×
اجتماعی
شناسه خبر : 198904
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/20 ساعت 15:04
مدارس مسجد محور مجوز فعالیت ندارند

مدارس مسجد محور مجوز فعالیت ندارند

سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: تاکنون هیچ مدرسه مسجد محوری مجوز از وزارت آموزش وپرورش را دریافت نکرده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از مساجد به عنوان پایگاههای فرهنگی و اجتماعی برای تربیت نسل آینده یاد کرد و گفت: هیچ مجوزی برای فعالیت مدارس مسجدمحور صادر نشده است.

مجلس یازدهم سال گذشته در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی موضوع ایجاد مدارس مسجدمحور را پیگیری کردند اما به تصویب نهایی نرسید.

با این وجود طی ماههای گذشته، شهروندان در فضای مجازی شاهد تبلیغ برخی مدارس غیردولتی با مضمون مدارس مسجد محور هستند؛ حتی فهرستی از این مدارس نیز با اسامی و مشخصات مدرسه اعم از نشانی و شماره تماس و اطلاعات مربوط به پایه تحصیلی دانش آموزان در شبکه های اجتماعی و پایگاههای اینترنتی منتشر شده است.

برخی از این مدارس در تبلیغات خود تاکید دارند که از آموزش و پرورش مجوز دریافت کرده اند و دروس ارایه شده در این مدارس نیز مورد تایید این وزارتخانه است. با این وجود سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش که متولی صدور مجوز فعالیت مدارس غیردولتی در کشور است، چنین ادعایی را بارها رد کرده است و اعلام داشته که تاکنون هیچ مدرسه مسجد محوری مجوز از وزارت آموزش وپرورش را دریافت نکرده است.

در این راستا، احمد محمودزاده رئیس مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش روز یکشنبه بار دیگر اعلام کرد: مساجد پایگاه های فرهنگی و اجتماعی بسیار ارزنده و خوبی برای تربیت نسل آینده هستند که وزارت آموزش و پرورش برای استفاده از ظرفیت های بالقوه مساجد در برنامه های تربیتی خود استقبال می کند اما مجوزی برای فعالیت مدارس مسجد محور صادر نشده است.

وی افزود: با توجه به تاکیدات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اسناد بالادستی مبنی بر توجه به تنوع محیط های یادگیری، می‌توان مساجد را به عنوان یکی از بهترین و برترین محیط‌های یادگیری دانست که طرح تعامل و ارتباط بین مسجد و مدرسه و همکاری های تربیتی و فرهنگی و تلفیق این دو پایگاه اجتماعی در مسیر آموزش و تربیت نوجوانان و دانش آموزان بسیار مفید و ثمر بخش است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری، گفت: هموار کردن مسیر برای کارهای ارزشمند خیرین و انسان‌های خیرخواه می‌تواند بهترین نتایج را به همراه داشته باشد و باید تفکر خیر اندیشی و خیرخواهی را از همین دوران در دانش آموزان نهادینه کنیم.

