×
سیاسی
شناسه خبر : 195820
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/05 ساعت 15:03

کمال‌الدین پیرمؤذن*

رئیس‌جمهور بایستد و فیلترینگ را بردارد

اگر صدای رسای رئیس‌جمهور در مقطع مبارزات انتخاباتی را بار دیگر گوش کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که ملت با علم بر راستی گفتار به دکتر مسعود پزشکیان رای دادند لذا اگر خواسته‌های مردم اجرا نشود و عده‌ای در کف خیابان بخواهند در برابر اجرای خواست مردم بایستند آنگاه این دولت هم مانند دولت‌های قبلی با بحران مخاطب روبه‌رو خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: به رغم اینکه برخی رسما اعلام می‌کنند که رفع فیلترینگ نباید صورت بگیرد، اما باید در نظر داشت که فیلترینگ یعنی از بین بردن سرمایه‌های اجتماعی نظام و کیان. این روزها و در شرایط کنونی به سرمایه اجتماعی نیاز داریم. بسیاری از بزرگان نظام از جمله مقام رهبری به بیان‌های مختلف اعلام کرده‌اند که در شرایط کنونی سرمایه‌ اجتماعی دولت تقویت شده و از این رو مردم باید به مسئولانی که انتخاب کرده‌اند اعتماد کنند.

تردیدی نیست که در چنین شرایطی اعتماد مردم با رفع محدودیت‌ها و فیلترینگ بسیار تقویت خواهد شد. قوه و قدرت نظام به خاطر پشتوانه مردمی آن است. آقایان مسئول در فیلترینگ باید به گفتار و تعهدات رئیس‌جمهور بها داده و با رفع محدودیت‌ها و فیلترینگ شرایطی را ایجاد کنند که مردم بیشتر از گذشته به مسئولان اعتماد کنند.

گفته می‌شود که در حال حاضر بیش از 90 درصد افرادی که شبکه‌های مجازی را به کار می‌برند، از فیلترشکن استفاده می‌کنند. الزام به استفاده از فیلترشکن‌ها تنها جیب دلالان فیلترینگ را پر کرده و به مردم هزینه اضافی تحمیل می‌کند. به خاطر استفاده شهروندان از شبکه‌های اجتماعی محدود شده، گویی محدودیت‌ها راهی است برای تحمیل مالیاتی فراتر از سهم مالیاتی شهروندان که به صورت ماهانه پرداخت می‌شود و به جیب گروه خاصی سرازیر می‌شود.

 در دنیای امروز سیاست‌گذاری‌ها بر مبنای نظرسنجی صورت می‌گیرد و اکنون بیش از ۸۰ درصد جمعیت ایران خواستار رفع فیلتر شبکه‌های مجازی هستند. لذا معنا ندارد به خاطر عده‌ای از مساله‌ای چنین مهم و حیاتی چشم‌پوشی کرد و یا حتی به تاخیر بیفتد. افرادی که در شورای عالی مجازی تصمیم‌گیر هستند باید به خواست و مطالبات مردم در مساله رفع فیلترینگ توجه ویژه‌ای داشته باشند.

در حال حاضر رفع فیلتر فایده‌های متعدد دارد که بخشی از این فایده به خود دولت و مسئولان برمی‌گردد. رئیس‌جمهور باید همت ویژه‌ای در این زمینه داشته باشد چرا که تعداد اندکی از افراد مخالف با برداشتن فیلترینگ در پی مطالبات خود هستند.

 بخشی از مخالفت‌ها سیاسی به نظر می‌رسد تا این عده به صورت غیر مستقیم در مقابل اجرای خواسته‌های مردم و رئیس‌جمهور مانع ایجاد کنند. جالب این است که سود این اختلاف افکنی‌ها مستقیما به جیب کاسبان فیلترشکن‌ها و منافع کاسبات تحریم و فیلترینگ می‌رود. برخی از این افراد با فشار آوردن به مردم و اقتصاد فقط جیب‌های خود را پر می‌کنند. در برابر زیاده خواهان باید ایستاد و رئیس‌جمهور باید این اقدام را در دستور کار قرار دهد تا شرایط به نفع مردم و خواسته آنها تغییر کند.

*فعال سیاسی اصلاح طلب و نماینده سابق مجلس


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ویتامین B3، راهکاری نوین در درمان کبد چرب متابولیک
اگر خمیازه های مکرر و طولانی دارید بخوانید!
زلنسکی: آمریکا می‌تواند پوتین را به گفت‌وگو وادار کند
گفت و گوی آمریکا و طالبان افغانستان درباره عادی‌سازی روابط
نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد
جزییات مراسم خاکسپاری «امید جهان» مشخص شد
تهدید وزیر انرژی رژیم صهیونیستی: رهبران حماس بار دیگر هدف قرار خواهند گرفت
گزینه‌های ایران در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه +فیلم
هشدار نخست وزیر پاکستان به طالبان افغانستان: «مدارا نخواهیم کرد»
اعتراف موسسه وایزمن به خسارت‌های جبران‌ناپذیر حملات موشکی ایران
احضار سفیر روسیه در کانادا به‌دنبال حادثه پهپادی در لهستان
دوحه، میزبان نشست اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی خواهد بود
چه کسانی به مرحله فینال کشتی راه یافتند +فیلم بازی
تار شدن تصاویر سرزمین های اشغالی در گوگل‌مپ به دستور موساد
آخرین آمار از شهدای کادر درمان در نوار غزه
نورنما | رعد و برق در آمریکا
عکس های منتخب ایران، شنبه 22 شهریور 1404
جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته سوم روز شنبه
عراقچی:بحث بسیار مفصلی درباره توافق اخیر بین ایران و آژانس انجام شد +فیلم
دیدار فرمانده نیروی انتظامی ایران با رئیس الحشد الشعبی
مهدی طارمی و یک ورود بی‌نظیر در اولین بازی خود در المپاکوس + فیلم
زمان واریز مرحله دوم معوقات فروردین بازنشستگان اعلام شد
حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت به معنای اجرای پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است
موج جدید بازداشت شهرداران ترکیه + فیلم
علی لاریجانی به عربستان سعودی می رود
تظاهرات هزاران شهروند لندن علیه افراط‌گرایی و نژادپرستی
مصدومیت دوباره مهدی قایدی در بازی النصر مقابل الجزیره+فیلم
جزییات گازگرفتگی مرگبار در چاه آب
پیام روشن اسرائیل به جهان عرب: هیچ‌کس در امان نیست
تخریب کامل یک برج و سه مدرسه در غزه+فیلم
شرط ترامپ برای پایان جنگ اوکراین
طرح جدید بانک مرکزی چین برای تسریع واردات طلا با کاهش بوروکراسی
رئال مادرید(2) - سوسیداد(1) | رئال مادرید با یک اخراج جنجالی + خلاصه بازی
نشست معرفی فیلم محمد رسول الله (ص) در وین برگزار شد
محمد حسین مدرسی عضو شورای ملی ایمنی زیستی شد
آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی+فیلم
خطر اصلاحات نیمه‌کاره
یزدانی از رقابت های جهانی حذف شد
ایراد مجلس به آئین‌نامه دولت درباره بیمه پایه
زمان بازگشت مهدی ترابی به بازی مشخص شد
پرسپولیس(1) – فولاد(1)؛ بازی خانوادگی با جایگاه سوم پرسپولیس + خلاصه بازی
برگزاری جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری
زمین لرزه، خشت فارس را لرزاند
پزشکیان به قطر می‌رود
رقبای 3 آزادکار ایران در نیمه نهایی قهرمانی جهان مشخص شد
بی‌عملی شورای امنیت، پیام خطرناک به جهان
تسلیحات محرمانه؛ تهدید تازه امنیت جهان
کاهش 4 درصدی جرایم جنایی
تهدید صهیونیست‌ها: اگر ایرانی بیاید به کشتی الصمود حمله می‌کنیم
نورنما | متداول‌ترین روش دزدی در جهان
X
آگهی تبلیغاتی