×
سیاسی
شناسه خبر : 200615
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/02 ساعت 14:41

خاتمی: باید فاتحه سازمان ملل خوانده شود/ گرانی‌ها به نظام ضربه می‌زند

خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: اینکه بگویید ما باید این کالاها را گران کنیم حالا عده‌ای ناراضی می‌شوند، بشوند. این منطق درست نیست. مردم سرمایه‌های عزیز نظام بوده، هستند و خواهند بود.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به روز ۵ آذر با نام روز بسیج و اعلان آن توسط امام راحل در سال ۵۸ گفت: جدا بسیج شجره طیبه است و خداوند در آسمان فرشتگانی را دارد و در زمین آنها که شبیه فرشتگانند بسیجیان عزیز هستند.

وی با بیان اینکه بسیجیان برای جهان اسلام الگو شدند و هرجا رفته‌اند عزت به آنجا رفته است، افزود: بسیج به فلسطین رفت و مقاومت جانانه غزه را آفرید. به این قهرمانان خدا قوت می‌گوییم که تاکنون ۴۴ هزار شهید داده‌اند و همچنان مقاوم ایستاده‌اند.

امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به اینکه بسیج به لبنان رفت و در حملات رژیم جلاد صهیونیستی ۴۰۰۰ شهید داد، تصریح کرد: بسیجیان مبنای قرآنی بسیج را حفظ کنند.

سید احمد خاتمی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه به دیدار حوزوی مقام معظم رهبری با طلاب جامعة الزهرا اشاره کرد و افزود: ایشان سخن از تحول در حوزه و توجه به مسائل نوآمد و جدید داشتند.

وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه و مراجع عظام تقلید که از جمله آنان مقام معظم رهبری هستند در عرصه تحول گام‌های ستودنی برداشته‌اند، تصریح کرد: انتظار این است که گام‌های تحول با توجه به توصیه‌های رهبر انقلاب شتاب بیشتری پیدا کند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران گفت: با این مصوبه باید بگوییم که فاتحه سازمان ملل خوانده شد و دیگر سازمان ملل چه رویی دارد در برابر جهانیان سر بلند کند؟ وقتی علیه کشوری که از مظلوم حمایت می‌کند بیانیه می‌دهد و ظالم آن را امضا می‌کند چه بخواهید چه نخواهید همین‌هاست که مرگ بر اسرائیل را ماندگار می‌کند.

وی در ادامه به بیانیه شورای حکام انرژی اتمی و آمریکا و انگلیس علیه ایران اشاره کرد و گفت: انتظار است سیاست خارجی فعال نظام اسلامی جواب کوبنده‌ای به این بیانیه بدهد.

خاتمی تصریح کرد: دنیا و با بصیرت‌های ایران بدانند که این بیانیه حمایت از رژیم صهیونیستی است و شورای حکام انرژی اتمی خواسته است که بگوید در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند.

وی با اشاره به شکل‌گیری پویش ایران همدل افزود: آفرین بر این ملت که اسلام را سرافراز کردند و چه پویش جانانه‌ای که نماد آیات جهاد با مال و انفاق با مال است. با این پویش شروع شده و ادامه دارد.

خطیب جمعه تهران افزود: این پویش مبنای قرآنی دارد که ما یک امت هستیم. یعنی خوشحالی جهان اسلام خوشی ماست و غم جهان اسلام غم ماست.

خاتمی در ادامه به حضور مسئولان کشورمان در میدان جهاد اشاره کرد و گفت: امروز لبنان میدان جهاد است و بر خود بالیدم در کشوری زندگی می‌کنم که رئیس مجلس آن با هواپیمایی که خودش هدایت می‌کند وسط میدان جنگ می‌رود و همچنین رئیس سابق مجلس و مشاور کنونی مقام معظم رهبری در اوج جنگ به سوریه می‌رود و موشک هم می‌خورد. که این‌ها چیز کمی نیست و جای تجلیل و تشکر دارد.

وی ادامه داد: اینکه وزیر خارجه در جنگ به لبنان می‌رود و عموم مردم  به کمک می‌آیند و آنچه در توان دارند به میدان می‌آورند، حضور در میدان جهاد است.  برای من آنچه مطرح است حق است و حق را هر جا ببینم تجلیل و تشکر می‌کنم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا و موضع ایران در این رابطه گفت: موضع ایران روشن است برای ما مهم نیست چه کسی در آمریکا روی کار می‌آید دموکرات یا جمهوری خواه آنچه برای ما مهم است ادب قرآنی است یعنی ما نه ظلم می‌کنیم و نه زیر بار ظلم می‌رویم.

خاتمی با بیان اینکه آمریکا ظالم است و اقدامات اخیرش وحشی‌گری‌ست، تصریح کرد: امام فرمودند که تا آمریکا آدم نشود رابطه برقرار نمی‌کنیم و امام درست گفت که آمریکا شیطان بزرگ است و شیطان اهل آشتی با بشریت نیست و آنچه الان می‌بینیم نشان می‌دهد دموکرات و جمهوری‌خواه آدم بشو نیستند و نشانه‌ای از آدمیت از آنها دیده نمی‌شود و همین راز نفرت دنیا و مردم ایران از آمریکا است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران به گرانی‌های این روزها اشاره کرد و گفت: ما این گرانی‌ها را در دولت شهید رئیسی هم از همین تریبون اعلام کردیم چون برای ما حفظ نظام مهم است این گرانی‌ها به نظام ضربه می‌زنند.

وی با اشاره به اینکه منطق ما این است که سرمایه این نظام مردم هستند، افزود: به عنوان خطیب جمعه می‌گویم مسئولان محترم هرچه در توان دارید به داد این مردم برسید این مردم خوب که در همه عرصه‌ها این چنین همکاری می‌کنند. علاوه بر آن اگر کاری نمی‌کنید لااقل نمک روی زخم مردم نپاشید چون  اینکه بگویید ما باید این کالاها را گران کنیم حالا عده‌ای ناراضی می‌شوند، بشوند. این منطق درست نیست. مردم سرمایه‌های عزیز نظام بوده، هستند و خواهند بود.

امام جمعه موقت تهران در بخشی از خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز با بیان اینکه بر اساس تعالیم قرآن از ابتدای مسیر الهی دشمنان به دنبال نابودی دین بوده‌اند، افزود: خدا نخواسته و نخواهد گذاشت و دین آینده دنیا، دین الهی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از موارد مورد تاکید قرآن هوشیاری دائم است، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که دشمن کوتاه نمی‌آید و ثبات و مقاومت داشته باشیم که در قرآن بر آن تاکید می‌شود. چرا که قرآن می‌فرماید وقتی با یک گروه که قصد درگیری با شما را دارد مثل کوه بایستید مطمئن باشید با مقاومت پیروز خواهید شد.

خاتمی راه دیگر قرآن برای با مبارزه با دشمن را پرهیز از تفرقه دانست و توضیح داد: کشمکش سبب آبروریزی می‌شود و باید در این مسیر به ریسمان الهی چنگ انداخت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
X
آگهی تبلیغاتی