جمعه 17 مرداد 1404 | ساعت 18:36
جمعه 17 مرداد 1404 | ساعت 18:36
×
بین الملل
شناسه خبر : 198738
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/19 ساعت 14:35

معاریو: نتانیاهو 2 لشکر فدای جنگ منطقه ای کرده است

رژیم صهیونیستی از بیش از یک سال قبل در هفت جبهه وارد جنگی منطقه‌ای شده و طی ‌آن نزدیک به 2 لشکر خود را از دست داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه عبری نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه نزدیک به ۲ لشکر خود را از دست داده و بدون محاسبه تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها اکنون به هزاران سرباز نیاز دارد و در کنار آن تل‌آویو با بحران‌های سیاسی و اقتصادی بزرگی روبه‌رو است که علت اصلی همگی آنها تداوم حضور نتانیاهو در پست نخست‌وزیری است.

روزنامه عبری «معاریو» در گزارشی به قلم «بن کسبیت» تحلیلگر سیاسی خود نوشت که رژیم صهیونیستی از بیش از یک سال قبل در هفت جبهه وارد جنگی منطقه‌ای شده و طی ‌آن نزدیک به ۲ لشکر خود را از دست داده و حتی قبل از شمارش تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها، اکنون به هزاران سرباز نیاز دارد. در این میان کابینه آن قانونی را به تصویب رساند که می‌تواند فرار روبه‌فزونی حریدی‌ها را که اصلا در ارتش خدمت نمی‌کنند، تداوم بخشد.

بن کسبیت در ادامه گزارش خود نوشت: «کابینه دوره خدمت سربازی و تعداد روزهای خدمت نیروهای ذخیره در سال را به صورت قابل توجه افزایش داده و سن معافیت از ذخیره را بالا برد و معافیت‌های موجود را لغو کرد. این اقدامات موجب افزایش فرسودگی، نارضایتی و فشار روی گروه اندکی از آنهایی شد که در نیروهای ذخیره خدمت می‌کنند و از سوی دیگر نظامیان زیر سنگینی فشاری مستمر صدایشان درآمده است.»

همچنین در گزارش روزنامه معاریو با اشاره به تلفات نظامی رژیم صهیونیستی، به بحران‌های پیچیده و آسیب‌های سیاسی و اقتصادی ناشی از جنگ در جبهه داخلی همزمان با تبدیل آن به جنگی منطقه‌ای که دلیل اصلی آن تداوم حضور بنیامین نتانیاهو در پست نخست‌وزیری است، پرداخته شد.  

در ادامه گزارش یاد شده آمده است: در اوج این جنگ نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ باتجربه خود، یکی از نیروهای ذخیره و از اعضای نهاد امنیتی برای چهار دهه را با یسرائیل کاتس که فردی بی‌تجربه است و هرگز در وزارتخانه‌ای امنیتی نبوده، عوض می‌کند و این تغییرات با سرعت و بدون دوره آشنایی و یا آموزشی برای وزیر جدید و آن هم در آستانه حمله قوی و چه بسا بی‌سابقه ایران انجام می‌شود. تمامی این اتفاقات در زمانی اتفاق می‌افتد که شرایط اقتصادی به سرعت رو به وخامت بوده و پیش‌بینی می‌شود برای سومین بار رتبه اعتباری آن کاهش پیدا کند، این در حالی است که کسری بودجه آن به آسمان رسیده و وزارت دارایی رژیم صهیونیستی توصیه کرده به دلیل بحران مالی پنج وزارتخانه تعطیل شوند.

این تحلیلگر مسایل سیاسی روزنامه معاریو در پاسخ به این سوال که آیا این اقدامات به بهبود شرایط اسرائیل منجر می‌شود یا اینکه آن را وخیم‌تر می‌کند، نوشت: هیچ فرد محترمی در اسرائیل یا در جهان نیست که جواب این سوال را نداند. جواب آن ساده است، چنین اقداماتی شرایط اسرائیل را بدتر می‌کند در واقع کابینه اسرائیل در طول جنگ علیه اسرائیل کار می‌کند. تمام اینها هم به یک دلیل ساده اتفاق می‌افتد و آن استمرار کنترل نتانیاهو بر اسرائیل است، اینکه به او اجازه داده می‌شود اقداماتی از این دست انجام دهد که خساراتی دائمی، استراتژیک و گهگاه بی‌بازگشت را به اسرائیل وارد می‌کند، یک نتیجه اجتناب‌ناپذیر دارد؛ اینکه نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر بر خلاف کابینه‌ای که ریاست آن را بر عهده دارد، عمل می‌کند.