محمودزاده با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این سازمان اظهار کرد: احیا و بازنگری قوانین تاسیس مدارس غیردولتی از جمله مهمترین اقدامات سال‌های اخیر بود که امیدواریم با ریل گذاری های صورت گرفته، شاهد نتایج مثبت آن در آینده نزدیک باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به حقوق قانونی معلمان و همکاران مداررس غیر دولتی، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا با حمایت‌های دولت چهاردهم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بخشی از حق بیمه معلمان در مدارسی که حداقل دانش آموز و شهریه نازلی دارند، تامین شود که در صورت تصویب و حمایت‌های لازم می‌تواند قدم کوچکی در مسیر حمایت از حقوق معلمان مدارس غیردولتی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ماموریت همگی ما در راستای ارتقا کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس است، تصریح کرد: ظرفیت‌های ناشناخته و بسیار بالایی در حوزه مشارکت ها وجود دارد که باید از آن بهره ببریم و زمینه مشارکت همگانی را فراهم کنیم و این مشارکت باید هم در زمینه های سخت افزاری و هم در زمینه های نرم افزاری میسر شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه بازرسی‌ها و نظارت‌ها باید مسئله محور و هدفمند باشد، گفت: آسیب شناسی و حل مشکلات باید در دستور کار جدی قرار گیرد و در کنار آن فراموش نکنیم که به هیچ وجه با متخلف و کار غیر قانونی مماشات نخواهیم کرد و فرایندهایی به نتیجه خواهد رسید که از مسیر قانون عبور کرده باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصرف شهر راهبردی سیئون یمن توسط شورای انتقالی تحت حمایت امارات
خروش مردم سویدا علیه اسرائیل / تظاهرات گسترده در جنوب سوریه
هشدار گوترش به ترامپ درباره ونزوئلا و اوکراین
ترکیه اعلام نیاز به گاز روسیه و ایران را علنی کرد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا
سازمان ملل: نیازهای بشردوستانه افغانستان همچنان بالا است
ادامه حمایت‌های غرب از ارتش اوکراین
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
حملات دوباره عربستان به شهر مرزی صعده در یمن
درگذشت احمدعلی دهقانی؛ هنرمندی که نشان درجه یک هنر داشت
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
راه‌اندازی اولین سامانه دفاعی موشک بالستیک آلمان
دستور پزشکیان برای تسریع در توسعه پروژه‌های ریلی حومه تهران
هشدار درباره آمار معلولیت 4 هزار نفری تصادفات جاده‌ای
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + عیادت رئیس جمهور
افشاگری معاریو؛ آمریکا پهپادهای ایرانی را کپی کرد
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
ادعای تازه ناتو : چین سلاح روسیه در جنگ اوکراین را تأمین می‌کند
تبعید مادورو به قطر؛ سناریوی تازه ترامپ برای ونزوئلا
ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین
عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی
کرملین جزئیات سفر پوتین به هند را اعلام کرد
کدام خودروها در تهران از شنبه حق تردد ندارند؟
بازیگر ایرانی به جمع داوران جشنواره فیلم روتردام پیوست
تصمیم نهایی اروپا برای پایان وابستگی به گاز روسیه
تکرار ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی
ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک
نخست‌وزیر بلژیک: شکست روسیه امکان‌پذیر نیست
تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس
کیم کئون هی به 15 سال زندان محکوم می‌شود
دیپلمات ارشد انگلیس: حامی دیپلماسی با ایران هستیم
مدال برنز برای امیرمحمد اشرافی
تصویب مجوز سامانه معامله برخط طلا و نقره
واکنش قاهره به ادعاهای کذب درباره بازگشایی گذرگاه رفح
خط قرمز ایران درباره خلیج فارس و تنگه هرمز
لحظات تحویل دادن جسد یک اسیر صهیونیستی + تصاویر
چرا چین، مقصد رییس جمهور فرانسه شد؟
ایتالیا: توافق معتبر با ایران ضرورت دارد
تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا
باکو سرکنسول جدیدش را به تبریز فرستاد
ابلاغ استفاده از 6 هزار شناور برای تقویت صیانت از دریا
عارف: نگاه دقیق راهبردی، لازمه توسعه علم و فناوری است
ادامه فعالیت پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه
افزایش عجیب مراجعه بیماران قلبی به اورژانس در روزهای آلوده
ابوالفضل زندی قهرمان تکواندو جهان شد
تغییر ساعت دیدار تراکتور و استقلال خوزستان
استرداد دو متهم به قتل توسط پلیس بین الملل
بازیگر فیلم «نُه» درگذشت
سفیر جدید آلمان در ایران مشخص شد
آمریکا پهپادهای نسخه‌برداری شده از طراحی ایرانی را مستقر کرد
X
آگهی تبلیغاتی