×
سیاسی
شناسه خبر : 199775
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 18:35

پزشکیان:

شبکه توزیع انرژی متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست/ چاره‌ای جز صرفه‌جویی نداریم

رئیس‌جمهور گفت: توسعه شبکه‌های توزیع انرژی اعم از برق و گاز در کشور متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست و چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی به خصوص گاز در شرایط فعلی و سرمای هوا نداریم.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان،  امروز شنبه در نشستی با مدیران وزارت نیرو و نفت ضمن استماع گزارش سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور گفت: شرایط ناترازی انرژی کشور را صادقانه با مردم مطرح کنیم و از آنها بخواهیم که برای عبور از شرایط بحرانی فعلی قدم اول صرفه‌جویی است و برای هر پروژه‌ای که برای کاهش مصرف طراحی می‌کنید، پیوست رسانه‌ای لازم را در نظر بگیرید.

مصرف انرژی بیشتر از سه‌برابر کشورهای اروپایی در ایران منطقی نیست

رئیس جمهور ضمن اشاره به مصرف بالای انرژی در کشور افزود: این منطقی نیست که حدود سه برابر کشورهای اروپایی در کشور ما برق مصرف می‌شود. باید از تمام مسیرهایی که می‌توان مصرف را کاهش داد، بررسی و کم هزینه ترین‌ها را اجرا کنیم. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی به صرفه‌جویی انرژی در کشور کمک کرد.

رئیس جمهور ضمن تأکید بر لزوم آغاز نهضت صرفه‌جویی در کشور گفت: خود من در خانه از لباس گرم استفاده می‌کنم. دیگران هم می‌توانند این کار را انجام دهند. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی از طریق کاهش فعالیت سیستم‌های گرمایشی در انرژی صرفه‌جویی کرد تا بتوانیم برق و گاز بیشتری به خانه‌های مردم برسانیم و خاموشی‌ها هم کمتر شود.

پزشکیان اظهار داشت: ضمن این که تأکید دارم شرایط فعلی و ناترازی در حوزه انرژی را به مردم صادقانه بگوییم، معتقدم از تمام رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی و نیز از ظرفیت روحانیت و امامان جمعه برای توجیه مردم و کاهش مصرف انرژی در کشور باید بهره بگیریم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: توسعه شبکه‌های توزیع انرژی اعم از برق و گاز در کشور متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست و چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی به خصوص گاز در شرایط فعلی و سرمای هوا نداریم.

تا حد ممکن از قطع برق و گاز بپرهیزید

پزشکیان همچنین با اشاره به اهمیت حفظ برق و گاز صنایع تولیدی گفت: تا حد ممکن برق و گاز صنایع تولیدی را قطع نکنید چون فعالیت آنها منجر به تولید بیشتر و بیکاری کمتر خواهد شد.

در این جلسه وزیر نیرو با توصیفی از شرایط حاد تأمین انرژی در کشور گفت: امسال بر خلاف سال قبل سرما یک ماه زودتر آغاز شده است و در صورتی که شاهد صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز نباشیم، ممکن است فعالیت برخی نیروگاه‌های برق ما که از سوخت فسیلی استفاده می‌کنند، به دلیل عدم تأمین سوخت مورد نیاز از مدار خارج شوند.

وزیر نفت در این جلسه از افزایش تولید نفت خام در طی ۳ ماه گذشته خبر داد و گفت: گاز تحویلی به شبکه نیز در این مدت افزایش داشته است اما امسال سرما زودتر آغاز شده و شاهد افزایش مصرف هستیم.

وزیر نفت یکی از مشکلات کشور را ظرفیت پایین انتقال سوخت به مناطق سردسیر کشور عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به محدودیت شبکه‌های انتقال اعم از خط لوله، ناوگان ریلی و حمل و نقل جاده‌ای برای رساندن سوخت لازم به نیروگاه‌های شمال کشور که مناطق سردسیر هستند، در تنگنا هستیم و جلسات متعددی برای حل این مشکل برگزار کرده‌ایم.

در پایان جلسه مقرر شد که وزارت نیرو گزارش جامع و دقیقی از بحران انرژی و تنگناهای وزارت نیرو در تأمین سوخت نیروگاه‌ها به رئیس جمهور ارائه دهند و ضمن ارائه پیشنهاداتی به جلسه سران قوا تصمیمات لازم در سطح کلان اتخاذ شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 19 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 19 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
برگزاری سومین مدرسه تابستانه چین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 18 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
X
آگهی تبلیغاتی