×
اقتصادی
شناسه خبر : 197363
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/09 ساعت 14:25

مشکل رجیستری آیفون حل شد/ اعلام سازوکار رجیستری بزودی/سود بازرگانی واردات آیفون 96 درصد

وزیر ارتباطات گفت: مشکل رجیستری آیفون با تدییر دولت وفاق، حمایت رییس‌جمهور محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات حل شد.

 

نورنیوز-گروه اقتصادی:  «ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مشکل رجیستری آیفون با تدییر دولت وفاق، حمایت رییس‌جمهور محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات حل شد.

وی افزود: معتقدم با کار کارشناسی، ایجاد وفاق، بدون هیاهو و غوغا سالاری می‌توان سایر مشکلات فضای مجازی و مطالبات مردم را حل کرد.

مشکل+رجیستری+آیفون+حل+شد

هاشمی در حاشیه جلسه هیات دولت هم با بیان اینکه مجوزی که از هیات وزیران برای رجیستری گوشی آیفون دریافت شده، شامل همه گوشی‌های آیفون است، درباره ساز و کار اجرایی رجیستری گوشی آیفون گفت: برخی افراد گوشی تلفن آیفون دارند که در شبکه رجیستر نشده است، باید سازوکار اینکه آنها به کجا مراجعه و چه فرایندی را طی کند و چقدر زمان می‌برد تا در شبکه فعال و قابل استفاده شود، اعلام شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه گزارش آسیب‌شناسی وضعیت موجود گوشی‌های بدون رجیستری در هیات وزیران ارائه شد، افزود: این یک گزارش تحلیلی بود و همه مسئولان بر سر این موضوع که این مساله مشکلاتی را ایجاد می‌کند، به جمع‌بندی رسیدند.
هاشمی تاکید کرد: در بحث رجیستری گوشی آیفون، موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گرفت. یکی از موضوعات مهم بحث قاچاق این گوشی‌ها بود.

وی ادامه‌داد: سابق بر این رجیستری یکی از طرح‌های موفق بود و بعد از محدودیتی که برای آن ایجاد شد، شاهد این بودیم که تعداد قابل توجهی گوشی آیفون بدون اینکه رجیستر شده باشند، در شبکه روشن شدند و با استفاده از راهکارهای مختلف در شبکه حاضر بودند که باعث بروز مشکلات در شبکه می‌شد.

این عضو کابینه دولت چهاردهم اضافه‌کرد: نگاه ما این بود که بتوانیم یک سازوکار منطقی ارائه کنیم. در نهایت به این مرحله رسیدیم که فضا را برای رجیستر شدن گوشی‌های آیفون مهیا کنیم و سازوکار این فرایند در آینده به مردم اعلام می‌شود.
وزیر ارتباطات درباره مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه در کشور که در بعضی موارد مشاهده می‌شود، گفت: اپراتورها باید پاسخگو باشند و اگر چنین نشود سازمان‌تنظیم‌مقررات به این مساله ورود می‌کند.

وی اظهار داشت: چند نکته در بحث آنتن‌دهی وجود دارد که آنها را به شکل جدی دنبال می‌کنیم؛ یکی از موضوعات این است که برخی نقاط کور هستند و ما در حال احصای آنها هستیم.

سود بازرگانی واردات آیفون ۹۶ درصد 

با مصوبه امروز هیات وزیران و ابلاغ رسمی معاون اول رئیس جمهور،  واردات هر نوع تلفن همراه با نشان تجاری اپل با سود بازرگانی ۹۶ درصد مجاز است.

پیش از این نیز هیئت وزیران در مصوبه‌ای در خرداد ماه با توجه به ممنوعیت واردات تلفن همراه هوشمند با نشان تجاری اپل اعلام کرده بود که در صورت لغو ممنوعیت آن در آینده توسط مراجع ذیصلاح، سود بازرگانی آن به میزان ۹۶ درصد پیش بینی خواهد شد تا اینکه امروز این مصوبه اصلاح شده و سود بازرگانی ۹۶ درصد مجاز اعلام شد.

مشکل+رجیستری+آیفون+حل+شد/سازوکار+رجیستری+بزودی+اعلام+می‌شود
 


باید منتظر مدل اجرای واردات آیفون باشیم/ ذینفعان باید موافقت خود را اعلام کنند

دبیر کنگره موبایل ایران گفت: صبح امروز مصوبه‌ای در جلسه هیئت دولت برای رفع ممنوعیت آیفون صادر شده که بر این اساس سه دستگاه شامل وزارت صمت، ارتباطات و معاونت حقوقی ریاست جمهوری مامور شدند آیین‌نامه واردات را تدوین کنند، اما هنوز وضعیت اجرا و جزئیات تعرفه مشخص نیست.

محمدرضا عالیان، اظهار کرد: اجرای این مصوبه ذینفعان دیگری از جمله ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز، بانک مرکزی و غیره دارد که باید موافقت خود را با آن اعلام کنند.

وی با بیان اینکه جزئیات واردات آیفون از جمله تعرفه هم هنوز مشخص نیست و در آیین نامه مطرح خواهد شد، تصریح کرد: به نظر می‌رسد کاری شبیه به واردات خودروهای دست دوم صورت گرفته، اما برای اجرای آن هنوز باید منتظر باشیم.

عالیان در پایان گفت: باید این نکته را در نظر گرفت که اگر تعرفه خیلی بالایی برای واردات در نظر گرفته شود، برای مثال بالای ۴۰ درصد، رفع ممنوعیت فایده‌ای ندارد و خرید کالای قاچاق به صرفه‌تر است. همین حالا هم خیلی از مصرف کنندگان با روش‌هایی که می‌دانند از موبایل آیفون استفاده می‌کنند. در مجموع این مصوبه اتفاق خوبی است، اما باید منتظر مدل اجرای آن باشیم.

گفتنی است از سال 1399 با دستور دولت وقت واردات گوشی‌های هوشمند با قیمت بالاتر از 250 دلار به کشور ممنوع شد، یکی از این گوشی‌های سری‌های 13 به بعد آیفون بود.
همچنین به دلیل وجود برخی قوانین همچون پرداخت هزینه گمرکی و دریافت کد رجیستری برای این مدل از گوش‌ها زمان‌بر بود در نتیجه مالکان این گوشی‌های هوشمند امکان استفاده از خدمات شبکه‌های تلفن همراه ایران را نداشته و در برخی مواقع برقراری تماس و ارسال پیامک نیز برای آنها مقدور نبود که بر اساس اعلام امروز وزیر ارتباطات، این گوشی‌ها از این به‌بعد رجیستری می‌شوند.
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
X
آگهی تبلیغاتی