×
سیاسی
شناسه خبر : 196076
تاریخ انتشار :

آمریکا، تروئیکای اروپایی و چند رسوایی در یک روز

به هر تقدیر می‌توان گفت که تحولات روز شنبه یعنی تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم ایران، پدافند قدرتمند جمهوری اسلامی در برابر این تجاوزگری، واکنش‌های جهانی و نیز جنایت تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان رسوایی‌های رنجیره‌ای را برای آمریکا و تروئیکای اروپایی که مدعیان اصلی حقوق بشر و امنیت جهان می‌باشند به همراه داشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: جهان در روزهای اخیر معطوف به یکی از مهمترین تحولات جهانی است که محور آن نیز نمایش بعد دیگر از قدرت بازدارندگی ایران در برابر تجاوز گسترده رژیم صهیونیستی می‌باشد. بامداد شنبه  رژیم صهیونیستی از حمله به اهدافی نظامی در ایران، در واکنش به عملیات وعده صادق2 خبر داد و مدعی شد که توانسته مراکز نظامی ایران را هدف قرار دهد. به رغم تبلیغات و بازی رسانه‌ای گسترده،  این تجاوزگری در کنار آنکه به یک رسوایی برای این رژیم در معادلات منطقه مبدل شد، زمینه‌ساز رسوایی‌های سنگینی برای حامیان این رژیم ویژه آمریکا و تروئیکای اروپایی ( فرانسه، انگلیس و آلمان) گردیده که در چند بعد قابل ارزیابی است.

نخست آنکه غرب در حالی خود را اساس صنایع دفاعی و پدافندی می‌نامد و با این ادعا نیز اشغال بسیاری از کشورها را به نام تامین امنیت حریمشان توجیه می‌کند که نیروهای مسلح ایران بعد دیگری از اقتدار بومی خویش را در شرایط تحریم به نمایش گذاشتند و آن قدرت پدافندی بود. واکنش‌های جهانی به این تجاوز صهیونیست‌ها نشان می‌دهد که پدافند هوایی ایران از ارتش و سپاه توانسته‌اند بازدارندگی هوایی قابل توجهی را اجرایی نمایند و عملا اهداف عملیات این رژیم را با ناکامی همراه سازند بویژه آنکه تل‌آویو پیش از این مدعی شده بود که مراکز نظامی و زیرساختی همچون مراکز نفتی را در بانک اهداف خود دارد. این مسئله سندی آشکار برای جهانیان مبنی بر شکست سیاست تحریم با تکیه به داشته‌های درونی است که می‌تواند ایران را در این زمینه نیز به الگویی برای سایر کشورها مبدل سازد و حتی زمینه ساز حضور گسترده‌تر ایران در بازار تسلیحات جهان گردد بویژه اینکه بر اساس بندهای غروب کرده قطعنامه 2231 شورای امنیت ایران حق هرگونه خرید و فروش تسلیحات با هر کشوری را دارد و تحریم‌های موشکی و پهپادی آن نیز لغو شده است.

دوم آنکه آمریکا و تروئیکای اروپایی بویژه در ماه‌های اخیر به شدت در فضای گسترده تبلیغاتی برآن بوده‌اند تا ایران را کشوری منزوی معرفی نمایند که تنها راهکار آن نیز تسلیم شدن در برابر زیاده‌خواهی های غرب بوده است. حضور موفق ایران در اجلاس‌های شانگهای و بریکس و دیپلماسی موفق ایران در تعاملات منطقه‌ای نظیر سفر آقای عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به کشورهای منطقه ( لبنان، سوریه، عراق، عربستان، قطر، عمان، بحرین، کویت و..) در حالی برگ‌هایی از واهی بودن این ادعا را آشکار کرد که نوع واکنش کشورها به تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم ایران نیز در جای خود ابعاد دیگری از دروغین بودن ادعای غرب را اشکار کرد.

عملیات وعده صادق ۲ با حمایت گسترده جهانی به عنوان دفاع مشروع ایران همراه شد حال آنکه جهانیان اقدام رژیم صهیونیستی یک تجاوز آشکار عنوان و آن را محکوم کردند. در حالی صهیونیست‌ها و حامیان غربیشان برآن با طرح‌هایی همچون تحریم ایران و نیز روند سازش به دنبال دوری سایر کشورها بویژه کشورهای عربی از ایران بوده‌اند اما واکنش بسیاری از کشورها از جمله اردن، مصر، عراق، امارات، عربستان، و....محکوم سازی این تجاوز گری بوده که خود بیانگر ظرفیت‌سازی‌های دیپلماسی و میدان در ارتقای جایگاه جهانی ایران و شکست معادلات سازش بوده است. جالب توجه آنکه به جز آمریکا و چند کشور اروپایی و ذره‌بینی سایر کشورها رسما اقدام صهیونیست‌ها را محکوم کردند و این یعنی انزوای سنگین رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن. این مسئله بیانگر رویکرد جهانی به جبهه مقاومت و نهادینه شدن این دیدگاه در میان جهانیان است که مسئله فلسطین اولویت اصلی است و مقابله با رژیم صهیونیستی اصلی غیر قابل انکار است و باید از هر کشور و گروهی که به این رژیم ضربه می‌کند حمایت کرد چرا که هر ضربه‌ای به رژیم اشغالگر حمایت از انسانیت است.

سوم آنکه رسوایی دیگر آمریکا و تروئیکای اروپایی سراسیمگی آنها در استقبال از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران و مشروعیت دادن به آن است که برخلاف ادعای آنها می‌تواند زمینه ساز شدت گرفتن بحران در منطقه شود در عین آنکه نقش آنها در این تجاوزگری را آشکار می‌سازد.

کشورهای مذکور در حالی برخلاف رویه جهانیان، وعده صادق ۲ رو محکوم کردند که تا پنجم آبان بارها تعدی این رژیم به حریم ایران را حق آن عنوان کرده بودند. پس از حمله گسترده و ناموفق این رژیم به ایران، بازهم آمریکا و تروئیکای اروپایی به استقبال از تجاوز صهیونیست‌ها پرداخته و با ابزار رسانه‌ به دنبال بزرگ نمایی عملکرد صهیونیست‌ها و به حاشیه راندن پدافند هوایی موفق نیروهای مسلح ایران بوده‌اند.

کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا و نامزد دموکرات‌ها ادعا کرد:«ما همچنان بر اهمیت حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود را تاکید می‌کنیم ایران باید از اقدامات تهدید کننده منطقه، دست بردارد.» جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز مدعی شد: «به نظر می‌رسد که آنها به غیر از اهداف نظامی، چیزی دیگری را هدف قرار نداده‌اند. امید من این است که این پایان باشد.»

کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس نیز گفت: «موضع من روشن است؛ اسرائیل حق دارد از خود در برابر حمله ایران دفاع کند. ایران نباید واکنش نشان دهد».اولاف شولتز صدر اعظم آلمان نیز با حق دفاع اسرائیل ادعا کرد: اسرائیل به ما اطلاع داد که در پاسخ به حمله موشکی گسترده ایران علیه اسرائیل که اخیراً انجام شد، حملات دقیق و هدفمندی را به تأسیسات نظامی ایران انجام داده است. وزارت خارجه فرانسه نیز بدون محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی، از طرف‌های مربوطه خواست از هرگونه تشدید تنش و اقدامی که می‌تواند زمینه تنش بیشتر در منطقه را فراهم کند، خودداری کنند.

هر چند که کشورهایی همچون آمریکا بار دیگر با کلید واژه‌هایی همچون آگاه نبودن و نقش نداشتن در تجاوزگری این رژیم به دنبال تبرئه خود و گرفتار نشدن در واکنش ایران بوده‌اند اما حقیقت آن است که این کشورها رسما شریک جنایت صهیونیست‌ها از غزه و لنبان گرفته تا تهران می‌باشند. غربی‌ها نمی‌توانند از یک سو تسلیحات برای صهیونیست‌ها ارسال و حمایت قاطع سیاسی و اطلاعاتی از آن داشته باشند و همزمان نیز به دنبال مجازات شدن نباشند.

چهارم آنکه رسوایی بزرگ آمریکا و متحدان غربی‌اش را در نوع واکنش آنها به حمله تروریست‌ها به نیروهای انتظامی ایران می‌توان مشاهده کرد. غرب در حالی مدعی است که با تروریسم مبارزه و با این ادعا نیز اشغال سایر کشورها را ادامه می‌دهد که در برابر تحرکات و جنایات تروریست‌ها در ایران راه سکوت در پیش گرفته و به دنبال عادی انگاری حملات تروریستی است. رسانه‌های حاکمیتی غرب نیز که نقش ماشین جنگ روانی را ایفا می‌کنند در گزارش‌ها و برنامه‌های خود رسما به حمایت از این تروریست‌ها می‌پردازند که نمود آن را در تطهیرسازی و مشروعیت بخشیدن آنها به گروه‌هایی همچون جیش الظلم، منافقین و کومله می‌توان مشاهده کرد که آنها را نه تروریست و مخل امنیت بلکه ازادیخواه و ناجی معرفی می‌کنند. نمود عینی عینی این رفتار را در حملات تروریست‌ها در روزشنبه در سیستان و بلوچستان می‌توان مشاهده کرد. روز شنبه، ۲۶ اکتبر ۲۰۲۴، ظهر به وقت محلی، گروه تروریستی جیش‌الظلم، که یک گروه تروریستی خارجی تحت حمایت و مرتبط با داعش خراسان است، حمله‌ای تروریستی به دو خودروی واحد گشتی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در منطقه‌ گوهرکوه، شهر تفتان در استان سیستان و بلوچستان انجام داد که منجر به شهادت ۱۰ تن از نیروهای انتظامی ایران شد.

 در راستای مسئولیت جهانی در مبارزه با تروریسم سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت خواستار محکومیت قاطعانه این حمله‌ شنیع تروریستی شد حال آنکه آمریکا و متحدان اروپایی آن نه تنها از محکوم سازی این جنایت خودداری کرده‌اند بلکه رسما به حمایت از آنها می‌پردازند و حتی در لوای واژه حقوق بشر برای اعدام و مجازات این تروریست‌ها اشک می‌ریزند و به محکوم سازی ایران می پردازند. رفتار آمریکا و تروئیکای اروپایی در برابر این جنایت بزرگ، بار دیگر نشان داد که آنها نه ناجی بشریت بلکه خود تهدیدی برای امنیت جهان هستند که باید مورد بازخواست و مجازات قرار گیرند.

به هر تقدیر می‌توان گفت که تحولات روز شنبه یعنی تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم ایران، پدافند قدرتمند جمهوری اسلامی در برابر این تجاوزگری، واکنش‌های جهانی و نیز جنایت تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان رسوایی‌های رنجیره‌ای را برای آمریکا و تروئیکای اروپایی که مدعیان اصلی حقوق بشر و امنیت جهان می‌باشند به همراه داشته است.

به هر تقدیر تاکید بر پاسخگو ساختن رژیم صهیونیستی اصلی است که تهران از آن عبور نخواهد کرد تا از تکرار چنین تجاوزگری پیش‌گیری شود بویژه اینکه این رژیم نشان داده است که بی پاسخ ماندن عبورش از یک خط قرمز زمینه ساز عبور آنها از خطوط قرمز بعدی خواهد شد. رسانه‌های غربی و عبری که با ادعاهای کذب، وانمود می‌کنند نتیجه تجاوز رژیم اسرائیل به ایران پهناور بی‌دفاع شدن تاسیسات حساس و حیاتی کشورمان است، به این سوال پاسخ دهند که زیرساخت‌های رژیم بسیار کوچک اسرائیل در برابر موشک‌های دقیق و مخرب ایران به چه وضعی دچار خواهد شد؟ قطعا خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم خواهد خورد و  قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور به آنان فهمانده خواهد شد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
زمین زیر پا ناآرام است؛ احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است!
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | توقیف خودرو و ضبط گواهینامه راننده متخلف در تبریز
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
X
آگهی تبلیغاتی