×
حوادث
شناسه خبر : 195922
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/06 ساعت 10:22
صدور رای بخش دوم پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی»

صدور رای بخش دوم پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی»

رسیدگی به بخش دوم پرونده با 2 هزار نفر شاکی در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری جلسات دادرسیدر نهایت دادگاه پس از انجام بررسی‌های تخصصی لازم مبادرت به صدور رای کرد.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رای بخش دوم پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی» و محکومیت سه نفر دیگر از متهمان به حبس‌های طولانی مدت خبر داد.

علی القاصی مهر روز یکشنبه درباره پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگ مانی» اظهار داشت: بر اساس رای صادره در بخش اول پرونده یادشده، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای با ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ‌مانی» و توزیع آن در بین مردم، محکوم شدند. 

وی افزود: از این تعداد، سه نفر از اشخاص حقیقی به حبس‌های طولانی مدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هر گونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: رسیدگی به بخش دوم این پرونده نیز با ۲ هزار نفر شاکی در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری جلسات دادرسی، استماع اظهارات طرفین، بررسی ادله و مستندات موجود در پرونده و گزارش ضابطین، در نهایت دادگاه پس از انجام بررسی‌های تخصصی لازم مبادرت به صدور رای کرد.

وی گفت: بر اساس دادنامه صادره در خصوص بخش دوم پرونده مزبور، سه نفر دیگر از متهمان با در نظر گرفتن میزان مداخله در وقوع جرم، به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از طریق ایجاد رمز ارز جعلی به نام کینگ مانی و توزیع رمز ارز جعلی بین مردم و ساخت کارت فاقد اعتبار و اخذ وجه در ازای آن به حبس‌های طولانی مدت محکوم شدند.

القاصی مهر افزود: همچنین دادگاه با توجه به نظریه کارشناسی و در نظر گرفتن استدلال و ادله موجود در پرونده، متهمان نامبرده را به پرداخت معادل یورویی مطالبات شکات با احتساب ارزش ریالی ارز مذکور در زمان اجرای حکم محکوم کرد که این رأی ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در دادگاه خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان تهران اضافه کرد: بر اساس دادنامه صادره همچنین مقرر شد تا در راستای ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی همه رمزارزهای کینگ مانی فاقد مالیت مورد حکم به نحو مقتضی برای معدوم شدن، همزمان با اجرای حکم در زمان اجرا در اختیار واحد اجرای احکام قرار گیرند.

وی اظهار داشت: در خصوص اتهام متهمان دائر بر «ساخت کارت فاقد اعتبار» نیز مراتب برای تکمیل تحقیقات به دادسرا اعاده شد تا پس از تکمیل تحقیقات فرایند رسیدگی در دادگاه دنبال شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
نتانیاهو مدال نوبل صلح را به ترامپ داد!
دستگیری 32 جاسوس اسرائیلی در لبنان
پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است
کریدور شمال–جنوب شتاب می‌گیرد+ جزئیات
فغانی در پلی‌آف انتخابی جام جهانی 2026 سوت می‌زند
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران در کشورهای مختلف را تحریم کرد
واکنش ولایتی به توافق آتش‌بس غزه
ارمنستان: کریدور زنگزور وجود خارجی ندارد
سنگ اندازی جدید اسرائیل در مسیر صلح / مخالفت با آزادی رهبر فتح
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه
دیدار جدیدی بین پوتین و ترامپ در دستور کار نیست
رئیس مرکز ملی فضای مجازی: حکمرانی قانونمند دیجیتال ضرورت دارد
انفجار در بندرانزلی؛ مخزن سوخت در آتش سوخت
توضیح پوتین درباره سقوط هواپیمای آذربایجانی
آماده‌باش ایران برای دیدار حساس مقابل روسیه
آغاز فصل تازه روابط تهران–بلگراد
با انتشار عکسی از سوی کاخ سفید؛ ترامپ به نوبل صلح می رسد؟
حاجی میرزایی: مهم‌ترین عامل نجات‌بخش جامعه، احساس مسئولیت است
رویترز: مرحله اول عقب نشینی اسرائیل از فردا اجرا می شود
بازداشت عامل جنایت ساری در 24 ساعت
رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری در توافق آتش بس است
حباب سکه 7 میلیون تومان شد
تصویب تحریم تسلیحاتی اسرائیل در پارلمان اسپانیا
تصویب اعتبار برای پرداخت بدهی های دارو و تجهیزات پزشکی
مسیر شگفت انگیز برنده نوبل شیمی
مدیرعامل روس اتم به تهران می‌آید
75 درصد بار وام ازدواج بر دوش 6 بانک بزرگ
نویسنده برجسته مجارستانی برنده نوبل ادبیات 2025
«یوز» چگونه تاریخ سینمای کودک ایران را زیر و رو کرد؟
نصرت الهی توطئه تجزیه کشور را ناکام گذاشت
صعود واترپلو ایران به نیمه‌نهایی رقابت‌های قهرمانی آسیا
واکنش اردوغان به آتش‌بس غزه
رئیس‌جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید آمریکا بی‌تفاوت نیستیم
جزئیات مهم توافق آتش‌بس از زبان عضو ارشد حماس
اشد مجازات برای قاتل کودک 10 ساله رشتی
نورنما |جذابیت‌های دنیا رو تو ایران ببین!
شمار شهدای غزه به 67 هزار و 194 نفر رسید
تعویق ساعت اجرای توافق آتش‌بس در غزه توسط صهیونیست‌ها
ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد آماده میزبانی شهرآورد تهران
معاون رئیس‌جمهور: شکاف نسل‌ها از کجا آغاز شد؟
آغاز عقب نشینی سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه
آتش‌بس در غزه اجرایی شد
چین خواستار صلح دائمی در غزه شد
ایران – روسیه | نبرد شاگردان قلعه نویی در شهر جنگی
آغاز مرحله نخست آتش‌بس در غزه از ظهر امروز
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 17 مهر 1404
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 17 مهر + جدول
X
آگهی تبلیغاتی