×
اجتماعی
شناسه خبر : 200783
تاریخ انتشار :

سازمان هواشناسی هشدار داد؛

پیش‌بینی بارش باران و احتمال آبگرفتی معابر در 24 استان

سازمان هواشناسی در خصوص احتمال بارش باران و وقوع رعد و برق و آبگرفتگی معابر در 24 استان کشور هشدار داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان، خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال آبگرفتگی معابر هشدار داد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به  فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدو برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گرد و خاک، کاهش نسبی دما، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف یک‌شنبه (۴ آذرماه) در آذربایجان غربی، کردستان، همدان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و لرستان و دوشنبه (۵ آذرماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، همدان، مرکزی، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، قزوین، زنجان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی اصفهان، نیمه شمالی فارس، بوشهر و ارتفاعات و دامنه گیلان پیش‌بینی می‌شود.

این وضعیت جوی سه‌شنبه (۶ آذرماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، لرستان، کرمانشاه، گیلان، مازندران، زنجان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، همدان، مرکزی، البرز، قزوین، تهران، قم، غرب و جنوب اصفهان، بوشهر و نیمه شمالی فارس و چهارشنبه (۷ آذرماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، همدان، قزوین، قم، البرز، تهران، مرکزی، سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، لرستان، خوزستان، فارس، بوشهر، غرب و جنوب استانهای اصفهان و یزد و شمال کرمان دور از انتظار نیست.

در این شرایط آب و هوایی خسارت به محصولات کشاورزی دور از انتظار نیست بنابراین به توصیه سازمان هواشناسی تسریع در برداشت زعفران (آذربایجان غربی، سمنان) ، چغندرقند (آذربایجان غربی، اصفهان، چهار محال و بختیاری، لرستان، همدان) ، سیب زمینی (اردبیل، اصفهان، چهار محال و بختیاری، لرستان) ، پنبه (گلستان، البرز، اصفهان) ، انار و سیب (چهار محال و بختیاری، مرکزی) ، محصولات علوفه ای (کردستان) ، ذرت (زنجان، مرکزی) ، سویا، برنج، ذرت علوفه ای و صیفی جات پاییزه (خوزستان) ، گوجه فرنگی و صیفی جات (زنجان و قزوین)، لیمو ترش (فارس)، مرکبات و خرمالو (کرمان و مازندران) ، سویا (گلستان، لرستان، مازندران) ، لوبیا و پیاز (لرستان) ، پاکسازی نهرهای آب مزارع و باغات، تنظیم دریچه ورودی و خروجی استخرهای پرورش ماهی، عدم تردد دامداران و عشایر در ارتفاعات و حاشیه مسیل ها، انتقال کلیه ماشین آلات کشاورزی به مکان مناسب و عدم تردد در مزارع در هنگام بارندگی، تنظیم ارتفاع و شیب کندوهای زنبور عسل از زمین جهت جلوگیری از ورود باران به کندو، تهیه بستر کشت برای کاشت محصولات پاییزه، کنترل دما و رطوبت در سالن های پرورشی توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ ضمن اشاره به وضعیت جوی ذکر شده آورده است: در این شرایط آب و هوایی اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی و داربست‌ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای بویژه در نواحی کوهستانی، پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط (ترجیحا پرهیز) از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، تسریع در برداشت محصولات کشاورزی، تنظیم ارتفاع کندوهای زنبور عسل از سطح زمین، آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف‌گیر مدنظر قرار گیرد.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
X
آگهی تبلیغاتی