمین و هوا و دریا کشیده شده است این رخدادها نشان می‌دهد زورچین قدرت‌ها در جورچین قدرت در غرب آسیا جواب نداده است. اولا یک ضلع قدرت یعنی شوروی از هم پاشید. امروز روسیه به‌عنوان ته‌مانده آن قدرت در کنار آمریکا نیست بلکه مقابل آن است. چین به‌عنوان یک قدرت نوظهور در «جورچین» آمریکایی‌ها عمل نمی‌کند. جامعه جهانی از همگرایی با غرب خودداری می‌کند و سهم خود را با «بریکس» و «پیمان شانگهای» می‌خواهد  از سفره قدرت و ثروت غرب جدا کند. این حوادث نشان می‌دهد این امامین انقلاب اسلامی هستند که طی نیم قرن گذشته تعیین می‌کنند در «جورچین» قدرت جهان «کی» باید «کجا» باشد.

6- جامعه جهانی جنایات آمریکا و اسرائیل را در غزه و لبنان محکوم کرده است دادگاه لاهه به‌عنوان عالی‌ترین مرجع حقوقی در جامعه جهانی ، نتانیاهو و وزیر جنگ او را به جرم جنایات جنگی، نسل‌کشی و قتل‌عام کودکان و زنان محکوم کرده است، دادگاه به این حکم قناعت نکرده است اکنون دادستانی دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت و مجازات نتانیاهو و وزیر جنگ او را صادر کرده است!

این در حالی است که فریاد محکومیت آمریکا و اسرائیل از آسمان 5 قاره جهان شنیده می‌شود. غرب هم در جنگ سخت و هم در جنگ نرم در «جورچین» قدرت جهان شکست‌خورده است.

غرب در مقابله با اراده معطوف به قدرت امامین انقلاب اسلامی کم آورده است. مفاهیم تئوریک و ارزشی غرب که در چند کلمه دموکراسی، آزادی ، حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و تعریف روابط بین‌الملل خلاصه می‌شد زیر بارش بمب‌های چند تنی سنگرشکن در غزه و لبنان در ذهن مردم جهان نابود شده است . معادلات قدرت در جهان در حال تغییر است.

7- بازیگوشی سیاسی شورای حکام در صدور بیانیه خصم‌آلود علیه ملت ایران برای برپایی فتنه فعال کردن مکانیسم ماشه یک بازی مسخره است. انگشت شلیک غرب علیه ملت ایران نیم قرن است روی ماشه است. آن‌ها ما را نباید از چیزی بترسانند که خود می‌ترسند. آن‌ها دارند به سمتی حرکت می‌کنند که از آن می‌ترسند. واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در بیانیه مشترک قابل‌ستایش است. این‌یک «واکنش» نیست یک «کنش» است. قطعا این کنش عقب‌نشینی دشمن را در پی خواهد داشت.

ملت بزرگ ایران اسلامی در سمت درست تاریخ ایستاده است هیچ قدرتی نمی‌تواند جلوی این سمت‌گیری و جهت‌گیری را تغییر دهد.

*عضو حزب مؤتلفه اسلامی 


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
آغاز یازدهمین موج موشکی ایران؛ رژیم صهیونیستی در تیررس سپاه با عملیات وعده صادق 3 +فیلم
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
موج دهم پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی است +فیلم
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
متن کامل پیام تصویری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
انهدام 28 فروند هدف متخاصم/ شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی
شکار پهپادهای متخاصم اسرائیل در آسمان اصفهان
نشست شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ درباره جنگ اسرائیل و ایران
اسرائیلی‌ها ممنوع‌الخروج شدند
واکنش بقائی به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: لطفاً توجیه‌گر تجاوز نشوید!
صدا و سیما: واتساپ را حذف کنید
اطلاعیه رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران
دومین اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در زمینه سوخت‌
تاریخ اعزام مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه تغییر کرد
انهدام پهپاد انتحاری هاروپ در ملایر
بازگشایی دوطرفه محور هراز
X
آگهی تبلیغاتی