×
اقتصادی
شناسه خبر : 199960
تاریخ انتشار :

نماینده مجلس: درخواست ما از دولت رفع فیلترینگ است

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه درخواست ما از دولت رفع فیلترینگ است، گفت: استفاده از فیلترشکن هزینه های زیادی برای مردم به دنبال داشته است و اهداف فیلترینگ با وجود مافیای فیلترشکن به هیچ عنوان محقق نشده است.

نورنیوز-گروه‌اقتصادی: نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس گفت: فیلترینگ نه تنها به مردم بلکه به دولت هم آسیب زده است لذا مخالف فیلترینگ هستم و معتقدم رفع فیلترینگ هرچه سریعتر باید انجام شود.

محمد بهرامی با اشاره به تلاش و اقدامات دولت جهت رفع فیلترینگ و استفاده عادلانه مردم از ارتباطات آزاد و قانونمند، گفت: امروز اینترنت نقش مهمی در زندگی انسانها دارد و بخش زیادی از مشاغل و کسب و کارهای اینترنتی در حوزه پلتفرم ها در بستر اینترنت انجام می شود که دولت چهاردهم با توجه درست به این موضوع در تلاش برای رفع مشکلات آن است.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به موضوع تجارت الکترونیک در توسعه اقتصاد کشور، بیان داشت: فضای اینترنت و پلتفرم ها فضای مناسبی برای معرفی خدمات و کسب و کارهاست و در جذب مشتری بسیار تاثیر گذار است در چنین شرایطی اگر دولت رفع فیلترینگ را انجام دهد این کسب و کارها و شرکت های دانش بنیان مجال بیشتری برای توسعه و پیشرفت پیدا می کنند.

بهرامی با بیان اینکه استفاده از فیلترشکن هزینه های زیادی برای مردم به دنبال داشته است و اهداف فیلترینگ با وجود مافیای فیلترشکن به هیچ عنوان محقق نشده است،گفت: رفع فیلترینگ از وعده‌های صریح دولت چهاردهم پیش از پیروزی در انتخابات بوده و رئیس جمهور و وزیر ارتباطات همچنان بر تحقق آن تأکید دارند که البته بر اساس گفته‌های ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، رفع فیلترینگ به‌طور جدی در دستور کار دولت قرار گرفته است و با پیگیری آن در شورای عالی فضای مجازی به مراحل انتهایی خود نزدیک شده است که امیدواریم این موضوع هر چه سریعتر عملیاتی شود.

نماینده مردم بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همان طور که رییس جمهور هم گفتند بنای دولت توسعه آموزش و تولید محتواهای فرهنگی به ویژه برای نوجوانان و جوانان است، برخلاف برخی ادعاهای مطرح شده طرح دولت برای رفع فیلترینگ به معنای رها کردن فضای مجازی نیست بلکه موجب تقویت حکمرانی در این حوزه است که امیدواریم این موضوع با توجه به همه جوانب آن هر چه سریعتر انجام شود.

وی با بیان اینکه درخواست ما از دولت رفع فیلترینگ است، گفت: فیلترینگ نه تنها به مردم بلکه به دولت هم آسیب زده است لذا مخالف فیلترینگ هستم.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان در نشست روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه هیات دولت درمورد رفع فیلترینگ بیان داشت: نتایج ارزیابی‌های علمی و تحلیل اثرات اجتماعی فیلترینگ نشان می‌دهد که هیچ یک از اهداف این طرح محقق نشده بلکه مضرات و مشکلات دیگری نیز ایجاد کرده، اما تعجب‌آور است که ما همچنان نسبت به ادامه این روند پرضرر و بی‌نتیجه اصرار داریم. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت‌نام سفر حج عمره 1404 از فردا آغاز می‌شود +‌جزئیات اعزام
ایران‌خودرو 3 خودروی جدید را به طرح فروش فوری اضافه کرد +لینک سایت
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(61) «بَروات»
«تله مرگ» در غزه؛ پشت پرده کمک‌های اسرائیلی-آمریکایی فاش شد +فیلم
آمادگی شبانه‌روزی کنسولگری‌های ایران برای خدمت به زائران اربعین از زبان عراقچی
سرژ اوریه رسماً پرسپولیسی شد
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
آتش‌سوزی بیمارستان قائم مشهد بدون تلفات خاموش شد + فیلم
بقایی اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و متحدانش را قاطعانه رد کرد
برنامه مسابقات امروز جمعه 10 مرداد +پخش زنده
صهیونیست‌ها برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی برنامه‌ریزی می‌کنند
افشاگری استاد برجسته آمریکایی از اهداف پنهان اسرائیل در منطقه
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 10 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
گزارش تصویری | جنگ روسیه و اوکراین ، میدانی برای هماوردی پهپاد ها
احضار مهروز ساعی و نایب‌رییس فدراسیون تکواندو به وزارت ورزش
شناسایی 1000 نفر با گروه خونی نادر در کشور/نحوه پایش سلامت خون‌های اهدایی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی به کجا رسید؟
رونمایی همراه اول از بسته خدمات دیجیتال ویژه زائران اربعین
عروس و دامادهای امسال بدون نوبت به عمره می روند
مصرف آب تهران در حدود 8 درصد کاهش یافت
تابش پرتوی فرابنفش در چه ساعاتی شدیدتر است؟
انتقال هوایی کمک‌ها یک نمایش فریبنده، تحقیر مردم و بازی با جان مردم غزه است
رئیس جمهور: دولت پای مردم و کشور ایستاده است
قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید
فنلاند و پرتغال هم کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
هشدار راهور به زائران اربعین/ توقف در راه‌های منتهی به مهران ممنوع است
هشدار حماس درباره شرایط فاجعه بار اسرای فلسطینی
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
حمله به دفتر روزنامه «نیویورک‌تایمز»
ثبت نام اربعین از مرز یک میلیون و 600 هزار نفر گذشت
اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان مرداد
سرپرست سفارت ایران در کابل پاسخ داد؛ اخراج یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستان
حقوق بازنشستگان تناسبی با تورم ندارد
مخفی شدن سارق دارای پابند الکترونیکی در کانال کولر
زلنسکی خواستار تغییر رژیم در روسیه و مصادره دارایی‌های مسکو شد
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404
هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت
ازسرگیری پروازهای مستقیم ایرفلوت روسیه از مسکو به تهران از 15 مرداد
گوگل از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران زیر 18 سال استفاده می‌کند
سفارت ایران در پاکستان اخبار جعلی درباره صدور روادید را تکذیب کرد
جزییات نرخ جدید حق بیمه درمانی اعلام شد
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
نشست وزیران خارجه سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو
95 درصد کشتی‌ها از پهلوگیری در بندر ایلات امتناع می‌کنند
فرونشست و بحران آب نتیجه توسعه بدون توجه به محیط زیست است
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: تهران در آستانه بحران جدی آب / چمن‌کاری ممنوع!
ایران رکورد دمای زمین را شکست/ امیدیه با 51 درجه، داغ‌ترین نقطه کره زمین
در صورت گم‌شدن گذرنامه اربعین در عراق چه کنیم؟
X
آگهی تبلیغاتی