×
اجتماعی
شناسه خبر : 200048
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 16:07
زمان ثبت‌نام حج 1404 اعلام شد

زمان ثبت‌نام حج 1404 اعلام شد

شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام کرد: پنجم آذرماه پیش ثبت‌نام از افراد واجد شرایط تشرف به حج 1404 آغاز می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: غلامرضا رضایی، معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت در این شورا گفت: اطلاعیه پیش‌ ثبت‌نام حج، سه‌شنبه (۲۹ آبان) منتشر و جزئیات پیش ثبت‌نام از دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری اعلام خواهد شد.

معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه هزینه اولیه که به صورت علی‌الحساب خواهد بود ۱۵۰ میلیون تومان است، گفت: با مشخص شدن مبلغ نهایی حج که بستگی به نرخ ارز و برخی هزینه‌های ریالی دارد، باقی‌مانده این مبلغ به متقاضیان دارای اولویت ثبت‌نام اطلاع رسانی خواهد شد.

تکلیف نرخ ارز حج مشخص شد

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای تعیین نرخ ارز از موافقت با اختصاص آن به نرخ مبادله‌ای خبر داد و گفت: در این ارتباط قراردادی بین بانک مرکزی و سازمان حج و زیارت به امضاء خواهد رسید.

رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: درباره تامین هواپیما نیز با توجه به امکانات شرکت هواپیمایی هما درحال پیگیری هستیم.

سهمیه عمره رجب و شعبان از هفته آینده باز می‌شود

نصراله فرهمند، مدیرعامل شرکت عمره سعادت نیز با ارائه گزارشی از اعزام معتمرین، شرایط سفرهای عمره را خوب توصیف کرد و به تصمیمات جدید برای ارائه خدمات مطلوب‌تر پزشکی و درمانی به عمره گزاران در سرزمین وحی اشاره کرد.

رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه از بعد از موسم حج تا به امروز، ۵۳ هزار و  ۸۴۰ نفر در قالب کاروان‌های عمره به سرزمین وحی اعزام شده‌اند، اظهار کرد: متقاضیان با توجه به اینکه سهمیه ماه‌های رجب و شعبان از هفته آینده در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت، می‌توانند برای اعزام در این ماه‌ها اقدام کنند.

گرایش به سفر ارزان‌قیمت عراق بیشتر شده است

حمیدرضا محمدی، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در این شورا، با اشاره به اینکه برای اعزام آبان‌ماه به عراق از ۳۸ هزار و ۵۸۰ نفر ثبت‌نام شد، گفت: برای آذرماه نیز تاکنون برای ۴۴ هزار نفر ظرفیت ایجاد شده و ایجاد ظرفیت و ثبت‌نام از زائران ادامه دارد.

او با بیان اینکه گرایش به سمت گروه‌های ارزان‌قیمت برای سفر به عراق بیشتر شده است، به اعزام ۲۴۶ هزار و ۵۰۰ نفر تا پایان آبان ماه به عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: بیشتر ثبت‌نام‌ها و اعزام‌ها در قالب سفر هفت شبه بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز بر لزوم فعال شدن هر چه بیشتر استان‌ها در حوزه اعزام زائر به عتبات عالیات تاکید کرد و گفت: مدیران سازمان حج در استان‌ها باید از راهکارهای مناسب برای جذب سایر مدیران که سهم قابل توجهی در سفرهای زیارتی دارند، بهره ببرند.

به گزارش ایسنا، نواب بیان کرد: همه مدیران تجربیاتی دارند که می‌تواند در اعزام زائران به عراق مورد استفاده قرار گیرد و با احصاء اشکالات، جذب سایر مدیران و استفاده از شیوه‌های مختلف می‌توان اعزام زائران را افزایش داد و کارها را در چارچوب بهتری پیش برد که به افزایش رضایمندی زائران منجر شود.  


کلید واژگان
حجثبت نامسال 1404
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خروش مردم سویدا علیه اسرائیل / تظاهرات گسترده در جنوب سوریه
هشدار گوترش به ترامپ درباره ونزوئلا و اوکراین
ترکیه اعلام نیاز به گاز روسیه و ایران را علنی کرد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا
سازمان ملل: نیازهای بشردوستانه افغانستان همچنان بالا است
ادامه حمایت‌های غرب از ارتش اوکراین
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
حملات دوباره عربستان به شهر مرزی صعده در یمن
درگذشت احمدعلی دهقانی؛ هنرمندی که نشان درجه یک هنر داشت
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
راه‌اندازی اولین سامانه دفاعی موشک بالستیک آلمان
دستور پزشکیان برای تسریع در توسعه پروژه‌های ریلی حومه تهران
هشدار درباره آمار معلولیت 4 هزار نفری تصادفات جاده‌ای
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + عیادت رئیس جمهور
افشاگری معاریو؛ آمریکا پهپادهای ایرانی را کپی کرد
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
ادعای تازه ناتو : چین سلاح روسیه در جنگ اوکراین را تأمین می‌کند
تبعید مادورو به قطر؛ سناریوی تازه ترامپ برای ونزوئلا
ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین
عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی
کرملین جزئیات سفر پوتین به هند را اعلام کرد
کدام خودروها در تهران از شنبه حق تردد ندارند؟
بازیگر ایرانی به جمع داوران جشنواره فیلم روتردام پیوست
تصمیم نهایی اروپا برای پایان وابستگی به گاز روسیه
تکرار ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی
ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک
نخست‌وزیر بلژیک: شکست روسیه امکان‌پذیر نیست
تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس
کیم کئون هی به 15 سال زندان محکوم می‌شود
دیپلمات ارشد انگلیس: حامی دیپلماسی با ایران هستیم
مدال برنز برای امیرمحمد اشرافی
تصویب مجوز سامانه معامله برخط طلا و نقره
واکنش قاهره به ادعاهای کذب درباره بازگشایی گذرگاه رفح
خط قرمز ایران درباره خلیج فارس و تنگه هرمز
لحظات تحویل دادن جسد یک اسیر صهیونیستی + تصاویر
چرا چین، مقصد رییس جمهور فرانسه شد؟
ایتالیا: توافق معتبر با ایران ضرورت دارد
تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا
باکو سرکنسول جدیدش را به تبریز فرستاد
ابلاغ استفاده از 6 هزار شناور برای تقویت صیانت از دریا
عارف: نگاه دقیق راهبردی، لازمه توسعه علم و فناوری است
ادامه فعالیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه
افزایش عجیب مراجعه بیماران قلبی به اورژانس در روزهای آلوده
ابوالفضل زندی قهرمان تکواندو جهان شد
تغییر ساعت دیدار تراکتور و استقلال خوزستان
استرداد دو متهم به قتل توسط پلیس بین الملل
بازیگر فیلم «نُه» درگذشت
سفیر جدید آلمان در ایران مشخص شد
آمریکا پهپادهای نسخه‌برداری شده از طراحی ایرانی را مستقر کرد
شرایط جدید دریافت ارز مسافرتی اعلام شد+ جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی