×
سیاسی
شناسه خبر : 198115
تاریخ انتشار :

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ:

مرکز اسلامی هامبورگ خلاف قانون آلمان مرتکب نشده است

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ با اشاره به اقدامات غیر قانونی دولت آلمان و بستن برخی مساجد و مراکز اسلامی گفت: اصولی حاکم بر عملکرد این مجموعه وجود داشت و مهم‌ترین آن التزام به قانون بود و ما خلاف قوانین آلمان عمل نکرده‌ایم.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست خبری حجت‌الاسلام و المسلمین محمدهادی مفتح رئیس مرکز اسلامی هامبورگ به دنبال رفتار‌های غیر قانونی دولت آلمان و بستن برخی مساجد و مراکز اسلامی  صبح امروز دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ برگزار شد.

 رئیس مرکز اسلامی هامبورگ در ابتدای این نشست ضمن اشاره به سابقه ۶۵ ساله این مرکز با بیان اینکه ۳ ارگان فعال در آلمان داشتیم ادامه داد: اصولی حاکم بر عملکرد این مجموعه وجود داشت و مهم‌ترین آن التزام به قانون بود و ما هیچ تخطی از قانون در آلمان نداشتیم.

وی با اشاره به اینکه مرکز اسلامی هامبورگ مرگز گفت‌وگوی منطقی با سایر ادیان بود ادامه داد: یهودستیزی اصلا در دین اسلام وجود ندارد و این مرکز همیشه تاکید داشت مسلمانان یهودستیز نیستند و این موضوع برای ما اصل بود.

مفتح ادامه داد: تاکید بر یگانگی مسلمانان هیچ گاه در مرکز اسلامی هامبورگ وجود نداشت و همیشه در کنار همه ادیان و مذاهب کنار هم بودیم. از سویی نگاه به اسلام یک نگاه اخلاقی و عقلانی به دین اسلام بود و هیچگاه امور خرافی در این مسجد و مرکز تبلیغ نمی‌شد.

 رئیس مرکز اسلامی هامبورگ بر ترویج فرهنگ قانون‌گرایی در این مرکز اشاره کرد و گفت: این فرهنگ بسیار مورد تاکید ما بود. همچنین اصل همزیستی مسالمت‌آمیز مسلمانان با سایر شهروندان مورد توجه بود.

وی مخالفت با نگاه خشونت آمیز به اسلام را از اصولی دانست که در مرکز اسلامی هامبورگ تبلیغ می‌شد گفت: اگر جنایتی در هر جای دنیا اتفاقی می‌افتد می‌گفتیم از پیروان ادیان ابراهیمی نیستند و این موضوع را ما در آنجا مطرح می‌کردیم.

مفتح افزود: فعالیت‌هایی ما در قالب مسجد امام علی علیه‌السلام، مرکز اسلامی هامبورگ و آکادمی اسلامی آلمان انجام می‌شد. این مرکز مباحثی مثل قرآن سوزی را کنترل کرد و جلوی تکرار آن را گرفت. اگر این مرکز و مقبولیت و ارتباط آن با مسئولان دولتی نبود شاید به خوبی نمی‌توانستم مسئله توهین به قرآن کریم را مدیریت کنیم.

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ گفت: ما حوزه علمیه هامبورگ را داشتیم که بسیار پربار و موفق بود. 

وی ادامه داد: ما در مرکز اسلامی هامبورگ و مجموعه همراه با مشکلاتی مواجه بودیم، در یک دوره‌ای ضدانقلاب‌ها مشکل ساز بودند. در مقطعی پلیس هامبورگ محافظت می‌کرد، اما از ۲ سال گذشته اعلام کردند ما دیگر نمی‌توانیم از امنیت شما محافظت کنیم. ما نیز ناچار شدیم به سختی و با امکانات کم اقدام به تأمین امنیت مجموعه و خود داشته باشیم.

مفتح گفت: ما به آن‌ها می‌گفتیم که دولت ایران چه قبل و بعد از انقلاب هیچگاه ریالی برای مرکز اسلامی هامبورگ خرج نکرده است، اما از ۲ سال پیش تلاش کردند تا از نظر قانونی این مرکز را تعطیل کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره آینده این مرکز گفت: ما کاملا امیدوار هستیم که دادگاه‌ آلمان به درستی قضاوت و داوری کند، در دادگاه اول به نفع ما رأی دادند و امید است با موازین حقوقی و قانونی این پرونده را بررسی کنند.

مفتح با بیان‌ اینکه تصمیم داریم این پرونده را به اتحادیه اروپا ببریم چون مطمئن هستیم این مرکز هیچ تخلفی مرتکب نشده است گفت: اگر بر اساس‌ موازین حقوقی دادگاه تشکیل شود مرکز اسلامی هامبورگ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ گفت: بسیاری از ایرانیان در آلمان پس از تعطیلی این مرکز با مشکل مواجه هستند، دولت ایران و سایر دولت‌ها می‌توانند وارد عمل و مذاکره با دولت آلمان شوند و این موضوع را پیگیری کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره قدمت فعالیت مرکز اسلامی هامبورگ و برخورد مخاطبان با تعطیلی آن اظهارداشت: در انعکاس رسانه‌ای ما شاهد سکوت رسانه‌ای شدید نسبت به تعطیلی این مرکز بودیم در حالی که مخاطبان ما پس از تعطیلی راهپیمایی گسترده‌ای انجام دادند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئال مادرید - سلتاویگو؛ نبرد برای ماندن در کورس قهرمانی/ گل سوم رئال مادرید+ خلاصه بازی
فرصت طلایی برای دریافت وام بدون تشریفات اداری؛ فقط تا پایان تیرماه
وقتی الاهلی راه استقلال را رفت!
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
سهام سایپا به صورت بلوکی واگذار می شود
طوفان در راه است؛ قم، تهران و البرز آماده‌ باش
نمرات منفی پاک می‌شوند؛ فقط کافی‌ست تخلف نکنید! + فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (24)«اسفراین»
سهام‌داران عدالت، فریب نخورید!
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ پایان عملیات جست‌وجو در حادثه انفجار بندر رجایی
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
تغییر تاریخ تولد قانونی است؟فقط یک‌بار، با شرایط ویژه
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی |مذاکره با آمریکا؛ نه بن بست،نه پیشروی، فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها آغاز شد
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
X
آگهی تبلیغاتی