×
سیاسی
شناسه خبر : 196145
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/07 ساعت 18:04

وزیر دفاع:

حمله رژیم صهیونیستی خسارات جزئی به همراه داشت

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به ایران، خسارتی جزئی به ما وارد شد که بلافاصله با بهره‌گیری از دانش و قدرت علمی خودمان آن را ترمیم کردیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که صبح روز دوشنبه هفتم مهرماه در آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه عالی دفاع ملی حضور یافته بود، در جمع دانشجویان غیر ایرانی و تعدادی از وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران با اشاره به آیه «وأَعِدُّوا لَهُمْ مَااسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» اظهار کرد: قرآن ما را به آماده شدن و قدرتمند شدن به هر وسیله‌ای توصیه کرده است که یکی از قدرت‌ها، قدرت علمی است و هر کشوری که قدرت علمی دارد بر دیگران تفوق پیدا می‌کند.

وی افزود: گاهی این قدرت علمی در جهت شرّ به وسیله استکبار جهانی اعمال می‌شود، اما اگر این قدرت علمی در دست انسان‌های مؤمن و عدالت‌خواه باشد، در جهت تفوق خیر و مبارزه با ظلم بکار خواهد رفت.

وزیر دفاع با اشاره به حضور آمریکا در اقصی‌نقاط دنیا از جمله در دریای جنوبی چین و تحریک تایوان، تنگه و آبراه‌های بین‌المللی مانند تنگه باب‌المندب و همچنین در جنگ روسیه و اوکراین، بیان کرد که این حضورها و دخالت‌ها در جهت یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در جهان است، لذا کشورهای عدالت‌خواه چه مسلمان و چه غیرمسلمان، باید با بهره‌گیری از قدرت علمی بر روی مشترکات خود تمرکز و آنها را تقویت نمایند؛ لذا در این کلاس‌های درسی بر روی مشترکات و عوامل هم‌گرایی که بسیار هم هستند، مطالعه، تحقیق و همفکری نمایید.

وزیر+دفاع

امیر نصیرزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی تمام قوانین بین‌المللی که در ظاهر برای حقوق‌بشر و عدالت وضع شده است را زیرپا گذاشته، بیان کرد: در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، خسارتی جزئی به ما وارد شد که بلافاصله با بهره‌گیری از دانش و قدرت علمی خودمان آن را ترمیم و جایگزین نمودیم، در حالی که اگر این توانِ ناشی از علم، در اختیار دیگران بود، هرگز به ما اجازه این کار را نمی‌دادند.

پیش از سخنان وزیر دفاع، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی طی سخنانی به وزیر دفاع و تعدادی از معاونین ستادکل نیروهای مسلح و وابستگان نظامی خارجی حاضر در جلسه و دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه عالی دفاع ملی خوشامد گفته و در بخشی از سخنان خود با اشاره به افول آمریکا که از مدت‌ها قبل شروع شده و در حال حاضر هم سرعت بیشتری گرفته است، دخالت آمریکا در جنگ روسیه و اوکراین و همچنین کمک‌ و حمایت بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی و حمله به کشورهای دیگر از جمله لبنان و جمهوری اسلامی ایران را ناشی از درک آمریکا از این افول دانسته که تلاش می‌کنند سرعت تحولات جهانی را که همراه با پایان یافتن یک‌جانبه‌گرایی آمریکاست کاهش دهند.

سردار احمدی‌مقدم همچنین با اشاره به اینکه در دانشگاه عالی دفاع ملی، تقویت نگاه راهبردی دانشجویان مهم‌تر از آموزه‌های نظری است اظهار کرد: در این دانشگاه علاوه بر بهره‌گیری از اساتید علمی و پژوهشی، از صاحب‌نظران و صاحب‌منصبان کشوری و لشکری نیز برای آموزش دانشجویان استفاده می‌شود.

وزیر+دفاع

در آغاز این مراسم، سردار سرتیپ دوم پاسدار مصطفی مرادیان رئیس دانشکده بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی با ارائه گزارشی از نحوه پذیرش و امکانات تحصیلی و رفاهی دانشجویان، اعلام کرد که امکانات دانشکده بین‌الملل دانشگاه عالی دفاع ملی برای دانشجویان غیر ایرانی برابر با استانداردهای جهانی است و این دانشکده در سال تحصیلی جدید پذیرای حدود ۳۰۰ دانشجوی غیر ایرانی در سطح دکتری تخصصی و دوره دفاع ملی از ۱۲ کشور دوست، همسایه و مسلمان‌ است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 19 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 19 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
برگزاری سومین مدرسه تابستانه چین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی