×
بین الملل
شناسه خبر : 199887
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 14:16
استیصال مقامات رژیم اسرائیل از ناتوانی در  نابودی حماس و حزب‌الله

عماد خشمان*

استیصال مقامات رژیم اسرائیل از ناتوانی در نابودی حماس و حزب‌الله

مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ دچار سرخوردگی و استیصال شده‌اند. آنها نه حماس را نابود کرده و نه نیروهای مقاومت را از بین برده و نه توانسته‌اند اسیران را آزاد و نه امنیت برای شهرک نشینان اطراف غزه فراهم کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تحلیلگر امور سیاسی لبنان از اوضاع نابسامان ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه جنوب لبنان و غزه و ضربات دردناک مقاومت سخن گفت و افزود: طی روزهای آتی، شاهد ورود موشک های جدید، ویرانگر و با برد بالای حزب الله به عرصه نبرد خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «عماد خشمان» گفت: دشمن صهیونیستی و آمریکا درباره عملیات زمینی در نوار غزه و جنوب لبنان سرخورده هستند و از شکستی به شکست دیگر می‌رسند و به سبب سلحشوری رزمندگان مقاومت در صحنه جنگ، شمار زیادی از نظامیان و افسران ارتش اشغالگر به هلاکت رسیده یا زخمی شده اند.

وی افزود: مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ دچار سرخوردگی و استیصال شده‌اند. آنها نه حماس را نابود کرده و نه نیروهای مقاومت را از بین برده و نه توانسته‌اند اسیران را آزاد و نه امنیت برای شهرک نشینان اطراف غزه فراهم کنند.

تحلیلگر امور سیاسی لبنانی تصریح کرد: در جنوب لبنان دشمن کاری از پیش نبرده و این با وجود به کارگرفتن همه توان و لشکرکشی رژیم صهیونیستی علیه حزب الله است.

خشمان ادامه داد: با وجود به کار گیری نیروهای زیاد و حمایت هوایی گسترده و حملات ویرانگر اما حزب الله ضربات دردناکی به نظامیان اشغالگر وارد کرده و روزانه شاهد هستیم که صهیونیستها از حادثه سخت در شمال و حتی در جنوب حرف می‌زنند که بیانگر کشته و زخمی شدگان ارتش دشمن است.

وی تاکید کرد: دشمن شکست سختی در تحقق اهداف خود در عملیات جنوب لبنان متحمل شده و نتوانسته تهدید موجود در این جبهه از سوی حزب الله را از بین ببرد و امنیت شهرک نشینان در منطقه الجلیل در شمال سرزمین های اشغالی را فراهم کند.

این تحلیلگر لبنانی اضافه کرد: حزب الله با قدرت و در مدت زمان کوتاهی توان خود را بازیافته و کنترل امور را به دست گرفته است.

رزمندگان مقاومت به ضربات مهلک خود علیه دشمن صهیونیستی ادامه می دهند

خشمان گفت: علت تحرکات دیپلماتیک آمریکا برای آتش بس به ویژه در جبهه شمال کاهش فشار و فرسایشی است که رژیم صهیونیستی متحمل می شود و طبق معمول هم واشنگتن منافع اسرائیل را مدنظر قرار می دهد. طرح های مطرح شده و شروط و بندهای آن به گونه ای است که مقاومت فلسطین و لبنان نمی‌توانند با آن موافقت کنند و این را آمریکا هم می داند. بنیامین نتانیاهو هم آماده دادن امتیاز به دولت کنونی آمریکا نیست و منتظر ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید و دادن این توافق به آن به عنوان هدیه است.

وی اعلام کرد: روزها و هفته های آتی شاهد تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و کشتارهای آن علیه مردم بی دفاع خواهیم بود، تا فلسطینیان و لبنانی ها به شروط مورد نظرش تن دهند. آنچه از طرح های آمریکایی و اسرائیلی درباره لبنان می شنویم، جدا از آنچه میان آمریکا و اسرائیل می گذرد، نیست.

این تحلیلگر مسائل سیاسی به تداوم نبرد در غزه و لبنان و حمایت جبهه های پشتیبان از یمن و عراق تا سوریه اشاره و اضافه کرد: طی روزهای آتی شاهد پایداری مبارزان و جنگ حماسی آنها خواهیم بود و آنها کلید میدان را در دست و در غزه و جنوب لبنان اوضاع را تحت کنترل دارند و به ضربات دردناک خود به دشمن و هلاکت و زخمی کردن نظامیان صهیونیست ادامه می‌دهند. شاهد ورود موشک های جدید از سوی حزب الله به عرصه میدانی از حیث برد و توان ویرانگری آن هستیم که پایگاههای نظامی و امنیتی و مراکز مهم دشمن را هدف قرار می دهند که آخرین مورد آن، حمله به مقر وزارت جنگ در تل آویو بود. همچنین رزمندگان حزب الله به حملات دشمن صهیونیست در روستاهای مرزی جنوبی لبنان و انهدام تجهیزات جنگی اشغالگران ادامه می دهند.

افزایش مهاجرت معکوس صهیونیست ها

خشمان افزود: مقاومت منطقه الجلیل را به منطقه ای ناامن تبدیل کرده است. شاهد افزایش مهاجرت معکوس صهیونیستها از سرزمین های اشغالی به کشورهایی که از آن آمده اند، هستیم و این فراتر از پیش بینی ها بوده است. شمار بیشتری از شهرک نشینان در شمال فلسطین اشغالی از این منطقه رفته اند و رژیم صهیونیستی متحمل خسارات سنگین اقتصادی شده است.جدای از آن، بحث کمبود نیرو در ارتش رژیم صهیونیستی و سر باز زدن از خدمت نظامی نیز وجود دارد.

به گزارش ایرنا، وی در پایان گفت: با توجه به این اوضاع، دشمن کودن و احمق و سران سیاسی و نظامی آن مجبور به تن دادن به اراده مبارزان خواهند شد و با پایان جنگ طبق شروط مقاومت تن خواهند داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تعطیلی دولت آمریکا باعث اعلام وضعیت اضطراری در ایالت ویرجینا شد
توصیه‌ پورمحمدی خطاب به جریانات داخلی
هشدار پلیس تهران: علت اصلی تصادفات بی‌توجهی به جلو و سرعت غیرمجاز است
پرواز 2 بمب‌افکن B-1 آمریکایی در نزدیکی ونزوئلا
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک بیل مکانیکی در جنوب لبنان
رویترز: چین خرید نفت روسیه را متوقف کرد
فیش حقوقی مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی منتشر شد/معوقات فروردین همچنان معوق
هشدار مقام آمریکایی: اگر نتانیاهو توافق غزه را ناکام بگذارد، ترامپ علیه او اقدام می‌کند
معاون اقتصادی استانداری تهران: افزایش قیمت نان در برنامه نیست
تلاش ترامپ برای گرفتن مجوز حمله زمینی به ونزوئلا
انتقاد شدید رئیس‌جمهور کلمبیا از تحرکات نظامی آمریکا در دریای کارائیب
بودجه ناکافی، سدی برای اجرای کامل برنامه شیر مدارس
نواف سلام: دیپلماسی با اسرائیل بی‌فایده بود
سرقت جواهرات از موزه لوور/سیستم حفاظتی ناکافی+ عکس جواهرات سرقت شده
سازمان ملل: یک‌چهارم مردم غزه در گرسنگی شدید به سر می‌برند
سایپا قیمت جدید 11 محصول خود را برای مصرف‌کنندگان نهایی اعلام کرد+ لیست محصولات
محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمال کشور در روز جمعه
رصدپذیری تمام مرسولات پستی در سراسر کشور
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 2 آبان
جزئیات جدید از وضعیت ستاره والیبال ایران/ کاظمی به ایران باز می‌گردد
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 2 آبان 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 2 آبان + وضعیت استان ها
گزارش‌های ضد و نقیض از پرونده پژمان جمشیدی + واکنش هنرمندان
خاورمیانه در انتظار و ابهام
رکوردشکنی قطار چینی جهان را مبهوت کرد
اشتباهی رایج درباره‌ ویتامین D
محدودیت مصرف شکر قهوه‌ای برای مبتلایان به دیابت
تغییر رنگ چشم؛ زیبایی یا تهدید؟
همه خانواده‌های سلطنتی اروپا بوی فاضلاب می‌دهند
اسامی 5 بانک ناتراز اعلام شد
حرکات خطرناک و عجیب جوان اسکیت سوار در بزرگراهی در تهران+فیلم
جدیدترین تصاویر از سریال «شیش ماهه» مهران مدیری منتشر شد
ریابکوف: غرب در موضوع ایران با بولدوزر از حقوق بین‌الملل عبور کرد
کاخ سفید: ترامپ با رئیس جمهور چین دیدار می‌کند
نامزدهای بخش ملی چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد
پیامک بانک ملی به مشتریان بانک آینده
دروازه‌بان تیم فوتبال بابل در دریا غرق شد
پزشکیان خبر داد: اجرای برنامه‌ای جامع برای احیای دریاچه ارومیه
روسیه: پاسخ ما به توقیف دارایی‌هایمان توسط اتحادیه اروپا «دردناک» خواهد بود
هواشناسی: بارورسازی ابرها معمولا منجر به از بین رفتن کل بارش می‌شود
آزادی گروگان جاسکی در عملیات غافلگیرانه پلیس
ورود دو هواپیمای نظامی روسیه به حریم هوایی لیتوانی
دستگیری سرباز خاطی مرز میلک
پیروزی سخت امیر علی‌اکبری مقابل جانسون آمریکایی
هشدار نسبت به تداوم توسعه‌طلبی استعماری رژیم صهیونیستی
مدینسکی: تبادل اجساد میان روسیه و اوکراین انجام شد
لاریجانی: غرب تصور می‌کند که با فشار اقتصادی می‌تواند تاب آوری ایران را کاهش دهد
ایروانی: رژیم اشغالگر صهیونیستی تهدیدی آشکار علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌الملل شده
رکوردشکنی در لیگ قهرمانان؛ ثبت آمار بیشترین گل تاریخ در هفته سوم
نورنما | خودروی بدون سرنشین در نقش پلیس
X
آگهی تبلیغاتی