×
بین الملل
شناسه خبر : 198837
تاریخ انتشار :

ادامه حملات هوایی و توپخانه رژیم اسرائیل به غزه/جنایت تازه صهیونیست‌ها در جبالیا+فیلم

العربی الجدید گزارش داد: همزمان، اشغالگران اسرائیلی منفجر کردن منازل مسکونی در غزه را تشدید کرده و بسیاری از محله های مسکونی را به صحرا و تلی از خاک تبدیل کرده اند،

نورنیوز-گروه بین الملل:  رژیم صهیونیستی در چهارصد و یکمین روز جنگ غزه، به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه می دهد.

به گزارش  العربی الجدید، با ورود جنگ به چهارصد و یکمین روز خود، رژیم اشغالگر از پذیرش هرگونه توافقی برای برآورده کردن آرزوی فلسطینیان که داشتن یک روز بدون صدای گلوله و آسمان خالی از جنگنده هاست، خودداری می کند و این در حالی است که قطر اعلام کرده که مذاکرات راه به جایی نبرده و با اشاره به سیاست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم اعلام کرد که تعهدی در کار نیست و از تداوم مذاکرات به عنوان توجیهی برای تداوم جنگ سوء استفاده می شود.

العربی الجدید گزارش داد: همزمان، اشغالگران اسرائیلی منفجر کردن منازل مسکونی در غزه را تشدید کرده و بسیاری از محله های مسکونی را به صحرا و تلی از خاک تبدیل کرده اند، هدف آنها این است که بافت جغرافیایی و جمعیتی این منطقه پس از پایان جنگ تغییر کند و مقاومت نتواند به محدوده جغرافیایی خاصی برگردد.

این درحالی است که بمباران منازل در کوی «الصبره» در جنوب شهر غزه به شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان منجر شد. همزمان جنگنده های رژیم صهیونیستی کمربند آتش اطراف بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه ایجاد کردند.

مناطق «العلمی» و «ابوقمر» در اردوگاه جبالیا در شمال غزه نیز از سوی توپخانه رژیم صهیونیستی گلوله باران شد، در حالی که گرسنگی در شمال غزه بیداد می کند و اشغالگران همچنان محاصره ظالمانه ای علیه شمال غزه اعمال کرده اند.

این خبر در حالی منتشر می شود که سخنگوی سازمان امداد و نجات نوار غزه صبح روز یکشنبه از تداوم بمباران هدفمند غیرنظامیان در شمال این منطقه خبر داد.

محمود بصل در گفت وگو با شبکه المیادین گفت: حملات رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه در چند ساعت گذشته بر منطقه جبالیا و به ویژه اطراف بیمارستان کمال عدوان متمرکز شده است.

وی افزود: کادر بیمارستان کمال عدوان به مدیر و چند پرستار محدود شده است، از سازمان‌ها و نهادهای بین المللی خواسته و می‌خواهیم که برای بازگرداندن نیروهای امداد و نجات و تیم‌های پزشکی به شمال نوار غزه، بر رژیم صهیونیستی فشار وارد کنند.

سخنگوی سازمان امداد و نجات نوار غزه اظهار کرد: ۱۸ روز متوالی است که دشمن با بمباران از فعالیت نیروهای امدادی در شمال نوار غزه جلوگیری می‌کند.

بصل گفت: ۴۰۰ روز است که کشورهای عربی و جامعه جهانی ملت فلسطین را تنها گذاشته و رها کرده‌اند.

شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۳ هزار و ۵۵۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۲ هزار و ۷۶۵ نفر رسیده است.

جنایت تازه صهیونیست‌ها در جبالیا/ بیش از ۳۲ فلسطینی به شهادت رسیدند 

ارتش اشغالگر صهیونیستی بامداد امروز یکشنبه خانه‌ای را در خیابان قدیم غزه در جبالیا در شمال نوار غزه بمباران کرد.

در این حمله جنایتکارانه بیش از ۳۲ فلسطینی به شهادت رسیده و شمار زیادی هم زخمی شدند.

 5شهید بر اثر بمباران‌ خانه‌ای در شهر غزه 

ارتش اشغالگر صهیونیستی خانه‌ای را در محله الصبره در جنوب شهر غزه بمباران کرد.

سازمان دفاع مدنی فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که در این حمله ۵ فلسطینی به شهادت رسیده و شماری هم زخمی شدند.

شهادت ۳۲ فلسطینی دیگر در شمال نوار غزه/ شمار شهدای خبرنگار به ۱۸۸ نفر رسید

منابع رسانه ای از جنایت جدید رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه و شهادت بیش از ۳۲ شهروند فلسطینی خبر دادند.

به گزارش شبکه الجزیره، ارتش اشغالگر صهیونیستی در جدیدترین جنایت خود یک مجتمع مسکونی در خیابان قدیمی غزه در اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه را بمبارن کرد و در این جنایت، بیش از ۳۲ نفر به شهادت رسیدند که ۱۳ نفر از آن ها کودک هستند.

از سوی دیگر، دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که از زمان آغاز نسل کشی در این منطقه تاکنون ۱۸۸ خبرنگار به شهادت رسیدند.

اخیرا «فیلیپ لازارینی» رئیس آژانس آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاورنزدیک (آنروا) اعلام کرد: شمال نوار غزه علاوه بر نسل کشی و پاکسازی نژادی از سوی رژیم اسرائیل در یک ماه اخیر، اکنون شاهد گرسنگی است.

وی افزود: اسرائیل از گرسنگی به عنوان سلاح استفاده می‌کند و مردم غزه را از نیازهای اساسی از جمله غذا محروم می کند و کمک هایی که به غزه وارد می شود، کافی نیست و فقط جوابگوی ۶ درصد از نیازهای روزانه فلسطینیان است.

لازارینی خواستار برداشتن گام های فوری در این زمینه شد و اراده سیاسی برای افزایش کمک های بشردوستانه به غزه را یک ضرورت دانست.

رئیس آنروا ادامه داد: باید با تصمیمات سیاسی اجازه ورود کاروان های امدادرسانی به شمال غزه به شکل منظم و بدون توقف داده شود. باید اراده سیاسی برای حل بحران گرسنگی و غلبه بر آن نیز وجود داشته باشد.

شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۳ هزار و ۵۵۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۲ هزار و ۷۶۵ نفر رسیده است.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
X
آگهی تبلیغاتی