به گزارش ایسنا، بن کسبیت در همین چارچوب به سوالی که شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی این هفته خود مطرح کرد، پرداخت و نوشت: شبکه ۱۳ این سوال را پرسید که آیا با توجه به رسوایی‌های امنیتی، نتانیاهو امنیت اسرائیل را به خطر انداخته است یا خیر. ۵۲ درصد از شرکت‌کنندگان پاسخ مثبت داده و تنها ۷ درصد پاسخ منفی دادند و انسان نیاز به مسایل امنیتی ندارد تا متوجه شود نخست وزیری بر سر کار است که استمرار حضورش در این سمت، موجب وارد آمدن زیانی استراتژیک به اسرائیل و آینده آن خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
اکبر عبدی: حالم خوب است/به زودی از بیمارستان مرخص می‌شوم
سازمان همکاری اسلامی تصمیم رژیم اسرائیل برای اشغال غزه را محکوم کرد
حماس: تصمیم رژیم صهیونستی درباره اشغال غزه "جنایت جنگی" است
سکتبالیست‌های ایران ژاپنی ها را به زانو درآوردند
فاکس نیوز هم از دیدار احتمالی پوتین و ترامپ در هفته آینده خبر داد
واکنش ها به طرح اسرائیل برای اشغال غزه
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
رهبران اردن و مصر با طرح اشغال کامل نوار غزه مخالفت کردند
همراه اول؛ نخستین اپراتور خارجی با خدمات حضوری در فرودگاه نجف
تکذیب هر گونه درگیری در جریان انتقال به زندان اوین
تجهیز پایگاه «استاربیس» به خطوط لوله آب!
سارا بهمنیار مدال طلای بازی‌های جهانی چین را بدست آورد
محکومیت طرح اشغال غزه از سوی عربستان
سفر غیررسمی رییس جمهوری کشورمان به ارومیه
معاون وزیر ارشاد:13 هزار مدیرمسئول و 10 هزار پرونده فعال خبرنگاری داریم
سفر وزیر دفاع هند به واشنگتن لغو شد؛ توقف خریدهای تسلیحاتی
همراه اول بسته هدیه روز خبرنگار را فعال کرد
معاون رئیس جمهور: مشکلات پارک ملی گلستان حل می‌شود
هشدار سازمان ملل درباره اشغال غزه: این مسیر باید فوراً متوقف شود
دستگیری عوامل داعش در کربلا پیش از حمله به زائران اربعین
سحرخیزان با قراردادی 3 ساله به استقلال پیوست
هجدهمین محموله کمک‌های بشردوستانه پاکستان روانه غزه شد
قطار تهران به کرمان از ریل خارج شد؛ مصدومیت 30 نفر در حادثه خروج قطار
CNN: اسرائیل به تخلیه تمامی شهر غزه تا 7 اکتبر دستور داده است
کمک‌های نظامی به اسرائیل زیر تیغ انتقاد کانادایی‌ها قرار گرفت
سرقت کارت ملی و طلا با پوشش نظافتچی و سوءاستفاده از مدارک قربانیان برای سرقت‌های بیشتر
مهاجرانی: دولت خود را موظف به حمایت از آزادی، امنیت و شأن خبرنگاران می‌داند
محور کندوان به‌دلیل محدودیت‌های ترافیکی مسدود شد
ترخیص بیش از 2 هزار خودروی خارجی از بندر شهید رجایی
بازگشت اولین گروه زندانیان به اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی
سناتور آمریکایی: از مالیات آمریکایی‌ها برای کشتن 18500 کودک در غزه استفاده شده است
پدر مبینا نعمت‌زاده از پیرهادی عذرخواهی کرد
یافتن شواهد تازه از وجود حیات روی سیاره سرخ؛ بازگشت آب حیات در مریخ ممکن است؟
وزش باد شدید و گرد و خاک طی 5 روز آینده در نیمه شرقی کشور
دفن غزه زیر خاک و گرسنگی +فیلم
دیدار تیم‌های فوتبال ایران و روسیه مهر امسال در وولگوگراد برگزار می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی