×
سیاسی
شناسه خبر : 198935
تاریخ انتشار :

انصاری:

جمع نکردن بساط فیلترشکن‌فروش‌ها نادیده گرفتن حقوق مردم است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: فیلترشکن‌فروش‌ها با تمام توان در مقام برنامه دولت برای رفع فیلترینگ ایستاده‌اند و اگر بساط فعالیت این عده را جمع نکنیم حقوق مردم را نادیده گرفته‌ایم.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیین تکریم و معارفه سیدمحمدمهدی غمامی و روح‌الله رهامی مسئولین پیشین و جدید معاونت تحقیقات، آموزش و حقوق شهروندی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری در این مراسم یکی از آسیب‌ها و آفت‌های حکمرانی در کشورمان را برخوردهای جناحی و تنگ‌نظرانه عنوان کرد که مردم را از اندیشه‌ها و توانمندی‌های بخشی از جامعه محروم کرده است.

وی در این باره افزود: جامعه ایرانی، جامعه‌ای متکثر و متشکل از آرا، نظرات و اندیشه‌های مختلف است و هرگونه نگاه سلبی و انحصارگرا در مدیریت کشور را غیراخلاقی و غیر اسلامی می‌دانیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در ادامه معاونت تحقیقات، آموزش و حقوق شهروندی را در سازمان حقوقی کشور دارای جایگاهی ممتاز دانست و گفت: دلیل این جایگاه ممتاز نیز نقش موثر این معاونت در نیازسنجی و پژوهش و تدوین پیش‌نویس قوانین و مقررات مورد نیاز کشور است و هر مقدار در این بخش قوی، متقن و به‌موقع کار کنیم، روند قاعده‌گذاری و وضع مقررات در کشور بهبود پیدا خواهد کرد.

انصاری با قدردانی از زحمات و اقدامات صورت‌گرفته در این معاونت در ادوار گذشته اظهارکرد: ما در حال حاضر در بعضی قاعده‌گذاری‌ها درباره موضوعاتی که جدیداً وارد زندگی مردم شده عقب هستیم؛ موضوع فیلترینگ فضای مجازی گواهی بر آماده نبودن کشور برای پذیرش این ابزار جدید ارتباط جمعی است.

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه امروز ما با فیلترینگ فضای مجازی در حال برخورد با یک پدیده عقلانی و کاربردی هستیم، تصریح کرد: ما منکر آسیب‌های فضای مجازی نیستم و باید برای آسیب آن هم فکری کرد، اما اینکه مردم زندگی خود را روی این پلتفرم‌ها شکل دهند و بعد ناگهان ما با فیلترینگ زندگی آنها را بهم بریزیم و بعد آنها را به سراغ فیلترشکن فروش‌ها بفرستیم که به دلیل درآمد هنگفت با تمام توان جلوی رفع آن ایستاده‌اند، نادیده گرفتن حقوق مردم است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با ابراز تاسف از عدم اجرای سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور به‌عنوان یکی از اسناد مترقی و به رغم خوش‌بینی فراوان تدوین‌کنندگان به اجرای آن در زمان تدوین گفت: امروز ما در بخش‌های قابل توجهی از اجرای این سند دچار عقب‌ماندگی هستیم، در حالی که کشورهای رقیب ما در منطقه بسیار بیشتر از ما این سند را جدی گرفتند و با همه قوا در زمینه پیشرفت برنامه‌ریزی کردند و به میدان آمدند. خوشبختانه آقای پزشکیان با جدّیت اجرای برنامه توسعه و پیشرفت هفتم و نیز اهداف سند چشم‌انداز را در اولویت کاری دولت قرار داده و شخصاً آن را پیگیری می‌کند و مسئله حل ناترازی‌های اساسی و زیربنایی را مورد تأکید و در کانون جلسات کارشناسی با وزرا و مسئولان ذیربط قرار داده است.

انصاری برخورداری کشور از سرمایه عظیم نیروهای جوان و تحصیل کرده را زمینه امیدوارکننده در تحقق اهداف این سند عنوان کرد و افزود: امروز شما مدیران جوان که مجهز به دانش و علم روز هستید، در این زمینه مسئولیت بسیار سنگینی دارید و باید برای جبران عقب ماندگی‌ها تلاش کنید که این مهم نیز جز با انضباط اجتماعی، انضباط قانونی، تولید نرم افزارهای قانونی و قاعده‌گذاری مناسب، چابک‌سازی و واسپاری امورات به مردم محقق نخواهد شد.

پیش از سخنان حجت الاسلام والمسلمین انصاری، سیدمحمدمهدی غمامی به ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد این معاونت در دوران مسئولیت خود پرداخت.

تبیین و ترویج محتوای قانون اساسی گام نخست برای بسترسازی اجرای آنها است

همچنین بعدازظهر امروز آیین تکریم و معارفه سیداحمد ‌حبیب‌نژاد و بیژن عباسی مسئولان پیشین و جدید معاونت اجرای قانون اساسی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری در این مراسم نیز با قدردانی از همه تلاش‌های صورت گرفته در راستای ارتقای اجرای قانون اساسی در کشور در ادوار گذشته گفت: خدای متعال را شاکریم که شجره طیبه انقلاب اسلامی به رغم همه دشواری‌ها و دشمنی‌ها به بالندگی خود ادامه داده و امروز در نقطه تثبیت و توسعه است، هر چند با مشکلاتی بعضاً بزرگ هم مواجه باشد.

معاون حقوقی رئیس جمهور در آغاز سخنان خود از نقش بی‌بدیل بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در طراحی نظام جمهوری اسلامی ایران تجلیل کرد. همچنین از دوراندیشی و مدیریت در خور ستایش تدوین کنندگان، تنظیم کنندگان و تصویب کنندگان قانون اساسی در شرایط بسیار دشوار ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، خصوصاً نقش موثر شهید بهشتی و مرحوم حسن حبیبی در تدوین و تصویب قانون اساسی تجلیل به عمل آورد.

انصاری در ادامه تأکید کرد: قانون اساسی در تمام نظامات سیاسی به عنوان میثاق ملی و تنظیم‌کننده روابط و حقوق ملت-دولت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قانونی مترقی، مبتنی بر مردم سالاری و جامع مزایای دموکراسی و احکام انسان‌ساز و تعالی‌بخش اسلام است.

وی افزود: قانون اساسی در فصول مختلف خود به حقوق اساسی مردم، روابط حاکمیّت و ملت، نظامات و روابط مطلوب در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاست داخلی، سیاست بین‌الملل، نظام اداری کارآمد، عدالت و تأمین اجتماعی، فرهنگ و آموزش و دیگر عرصه‌های حکمرانی مطلوب پرداخته که تبیین و ترویج آن گام نخست برای بسترسازی اجرای آنها است.

انصاری در ادامه با بیان اینکه تاکنون اقدامات بسیار خوبی در زمینه اجرای قانون اساسی صورت گرفته اما با نقطه مطلوب فاصله بسیاری دارد، اظهارکرد: متاسفانه از یک سو موانعی تحمیلی از سوی دشمنان بر سر راه بوده و از سوی دیگر موانع خودساخته از جمله برداشت‌های نادرست و سلیقه‌ای از قانون اساسی دوگانه‌هایی در افکار عمومی به وجود آورده که نیازمند اصلاح است.

پیش از سخنان انصاری، سیداحمد حبیب‌نژاد معاون پیشین اجرای قانون اساسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری گزارشی از اقدامات انجام شده در دوران مسئولیت خود ارائه کرد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی