×
سیاسی
شناسه خبر : 198616
تاریخ انتشار : جمعه 1403/08/18 ساعت 14:57
اساس تأسیس رژیم صهیونیستی جنایت و جنگ است

دختر امام خمینی(ره):

اساس تأسیس رژیم صهیونیستی جنایت و جنگ است

صبیه امام خمینی(ره) در پیامی خطاب به اجتماع «زنان مقاوم، دختران حاج قاسم» اعلام کرد: اگر از مظلومان لبنان و غزه حمایت نشود؛ دشمن صهیونیستی جسورتر خواهد شد.

نورنیوز- سیاسی: زهرا مصطفوی صبیه امام خمینی(ره) در ویژه برنامه زنان مقاوم، دختران حاج قاسم که روز جمعه در مصلای مهدیه اهواز برگزار شد، در پیامی که توسط "مهدی شکیبا" نماینده دختر امام در امور فلسطین قرائت شد، نوشت: همزمانی ولادت حضرت زینب کبری (س) با اجتماعات این روزهای مردم عزیز کشورمان به ویژه بانوان در باب کمک به همنوعان خود در فلسطین و لبنان ایجاب می‌کند که ما دایره بحث را وسیع‌تر قرار دهیم. حضرت زینب یک بانوی بزرگ است. عظمتی که این بانوی بزرگ در چشم ملت‌های اسلامی دارد، نه به خاطر نسبتشان با امیرالمومنین و حسین بن علی علیهم السلام بلکه به واسطه حرکت عظیم انسانی او بر اساس تکلیف الهی بود.

در ادامه پیام آمده است: نوع تصمیم‌گیری، موقعیت شناسی حرکت و نحوه انتخاب او در احیای واقعه بزرگ عاشورا بود که به زینب سلام الله در تاریخ اسلام عظمت داد و ایشان را والا پیامدار حادثه کربلا ساخت.

در پیام دختر امام خمینی تصریح شده است: با این مقدمه خداوند را شکرگزارم که امروز در این موقعیت از تاریخ جهان اسلام در جمع مردمان خونگرم و همواره مقاوم استان خوزستان و شهر اهواز به ویژه بانوان آن حضور یافته‌ام. خطه ای که در جای جای آن هنوز خون گرم شهدای عزیزی که برای دفاع از اسلام و ایران عزیز جان‌هایشان را تقدیم کرده‌اند، می‌شود، احساس کرد. استانی که مردمانش با شهادت شناخته می‌شوند. خطه شهدای بزرگواری چون محمد جهان آرا، سید محمد علی موسوی شوشتری، احمد سیاف زاده.

در بخش دیگری از پیام دختر امام خمینی (ره) آمده است: خاستگاه عالمان و بزرگ مردانی چون حسین بن روح نوبختی که لباس پر از عزتِ نایبی امام زمان ارواحنا لمقدمه فدا بر قامتش آراسته بود. امروز در جمع شما حاضرم تا بار دیگر دنیا شاهد جلوه‌ای از ایثار مردمی مقاوم و موقعیت شناسی باشد. مردمی که طعم تلخ بمباران، جنگ و آوارگی هنوز در خاطراتشان ثبت شده است.

در ادامه پیام عنوان شده است: مردمی که خاطرات شیرینی نیز از آغوش باز ملت قهرمان ایران دارند. اینک زمان بازخوانی آن خاطرات تلخ و شیرین است. غزه مظلوم و مقتدر، ۱۳ ماه است که صحنه جنایات رژیمی است که اساساً هدف از تاسیسش توسط غرب استکبار و صهیونیسم، جنگ و جنایت است امکانِ ایجاد تمدن نوین اسلامی را از ملل مسلمان منطقه باز ستاند.

همچنین در این پیام آورده شده است: ۲ ماه است که ما شاهد تکرار این جنایت در لبنان هستیم. مردمی که خالصانه نه تنها حامی مقاومت بودند بلکه با تمام هستی خود در صف مقاومت بوده‌اند. غزه و لبنان امروز به حمایت ما نیاز دارند تا بمانند و مقاومت کنند. تردیدی نیست که اگر از این مظلومان حمایت نشود؛ دشمن صهیونیستی جسورتر خواهد شد و این قصه را در جغرافیای مقاومت بارها تکرار خواهد کرد.

در پیام دختر امام خمینی خطاب به مردم خوزستان آمده است: خوشا ملت رشید ایران و خوشا بر شما خوزستانی‌های مؤمن و ایثارگر که در لبیک به حکم وجوب امام و مقتدای خود حضرت آیت الله العظمی خامنه ای دام ظله، این جانشین شایسته امام خمینی رحمة الله در کمک به غزه و لبنان، به میدان آمده‌اید. بی شک شما که خود در آتش جنگ سوخته‌اید بهتر از هرکس درد مردم در غزه قهرمان و لبنان مقتدر را می‌دانید و می‌شناسید.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آسوشیتدپرس: ایران احتمالا یک آزمایش موشکی اعلام نشده انجام داده است
فرانسه پرونده شکایت از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری را پس گرفت
زمان ثبت‌نام‌ حج تمتع اعلام شد+جزییات
مراسم نمادین در دریا به یاد سید مقاومت+فیلم
ترامپ در دیدار با اردوغان قول لغو تحریم های ترکیه را داد
ما برای نداشتن بهانه همه شروط اروپایی ها را پذیرفتیم+فیلم
جدول لیگ برتر در هفته پنجم لیگ برتر و صدرنشینی تراکتور
در صورت فعال شدن اسنپ‌بک، نوع تعامل ایران متناسب با وضعیت جدید تنظیم خواهد شد
موج استعفاها در دفتر نخست‌وزیر انگلیس
محدود کردن آزادی تردد رئیس‌جمهور و هیات ایرانی، نقض فاحش تعهدات بین‌المللی است
آسیا زیر پای پسران هندبال ایران
پوتین: بدون قید و شرط از توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حمایت می‌کنیم
سرنوشت رژیم صهیونیستی جدای از دیگر اشغالگران نخواهد بود
راز قتل مرموز در اعترافات فاش شد+جزییات
اسلامی در مجمع جهانی اتم: برنامه‌ هسته‌ای ایران شفاف است
آغاز پاییز طلایی با حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران از ششم مهر
زمان فروش 11 محصول ایران خودرو اعلام شد + لینک سایت
سید مقاومت، شمع فروزان عقلانیت، ایثار و آزادی
رونمایی از سه محصول نوآور دانش‌بنیان در ایران فارما 1404
شهرام مکری برنده جایزه چشم‌انداز آسیا شد
لیست نهایی بهترین های قاره کهن در سال 2025 اعلام شد
30 درصد زعفران ایران به ایتالیا صادر می شود
ترافیک در محورهای کندوان و هراز نیمه سنگین تا سنگین است
پرسپولیس (0) - ملوان (0) | ادامه روند تساوی‌ شاگردان هاشمیان +خلاصه بازی
رهبر انصارالله یمن: دشمن صهیونیستی با تکیه بر پشتیبانی آمریکا جنایت می‌کند
سعید پیردوست در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است+علت بستری
آغاز سخنرانی ویدئو کنفرانسی محمود عباس در سازمان ملل
پشتوانه سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل اراده‌ای ملی است
50 شهید و زخمی در تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به یمن +فیلم
اکثریت اعضای کمیته اجرایی اتحادیه فوتبال اروپا، با تعلیق عضویت اسرائیل موافق هستند
دیدار روسای جمهور ایران و بولیوی در نیویورک
قائم‌پناه: بخشی از فعالیت‌های شستا می‌تواند به سواحل جنوبی منتقل شود
دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران در نمایشگاه «هفته جهانی اتم»
نتانیاهو دیگر اجازه سفر به اسلوونی ندارد
زاکانی: سخنرانی رئیس‌ جمهور در سازمان ملل باعزت بود
نورنما | تقدیم به تمام کشتی‌گیرهای با معرفت و پهلوون ایران
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس
دست رضا علیپور به مدال جهانی نرسید
گروسی: وضعیت نیروگاه جنوب اوکراین همچنان نگران کننده است
شمار شهدای غزه به 65 هزار و 427 نفر رسید
پرداخت 95 درصدی مطالبات گندم کاران
واکنش پیاتزا به حذف تیم ملی والیبال
12 درصد جمعیت کشور سالمند هستند
هند خواستار از سرگیری واردات نفت از ایران شد
وزیر نیرو: پاییز پیش‌ِرو ناامیدکننده است
لحظه انفجار یک خودرو در تل آویو+فیلم
تراکتور 0-0 فجر سپاسی |دومین مساوی فصل تراکتور در حضور پرشور هواداران +خلاصه بازی
ایجاد نماد اسکناس دلار و یورو در مرکز مبادله از هفته آینده
مدودف: تسلیحاتی داریم که هیچ پناهگاهی حریف آنها نیست
بقائی: ابراز تمایل آمریکا به دیپلماسی، تناقضی آشکار است
X
آگهی تبلیغاتی