×
بین الملل
شناسه خبر : 200712
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/03 ساعت 10:28

ربحی حلوم*

وتوی قطعنامه آتش‌بس از سوی آمریکا چراغ سبزی به کشتار هولناک «بیت‌لاهیا»

«ربحی حلوم» به شدت از واکنش منفعلانه جامعه جهانی در قبال پاکسازی و نسل کشی وحشیانه رژیم صهیونیستی در چهاردهمین ماه متوالی در نوار غزه انتقاد کرد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: سیاستمدار فلسطینی و دیپلمات کهنه‌کار ضمن انتقاد شدید از سکوت جامعه جهانی به ویژه کشورهای عربی در قبال نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، وتوی قطعنامه آتش‌بس از سوی آمریکا را چراغ سبزی به کشتار هولناک «بیت‌لاهیا» دانست.

به گزارش  خبرگزاری شهاب، «ربحی حلوم» به شدت از واکنش منفعلانه جامعه جهانی در قبال پاکسازی و نسل کشی وحشیانه رژیم صهیونیستی در چهاردهمین ماه متوالی در نوار غزه انتقاد کرد.

وی افزود: همه باید بدانند که تاریخ به احدی رحم نخواهد کرد و ننگ سکوت و خواری گریبانگیر همه سکوت کنندگان و کرنش‌کنندگان در برابر دشمن اشغالگر خواهد شد.

حلوم به کشتار روز پنجشنبه گذشته رژیم صهیونیستی در بیت لاهیا که شهادت ۶۶ نفر و زخمی و مفقود شدن دهها نفر را به دنبال داشت، اشاره و اضافه کرد که این جنایت هولناک ۲۴ ساعت پس از مانع تراشی آمریکا در مسیر صدور قطعنامه برقراری آتش بس رخ داد و اگر این کشور از حق وتو خود علیه این قطعنامه استفاده نمی‌کرد، این رویداد رخ نمی داد.

وی ادامه داد: وتوی آمریکا به مثابه چراغ سبزی به سردمداران رژیم صهیونیستی بود تا به جنایات شنیع خود ادامه دهند.

این سیاستمدار فلسطینی بیان کرد: این اقدامات دلیلی قاطع برای مشارکت مستقیم دولت آمریکا در جنگ و اقدامات ضدبشری اشغالگران و بر خلاف همه اراجیفی است که دولت آمریکا می گوید. بیانیه های این کشور با تحرکات عملی آن در تضاد است.

وی تصریح کرد: در برابر این اوضاع و احوال و حمایت بی دریغ آمریکا از اشغالگران، کشورهای عربی و اسلامی باید مسئولیت پذیری بیشتری در برابر دشمن صهیونیستی داشته باشند و روابط خود را با حامیان جنگ متوقف کنند.

به گزارش ایرنا، آمریکا در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی، پیش نویس قطعنامه ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی در غزه و آزادی همه اسرا بود، بار دیگر وتو کرد. در رای گیری که صبح چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت انجام شد، ۱۴ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت به قطعنامه پیشنهادی رای مثبت دادند.

هیچ یک از اعضای شورای امنیت به این قطعنامه رای ممتنع ندادند، اما آمریکا با رای منفی خود، آن را وتو کرد.

۱۰ عضو منتخب شورای امنیت شامل کشورهای الجزایر، اکوادور، ژاپن، موزامبیک، مالت، کره جنوبی، سیرالئون، اسلونی، سوئیس و گویان پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده‌ بودند که خواستار آتش‌بس فوری، بی‌قید و شرط و دائم شده بود.

کشور گویان از اعضای غیردائم شورای امنیت درخواست کرده که پیش نویس قطعنامه آتش بس غزه به رهبری ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل به رنگ آبی درآید و رای گیری حداکثر تا روز چهارشنبه ۲۰ نوامبر انجام شود.

این چهارمین بار است که آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را در حمایت از رژیم اسرائیل وتو می کند.


کلید واژگان
آتش بسقطعنامه‌وتو
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
ترکیه: دارایی‌های نظامی اسرائیل در سوریه را هدف قرار ندادیم
قطر آمریکا را به بازنگری در اتحاد امنیتی پس از «خیانت» واشنگتن تهدید کرد
حماس: عملیات طولکرم پافشاری جوانان فلسطین بر مقاومت است
تراشه جدید هوش مصنوعی که با نور کار می‌کند
حزب‌الله تکذیب کرد؛ هیچ‌گونه فعالیتی در خاک سوریه نداریم
رئیس‌جمهور: محله‌ها و مساجد نقش کلیدی در حل مشکلات مردم دارند
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر
حضور امشب وزیر خارجه در تلویزیون
کمیته انضباطی پرسپولیس و سپاهان را جریمه کرد
پیام قاطع مصر به آمریکا پس از حمله به قطر: تجاوز به کشورمان را تحمل نخواهیم کرد
ممنوعیت تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران
آغاز رزمایش مشترک اعضای بریکس با عنوان «اراده برای صلح 2025»
هشتمین اجلاس وزرای گفت‌وگوی راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیج فارس در سوچی آغاز شد
سفیر انگلیس در آمریکا برکنار شد
رشد همکاری‌های استراتژیک ایران و چین در اوج روابط دوطرفه
یک شهرک مسکونی اصفهان به دلیل فرونشست تخلیه شد
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
درخشش فیلم کوتاه «رَمی» در جشنواره جهانی فیلم کوتاه آمریکا
برخورد گسترده با قاچاقچیان؛ انهدام 1700 باند موادمخدر در ایران
359 دشت ایران در خطر فرونشست هستند
فون در لاین بر ضرورت محدودیت‌های تجاری و تحریم علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
ستاره استقلال بازی اول لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
نورنما | خودرو سواری به داخل رستوران رفت
کشته شدن 19 عنصر طالبان پاکستانی در نزدیک مرز افغانستان
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
X
آگهی تبلیغاتی