چهارشنبه 22 مرداد 1404 | ساعت 8:01
چهارشنبه 22 مرداد 1404 | ساعت 8:01
×
سیاسی
شناسه خبر : 197387
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 11:13

منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان شد+ سوابق

منصور بیجار به عنوان اولین بلوچ اهل تسنن در جلسه امروز هیات دولت به استانداری سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: منصور بیجار به عنوان اولین بلوچ اهل تسنن در جلسه امروز هیات دولت به استانداری سیستان و بلوچستان انتخاب شد.وی پیش از این معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان بود.

منصور بیجار متولد ۱۳۵۳ در زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان است و مسوولیت‌های مختلفی را در حوزه‌های اجرایی و عمرانی در این استان تجربه کرده و داری مدرک کارشناسی ارشد عمران است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل دفتر فنی استانداری، معاون نظارت بر امور روستایی دفتر و شوراهای استانداری، معاون نظارت بر امور سرمایه گذاری و اشتغال دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری و مسوول نظام مهندسی خاش، رئیس هیات مدیره بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، رئیس کمیته گنجینه‌ها و یادمان‌ها در کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان، رئیس هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌ها، عضو هسته گزینش استانداری سیستان و بلوچستان از مهمترین سوابق بیجار است‌.

استانداران سیستان و بلوچستان از ابتدا تاکنون

غلامرضا دانش نارویی از ۱۰ اسفند ۱۳۵۷ تا پنجم شهریور ۱۳۵۸، حبیب جریری از پنجم شهریور ۱۳۵۸ تا ۱۸ دی ۱۳۵۸،حمید بهرامی احمدی از ۱۸ دی ۱۳۵۸ تا ۱۹ تیر ۱۳۵۹ منوچهر محمدی از ۱۵ شهریور ۱۳۵۹ تا ۲۶ بهمن ۱۳۶۰، محمدتقی عاقبت رفعت از ۲۶ بهمن ۱۳۶۰ تا ۱۵ تیر ۱۳۶۲، سید احمد نصری از ۱۵ تیر ۱۳۶۲ تا ۱۶ آبان ۱۳۶۴، محمود اشجع از ۱۱ دی ۱۳۶۴ تا ۹ مهر ۱۳۶۸،محمود حجتی از ۹ مهر ۱۳۶۸ تا ۲۱ شهریور ۱۳۷۳، وجیه‌الله آقاتقی از ۲۱ شهریور ۱۳۷۳ تا ۲۸ دی ۱۳۷۳، علی بخش جهانبخش از ۲۸ دی ۱۳۷۳ تا ۲۹ مهر ۱۳۷۶، سید محمود حسینی از ۲۹ مهر ۱۳۷۶ تا ۱۶ تیر ۱۳۸۱، حسین امینی از ۱۶ تیر ۱۳۸۱تا ۲۰ شهریور ۱۳۸۴، حبیب‌الله دهمرده از ۲۰ شهریور ۱۳۸۴ تا ۱۳ شهریور ۱۳۸۷، علی‌محمد آزاد از ۱۳ شهریور ۱۳۸۷ تا ۲۴ مرداد ۱۳۹۱، حاتم ناروئی از ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ تا ۲۹ آبان ۱۳۹۲، علی اوسط هاشمی از ۲۹ آبان ۱۳۹۲ تا ۱۴ آبان ۱۳۹۶، دانیال محبی از ۱۴ آبان ۱۳۹۶ تا ۲۶ آبان ۱۳۹۷، احمدعلی موهبتی از ۲۶ آبان ۱۳۹۷ تا ۲۱ شهریور ۱۴۰۰، حسین مدرس خیابانی از ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ تا ۴ دی ۱۴۰۱ و محمد کرمی از ۴ دی ۱۴۰۱ تاکنون به ترتیب نمایندگان عالی دولت در سیستان و بلوچستان بودند.

سیستان و بلوچستان را بیشتر بشناسید

سیستان و بلوچستان یکی از استان‌های جنوب شرق کشور با مرکزیت زاهدان است. این استان در جنوب شرق ایران قرار گرفته و دومین استان پهناور در ایران پس از استان کرمان بشمار می‌آید. این استان از شمال به استان خراسان جنوبی، از غرب با استان‌های کرمان و هرمزگان، از جنوب به دریای مکران و از شرق به کشورهای پاکستان و افغانستان محدود می‌شود.

زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان از طریق راه‌آهن با میرجاوه و پاکستان ارتباط دارد و از سوی کرمان هم به راه‌آهن سراسری ایران متصل است. این استان با داشتن موقعیت راهبردی بازرگانی - ترانزیتی و دارا بودن باغات استوایی و همچنین جاذبه‌های فراوان تاریخی و طبیعی و نیز صنعت در حال رشد از توانایی و ظرفیت بالایی برای توسعه برخوردار است.

مردم سیستان و بلوچستان از قومیت‌های سیستانی و بلوچ هستند. سیستانی‌ها به زبان فارسی با گویش سیستانی حرف می‌زنند و عموماً پیرو دین اسلام و مذهب تشیع و بلوچ‌ها به زبان بلوچی صحبت می‌کنند و پیرو اسلام و مذهب تسنن هستند.

سیستان شامل زابل و هامون و هیرمند و نیمروز و زهک و بلوچستان شامل ۲ منطقه سرحد و مَکُران است که شهرستان‌های زاهدان، خاش و میرجاوه،تفتان نیز جزو مناطق سرحد امروزی هستند و مَکُران دربرگیرنده بقیه شهرها ازسراوان ایرانشهر تا چابهار است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا زیر تیغ انتقاد عراقچی
علی لاریجانی: همواره در کنار مردم عزیز لبنان خواهیم بود
نیمیتز پس از 5 سال در بحرین؛ واشنگتن بدنبال چیست؟
نقشه قدرت آسیا منتشر شد ؛ تراکتور در کنار غول‌های غرب قاره
اربعین؛ محک صداقت و آینه مسئولیت
نتانیاهو: مردم اسرائیل تصمیم خواهند گرفت که این آخرین دوره نخست‌وزیری من باشد یا خیر
پرونده مبهم اسرای اسرائیلی؛ بن‌بست در مذاکرات با حماس
روایت موشک‌های ایرانی در جنگ 12 روزه؛ خرمشهرها در پیش است!
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 22 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
سیاست‌نامه | ماموریت لاریجانی برای به‌روزرسانی راهبرد امنیت ملی
از جنگ 12 روزه تا احیای دیپلماسی هسته‌ای
پول‌های جدید از چه تاریخی در معاملات استفاده می‌شوند؟
داستان تلخ مرگ شیدا کاردگر 15 ساله در بابل/ چه کسی او را کشت؟
رویارویی آبی‌پوشان با رونالدو تحقق می یابد؟
مرکز آمار: با افزایش تورم، نرخ زاد و ولد هم کاهشی شد
«پیرپسر» با رقمی کم سابقه دومین فیلم پرفروش سال شد
حمایت گسترده شماری حقوقدان ایرانی از گزارشگر ویژه سازمان ملل
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
توافق سرمربی پرسپولیس با جذب بازیکن خارجی برای خط حمله
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
X
آگهی تبلیغاتی